Bloody Marry

29.2K 478 111
                                    

Bölüm Özün Uğur'a ithafendir, konuyu o buldu ve şu ana kadar tanıdığım en tatlı okuyucum :)) Tam kavonozda saklamalık :D

Bir çok kişiyi çocukluğunda hatta belkide şimdi bile korkutacak bir efsaneyi ele alacağım ve hikayenin içinde ara ara kendi yorumumu açıklayacağım 

Bloody Mary günümüzden 150 sene önce yaşamış (bu hikayeyi yıllar önce ilk duyduğumdada 150 seneydi  şimdi yine anlatılıyor yine 150 sene  :D ) bir kızdıdaha önceki doktorlar bu günkü bilim ve teknolojiye sahip değillermiş. Bloody Mary’nin kalbinden rahatsız olduğunu anlayamamışlar. Bir gün kızın kalbi aniden durmuş ve öldüğünü sanmışlar. Ailesi bunu duyunca yıkılmış kızlarının ölümüne anlam verememişler.

Cenaze töreninde kızın koluna bir iplik takmışlar ve yaşıyorsa kolundaki iplik çanı çekince çalar diye düşünmüşler tabi cenazeyi gömdükten sonra tüm aile üzgün olduğu için bara içki içmeye gitmişler ( madem bağladın çan niye ayrılıyosun ordan :D ) Dönüşte tekrar kızın mezarına bakmak için gelmişler ve görmüşlerki ip çekilmiş çan yerde duruyormuş. Hemen mezarı açmışlar tabutu çıkarmışlar. Bir de ne görsünler zavalı kızcağız tabuttu açabilmek için tırnaklarıyla tabutu kazımış .

Elleri kan içinde kalmış ve ailesi onu bu sefer gerçekten ölü olarak bulmuş ailesi bunun üzerine ailesi kızlarını canlı canlı gömdüklerini iddia etmişler.

 Söylentilere göre Mary'yi çağırmak için 3 farklı yöntem vardır; 

-Karanlıkta ayna karşısında 3 kere Bloody Mary demek. Bu yöntemin olması için çok büyük bir sırrınız olmalı, birine zarar vermiş olmalısınız. 

-Yine karanlıkta saat 3'te ayna karşısında 13 kere Bloody Mary demek. Bu yöntemi kullanırsanız bir sırra gerek kalmadan söyleyen kişiye saldırıyor. 

-Son yöntem ise banyoya gidip aynaya bakarak 13 kere "I believe in Mary Worth" demektir. Bunu söyleyene ne olduğu bilinmemekteymiş. 

 

Doğrusunu söylemek gerekirse bu hikaye beni o kadar korkutmadı geçmişte bu şekilde ölen insanların sayısı çok daha fazladır niye onlar degilde Bloody Mary ? hem çan koyuyorsan başında beklersin gidip bara içki içmessin ve son olarak o zamanki bilim de bir yaşayanla ölü arasındaki farkı bileceğini zannediyorum aynı zaman o kadar uzun süre kalbi duran birinin beyin ölümü gerçekleşmesi daha muhtemeldir. Neyse karar sizin yine tabii ki :D

Paranormal BilgilerWhere stories live. Discover now