7.

1.4K 19 0
                                    

🌹Písničku až napíšu, vždyť už to znáte. Jo a toho časového posunu si nevšímejte.🌹

🌹Dakota Winfrim🌹

Jsou to skoro 2 týdny potom co mě vzal Sebastien na jeho zápas. Od té doby tam chodím vždy když můžu. Užívám si to.
Vždy mi rezervuje místo, aby na mě vždycky viděl a pokaždé se na mě dívá když vyhraje. Ještě neprohrál, co se na něj chodím dívat. 

Vždycky má ten sebejistý trošku egoistický, sexy úsměv. A když vyhraje jsem jediná na kterou se podívá, jakoby říkal tohle je pro tebe!

Když jsem byla na jeho zápase v sobotu, tak jsme pak šli ještě na párty k Trevisovi, s Trevisem.

Myslela jsem si, že celou párty nemůže zvládnout vytvořit sám a musí mít nějaké "spolupachatele." A je to pravda v jeho týmu je asi 15 lidí.
Ale jeho to baví a vše co se stane nebo bude na večírku projde mezi jeho rukama. Teď jsem ale myšlenkami odbočila jinam!

Byla jsem teď v sobotu s kluky na párty. Ano, s Trevisem a Sebem a nesměl chybět ani Dan. Jsem si s nimi teď docela blízká.
Nejvíc ale Sebastienem. Jsou z nás skvělý kamarádi. Píšeme si, voláme. Chodíme spolu na párty. Na každou párty.

Jsem teď míň doma, než venku a taky míň trénuju.

Mrzí mě, že už jsem asi ty 2 týdny nebyla moc doma a nebyla s mamkou, ale nikdy to nevyšlo. Ona je pořád v práci, já zase venku. Ale známky mám pořád na výbornou, takže alespoň to se nezměnilo!

Jsem šťastná! 

To jsem nebyla od Coachelly s Ann. Protože bylo do teď všeho moc. Moc podvádění a vztahů na dálku, tak i hodně alkoholu, drbů... s kým jsem, co kdy měla a s kým zase ne, taky spousta učení.

Ann je v... už nevím kde. Chybí mi, ale už jsem v pohodě a moc to ani nevnímám! Nevím jestli je to dobře nebo ne, ale teď to nebudu řešit.

Dneska je pátek, což znamená poslední den školy.

 Vstávám.

 Je 6:00. Přesně, wau. Včera jsem zaspala, protože jsem pořád odkládala budík, ale ve škole jsem byla na čas. Jinak bych měla problém.

Vstala jsem.
Ustlala si postel.
Šla do šatníku a vybrala si věci, pak šla do koupelny se vykoupat a umýt vlasy a tělo. Dneska jdu po celkem dlouhé době do tělocvičny na trénink. Tak si musím sbalit. Pustila jsem si Spotify a šla do sprchy.

Vyšla jsem ven ze sprchy. Pořád si zpívala. A vyšla se obléknout... Venku dnes prší a tak to nebylo moc na kraťasy a tak jsem si vyndala...

 Venku dnes prší a tak to nebylo moc na kraťasy a tak jsem si vyndala

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Žádná hádka? Žádná láska.Kde žijí příběhy. Začni objevovat