Prológus

12.2K 586 71
                                    


A nevem Jeon Jeongguk. 21 éves vagyok, nemrég költöztem ide Daeguba. Egy irodában dolgozok, papírmunkákat végzek. Amit a nagyfőnök aláí, azokat több példányban kinyomtatom, majd becsomagolom és leadom a titkárnőnek.
Igazából nem csak ezt szoktam csinálni, van mikor más egyéb munka is rám hárul, például a gépelés. Órákon át kell gépelnem. Máskor papírmunka vár, ki kell töltenem egy halom papírt amit szintén a titkárnőnek kell leadnom. Annyira nem vészes. Reggel 10-től este 8-ig szoktam dolgozni. De jól keresek, panaszkodni nem tudok. Mindenem meg van, amire csak szükségem van. A szüleimmel rég nem tartjuk a kapcsolatot. Anyám úgy gondolta ideje a saját sarkamra állni. Meg is tettem és még így is többre vittem, mint ők. Na de ez nem is annyira lényeges.
Épp a laptopomon írtam vissza az egyik munkatársamnak, mikor valaki csengetett. Aztán kopogtatott.
-Megyek! -lassan felálltam a géptől és az ajtóhoz mentem. Mikor kinyitottam eléggé meglepődtem.
-Jónapot. Jeon Jeongguknak hoztam csomagot. Itt alul kellene aláírnia és itt -mutatott a papírok sarkára- aztán már át is veheti a csomagot. -mosolygott rám. Ez érdekes, mert én nem rendeltem semmit.
-Elnézést, valami félreértés történhetett. Én nem rendeltem semmit. -vontam föl egyik szemöldököm és furcsán néztem az előttem állóra.
-Valóban? Itt az áll, hogy Jeon Jeongguknak a részére. Maga Jeon Jeongguk, szóval nincs itt semmiféle félreértés. Írja alá és át is veheti. Bár elég nehéz lesz. -nevetett fel kínosan és a kezembe nyomta a tollat meg a papírokat. Kikerekedett szemekkel néztem a férfi mögé, aki mögött egy hatalmas doboz hevert. Jézus, mi lehet benne? Vajon honnan.. Uhm. Biztos anyámék küldték. Vállat rántva írtam alá a nevem a papírra, majd meghajoltam és a dobozhoz mentem, hogy bevigyem kis zugomba.
-Segíthetek? -kérdezi a férfi, mire csak fejemet csóváltam és mosolyogva legyintettem. Meghajolt majd távozott.
Huh, akkor kezdjük. Csak nem lehet olyan nehéz. Karomon felgyűrtem a pulóvert és megmozdítottam a dobozt, ami valóban nagyon nehéz volt. Vért izzadtam, mire be sikerült vinnem. Fáradtan dőltem ágyamra és csak kifújtam tüdőmben tartott levegőt. Mit rejthet a doboz? Honnan származik? Gyorsan felültem és elolvastam a kis cetlit, ami a dobozon pihent.

"Jeon Jeongguk, használd egészséggel! Remélem jót fogsz szórakozni az új ajándékoddal! Vigyázz rá! Nem egy olcsó mulatság volt beszereznem! Aztán csak szépen ;)"

Hogy mi? Mi az hogy használjam és hogy vigyázzak rá? Mégis ki ez? Honnan tudja a nevem? Összehúzott szemöldökkel, már-már idegesen néztem meg a leírást.

"Park Jimin. Különböző játékszerekkel rendelkező gumibaba. Teljes felszerelésben, limitált kiadású egyed. Könnyen mozgatható és különleges képességekkel rendelkező típus.
Figyelem!: Aktus után tisztán tartandó."

Még is mi a franc ez? Ki az az állat, aki gumibabát küld nekem? Szinte őrült módjára téptem fel a dobozt és a látvány ami fogadott, nem kicsit meglepett. Egy pillanatra azt hittem egy igazi ember az.
Ez valóban egy gumibaba, vagy csak én örültem meg?

Rubber Doll [JiKook] //Szüneteltetve+Javítás Alatt//Where stories live. Discover now