Büyü

30.6K 316 29
                                    

Büyü nedir diye sorduğunuzda büyü hakkında bir çok açıklama, bir çok yorum, bir çok tanım bulursunuz ama acaba kişiye göre büyü nedir. Kimisine göre büyü çok büyük bir günahtır ve cehenneme gitme sebebidir. Kimisine göre büyü gereklidir ve günah değildir. Ama bir çok insan büyünün günah olduğunu düşünür ve yinede büyü yaptırmayı mantıklı bulur. Büyü aslında sizin olaya yüklediğiniz enerjidir ve varlıklar aracılığı ile yapılır. Bu nedenle de bir çok insan büyüden uzak durmayı tercih eder. Dualara yönelir, isteklerini, arzularını dualar ile elde etmeye çalışır. İnsanların bu konuda unuttuğu bir şey vardır, insan iradesine etki eden her şey büyüdür. Bunu farklı bir çok yoldan elde etmenin yolları vardır ve bir insanı bu efsun altına aldığında aslında ona bir şekilde büyü yapmış olursun.

İnsanlar ne elde etmek için büyü yapar diye sorduğunuzda ise bunun cevabı tek bir kelimedir. Mutluluk. İnsanlar iyi yada kötü, yaptığı yada yaptırdığı her büyüyü bir şekilde mutlu olmak için yapar. İnsanoğlu dünyaya geldiğinden beri mutlu olmak için yaşar.

Kimisi iyilik yapar mutlu olur kimisi savaş çıkarır mutlu olur. Kişilerin fıtratına göre mutlu olma kriterleri değişir.

İnceleyecek olursak ilk olarak aşk büyüsünü ele alalım. Birisine çok aşık bir diğer kişi var ve onsuz mutlu olamam düşüncesine sıkışıp kalmış. Sırf bu yüzden de mutlu olamaz. Tek arzuladığı o kişinin yanında olmasıdır. Kendisine aşık olması, sadece onu sevmesi ve onu asla terk etmemesini diler büyüyü yaparken. Aslında burada kişinin aşık olduğu kendisidir ve sadece kedisini mutlu etmek istediği için bütün bu arzuları karşılamaya yeltenir. Ve aşk büyüsüne başvurur, istediğini elde eder ve artık mutludur.

Aşk, sevgi, muhabbet kategorisindeki büyülerin ortak amacı mutlu birlikteliktir. Örneğin evlenmek için yapılan büyülerde, kişiyi evliliğe ikna etmek için yöntemler kullanılır. Daha uzun süreli ve daha sağlıklı bir ilişki içerisinde sürdürülen evliliktir ve amaç mutlu olmaktır.

Ayırma ve soğutma kategorisine giren büyüler diğerlerine nazaran daha kötü kabul edilir ama aslında bu büyülerdeki amaçta mutlu olmaktır. Örneğin size rahat vermeyen eski sevgiliden olabildiğince uzaklaştırmak istiyorsun ve senden soğuması için bu yola başvurdun. Amacın ondan kurtulup mutlu olmaktı çünkü o senin huzurunu bozuyor. Yada bunun gibi ayırma büyüsü ile mutlu olacak bir başka seveni düşünün. Canından çok sevdiği kişi, onca emeğe onca yıla rağmen bir başkasıyla. Bu eş yada sevgili olsun hiç fark etmez, gönül birlikteliği kurduğun kişiyi bir başkasıyla düşünmeye bile tahammül edemezken onun bir başkasıyla olduğunu biliyorsun ve belkide görüyorsun. Bu insanı çok mutsuz eder ve yine amaç mutlu olmaksa çare ayırma büyüsündedir.

Beklemek insanı çileden çıkarır. Bir şeylerin yoluna girmeyeceği düşüncesi hergün aklınızın bir köşesinde içten içe sizi kemirir. En azından bir şeyler için çabalayıp sonucunu beklemek insanı mutlu eden bir adımdır.Yani büyü mutluluğu kısa yoldan elde etmektir

Bu bölümü pek sevmedim bu konu hakkında bir bölüm daha yayınlayabilirim. Siz de isterseniz?

Bu arada bana kapak yapabilecek olan var mı? Konuyu zaten biliyorsunuz aklımda da bi şey yok yapabilirseniz bana mesaj atın

Paranormal BilgilerWhere stories live. Discover now