15. Předání

33.9K 1.2K 45
                                    

Chrissy: Ráno jsem se probudila na nepříjemný zvuk bouchání na dveře. Pomalu jsem se posadila a podívala se na Justina. Když jsem viděla Justinovo obličej tak jsem si vzpomněla na včerejšek. Zakousla jsem se do rtu a pak se následně usmála. Nikdy by mě nenapadlo že bych to co se včera stalo udělala.

Najednou zase někdo zabouchal na dveře a já se zamračila. Zvedla jsem se lenivě z postele a oblékla si svoje spodní prádlo. Přešla jsem ke dveřím a chytla jsem za kliku a poté otevřela dveře. Mezi dveřmi stál Jason.

Hned jsem se zamračila a chtěla jsem mu zavřít před očima ale on mi dal nohu mezi dveře. "Mužů mluvit s Justinem?" zeptal se mě Jason a zasmál se. Já jsem se ještě víc zamračila i když to více nešlo. Nechtěla jsem ho tu a hlavně jsem ho nenáviděla. Zabil Megan a to mu nikdy neodpustím.

"Co když řeknu ne?" řekla jsem naprosto vážně a čekala jsem na jeho reakci. Jason se jen zamračil a vší silou otevřel dveře. Odstrčil mě a přešel k posteli na které spal Justin. "Co to kurva?!" prskal jsem na něj a zůstala stát na místě.

"Bieber doprdele vztavej,máme přeci práci" řekl Jason a strkl do Justina. Justin se hned posadil a promnul si oči. "Ty kokote vypadni" řekl Justin a ukázal rukou na dveře. "Máme práci, za 2hodiny proběhne předání takže se připravte" řekl Jason a přešel ke dveřím. Ještě se na mě podíval a mrkl na mě. Pak vyšel ven a zavřel dveře.

Byla jsem přímo vytočená. Já ho tak  nesnáším. Snažila jsem se uklidňovat metodou počítání a docela mi to šlo.

"Udělal ti něco?" zeptal se mě jeho melodycky hlas. Takovyhle hlas může patřit jenom Justinovi. "Pokavad nebudu řešit to že mě vzbudil a naštval mě tak....ne" řekla jsem a dala si ruce v bok. Jak já toho Jasona nenávidím. Hnusí se mi je to idiot,kokot,zmrd a mnoho dalších vulgárních slov.

"Je to kokot nevšímej si ho" řekl Justin a přešel ke mě. Otočila jsem se k němu a dívala se mu do očí. Ne nejde si ho nevšímat. Zabil mojí kamarádku a ke všemu mě chtěl i znásilnit.

Justin mě chytl za bradu a nadzvedl mi ji. "Omlouvám se za všechno" řekl Justin a já nadzvedla obočí. Nechápala jsem co tim myslí. "Jak za všechno?" zeptala jsem se ho a užívala jsem si Justinovo blízkost při mě. A sledovala jsem každý jeho pohyb. Jak mě opatrně hladil po tváři bylo úžasné.

"Za to co jsem ti dříve udělal, prostě za všechno. Mrzí mě to" řekl Justin a chtěl mě políbit ale já se od něj odtáhla. "Měli bychom se připravovat" řekla jsem rozhodnutě a přešla ke skříni. Nechtěla jsem aby se mě dotýkala kvůli tomu že mě stejně dneska prodají.

Nechci aby mi z toho bylo ještě mizerněji než mi je teď. Vážně Justina miluju ale když on mi neopětuje lásku tak co mám dělat? Nic nemůžu dělat. Je to na něm koho miluje a jakou cestou se bude chtit vydat. Já vím jedno jistě, dneska mě předají někomu koho neznám a už nikdy Justina neuvidím. Raději nebudu říkat jak moc mě to bolí. Jeho to ale určitě netrápí,co řekl včera na pláži nebyla určitě pravda. Je mu jedno co semnou bude.

"Co se děje?" zeptal se mě Justin a já ucítila jeho ruce jak obmotal kolem mého těla. "Nic jen se musím připravit na to předání. Doufám že za mě dostanete dost peněz" zvýšila jsem hlas a dala Justinovo ruce pryč z mého pasu. Vzala jsem si věci a přešla do koupelny kde jsem se zamkla.

"Tak tohle tě žere" uslyšela jsem Justinovo hlas za dveřmi. Och bože já ho vážně někdy nechápu. "Ne jen tohle" řekla jsem přes dveře a oblékla si krvavě červené šaty bez raminek. Ty šaty mi byli nad kolena takže mi vynikli více moje nohy.

"Chceš si o tom promluvit?" zeptal se mě Justin a jeho hlas byl slabí a byla z něho cítit bolest. Chtělo se mi brečet ale nemohla jsem. Nemůžu před ním být slabá.

Bez křídel (probíhá upravování příběhu) Where stories live. Discover now