.1.

57 3 4
                                    

Alissa üstündeki siyah, saten örtüyü iterek yataktan yavaşça kalktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alissa üstündeki siyah, saten örtüyü iterek yataktan yavaşça kalktı. Parmak uçları soğuk zeminle buluştuğunda tüm vücudunu bir ürperti kaplamıştı. Öne düşen kızıl saçlarını omzunun üzerine atarken başını arkaya çevirdi. Tek kaşı havadaydı, dün geceden sonra bir hayli şişmiş olan dudaklarını diliyle ıslattı ve yastığına sarınmış, uyuyan Neymar'a baktı. Neymar'ın bir eli sıkıca yastığını kavramışken diğer eli Alissa'nın bıraktığı boşluğa uzanmıştı.

Alissa yatağın karşısındaki tekli koltuğun üzerinden sabahlığını aldı, hızla üzerine geçirdi. Fazla vakit kaybetmeden sıcak suyu açtı. Duşa gireli beş dakika olmuştu ki kapının açılma sesini işitti. Neymar şiş gözlerle içeri girdi. Yavaşça gülümsedi. 

"Katılabilir miyim?"

Alissa Neymar'ın çocuksu gülümsemesine karşın sinsi bir hava takınmıştı. Suyu kapattı ve duştan çıkarak Neymar'ın karşısına dikildi. Kızıl saçları sırtına yapışmıştı, sular bir porseleni andıran beyaz teninden usulca kayarak ilerliyordu. Neymar bu görüntü karşısında yutkunmadan edemedi. Alissa'ya yaklaşmak üzere bir adım atmıştı ki Alissa ciddi bir tavırla onu durdurdu.

"Akşamki maçı kazanana kadar beklemen gerekecek, sevgilim."

Üzerine bir şey alma gereksinimi duymadan odaya gitmek üzere hareketlendi ama Neymar onu tam yanından geçecekken kolundan çekerek durdurdu. Eli Alissa'nın çıplak tenine değdiği anda ikisinin de vücudunu bir elektriklenme almıştı. Neymar alt dudağını ısırırken yüzünü Alissa'nınkine yaklaştırdı. Bu sefer yutkunan Alissa'ydı. "Kazanacağımı ikimiz de biliyoruz. Ben her zaman kazanırım, her şeyi... kazanırım." Dudakları o kadar yakındı ki, Alissa tüm iradesini kaybetmek üzereydi. Son gücüyle işaret parmağını Neymar'ın dolgun dudaklarının üzerine yerleştirdi. 

"Orada dur, yaramaz çocuk. Önce galibiyet sonra ödül."

Neymar'ın davranmasına izin vermeden hızlıca banyoyu terk etti. Arkasında bir yıkıntı bırakmış olmanın verdiği bilinç ve hazla gülümsedi. Neymar'ı çekici kılan buydu. Onu değiştirmişti. Onu ilk bulduğundaki masum, çaresiz ve korunmasız kızı gerçek bir kadına dönüştürmüştü Neymar. Neymar onun yaratıcısıydı, ilkiydi ama aşkı değildi. Alissa ne kadar inkar etse de ilişkilerinin aşk olamayacağının farkındaydı, bu bir bağımlılıktı. Neymar'ın onun için kötü olduğunu biliyordu ama dudaklarını tatmadan da tek bir gün geçiremiyordu. Eli gardırobun kapağına giderken arkasına dönerek onu izleyen Neymar'a baktı, akşama kadar bekleyemeyecek olmanın bilinciyle.


...


Neymar sahaya çıkarken onun için çığlık atan kalabalığa baktı. Ama aralarında sadece tek bir kişi umurundaydı, Alissa. Bakışları hızla kalabalığı taradı ve en önde oturan Alissa'yla buluştu. Üzerine büyük gelen PSG formasını giymişti, Alissa Neymar'ın ona baktığını fark eder etmez gülümsedi ve öpücük attı. 

Maç başlamıştı, çok iyi gidiyordu. Ani gelen penaltı kararıyla hem oyuncuları hem de taraftarı bir coşku almıştı. Cavani topu yerden aldığı anda Dani Alves yanına gelerek topu sertçe çekti ve Neymar'a verdi.

 Neymar ilk ne olduğunu anlamamış da olsa umursamayarak penaltıyı atmak için hazırlandı. Ama işler beklediği gibi olmamıştı. Cavani sinirle üstüne yürüdü ve Neymar'ı iterek şaşkınlığından yararlandı ve elindeki topu sertçe çekti.

"İşlerini kölelerine mi yaptırıyorsun?" diye seslendi Neymar'a Dani'yi işaret ederek. Neymar Cavani'nin onu iten eline takılı kaldığından söylediği sözleri duymamıştı bile. Alnındaki damarı çıkarken yumruklarını sıktı ve derin bir nefes aldı. Cavani'nin yüzüne yumruğunu geçirmek için neler vermezdi! Ama şuan bunu yapmak doğru olmazdı. Kendine hakim olmaya çalışarak geri çekildi. 

Cavani Neymar'ın ukalalığını düşünmemeye çalışsa da aklından bir türlü başka bir düşünce geçmiyordu. Neymar'ın kendisine kıyasla küçük kalan bedenini ıslak çimlerin üzerine yatırmak ve yüzünü, o playboy gülüşünü silene kadar yumruklamak istiyordu. 

Sıkmaktan patlatmak üzere olduğu topu yere bıraktı ve vurmak için hazırlandı. Birkaç adım geriye doğru gitti ama sinirinden dolayı odaklanamadı ve penaltıyı kaçırdı. Hızlıca arkasına döndü, hiç düşünmeden Neymar'ı kolundan tutarak sertçe kendine doğru çekti. Kasılan çenesini umursamadan kulağına eğildi.

"Sen benim golümü çaldın, ben de senin ellerinden önem verdiğin bir şeyi alacağım."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 23, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Biggest Regret (Neymar Cavani Triangel)Where stories live. Discover now