hoofdstuk 21 BUTTERFLY FLY AWAY

759 55 15
                                    

hey loves. normaal begin ik niet met geklaag aan het begin, maar ik word er ziek van dat iedereen er zo'n gedoe van maar van dat filmpje. het is niet 100% zeker of het wel wiet roken was voor het zelfde geld is het gewoon een zelf gemaakte zigaret. ik vind het laar dat zommige directioner hun kaartjes verscheuren of verbranden, of nog ergen een kopie van de kaartjes maken en die verscheuren voor aandacht. ik sta altijd achter hun. Louis heeft ook zijn fans bedankt dat ze hem steunen. ik ben een directioner forever nometter what. 

het brak me ook vandaag toen ik een artiekel zag dat Harry woedend was op Louis en Zayn. ik las zelfs dat Harry expres een ander vliegtuig neemt omdat hij zich schaamt ofzoiets. Louis and Zayn hebben nu alle jongens nodig. hij voelt zich al kloten en dat maakt Harry zo niet veel beter en dan ook de roddels dat Eleanor en Louis uit elkaar zijn. en nu dat filmpje. hij lijkt mij echt zwaar kut als ik in Louis' situatie zat zou ik ook an mijn vrienden nodig hebben. ik hoop dat Hazza snel bij draait. maar oke laten we beginnen.

Danique Pov.

" RAPHAEL ROT OP IK HOEF JE NOOIT MEER TE ZIEN''  roep ik naar mijn EX vriendje. '' komen Dani laat het me uitleggen.'' zegt hij bijna huilend. '' NOEM ME NIET ZO EN WAT UITLEGGEN. SORRY IK BEDOELDE HET NIET ZO. IK WOU JANE NIET ZOENEN HET WAS EEN ONGELUK. EN HET WAS ZEKER OOK EEN ONGELUK TOEN JULLIE SAMEN IN BED LAGEN HE. ROT TOCH OP IK WIL JOU KUT KOP NOOIT MEER ZIEN.'' en met die woorden trek ik mijn kettinkje van mijn nek die ik van hem heb gekregen en loop ik huilend weg. hij ging gewoon vreemd en dat moest ik van Iris hooren. de beste vriendin van de Jane. wat een kut homo is hij eigenlijk. ik loop huilend naar de kamer van Liam en Niall en klop aan. Niall doet open en zeg meteen '' OMg danique wat is er gebeurt kom binnen.'' ik loop naar binnen en ga op de bank zitten. Niall komt naast me zitten'' oke Danique vertel nu maar gewoon wat er is gebeurt.'' zegt Niall. '' vandaag tijdens wiskunde zat ik naast Iris en zij vertelde tegen mij dat Jane met Raphael naar bed is geweest. ik ben toen het lokaal uitgerend ondat ik wist dat de Klas van hem een tussen uur had en ook Jane had een tussen uur. dus ik liep door de gangen en toen zag ik ze zoenen. ik ben huilend weg gerend en hij had het door en ging achter me aan. toen kregen we ruzie en heb ik het uit gemaakt.''

een half uur later.

ik sta met Harry, Louis en Niall bij Niall's auto. Niall vond dat ik wat afleiding kon gebruiken. Louis zou zijn 1e tatoeage laten zetten, Niall moest pakken gaan passen voor de komende bruiloft en ik moest hem gaan helpen uitzoeken. een maal in de stal spreken we af om op 2 uur bij de bruidswinkel. Louis en Harry liepen weg en Niall en ik liepen naar de de bruidswinkel voor Niall.

toen we binnen waren kwam er een vrouw naar ons toe lopen '' a jij moet vast Niall zijn, en is dit de aanstaande '' zegt de vrouw. '' nee mijn vriend je is met zijn familie dingen aan het regenen dit is een goede vriendin van mij'' zegt Niall. de vrouw knikt en gebaart me dat ik kan gaan zitten verwijl de Niall een mega stapel met pakken geeft.

Harry Pov. 

Louis en ik lopen door de stad naar de tatoe shop Louis wou graag een tatoe laten zetten als een afstuiten van een enzaam deel uit zijn leven. we lopen de shop in en gaan in de wacht kamer zitten. er komt een man naar ons toe met een aantal tatoes '' heeey Harry ik had jij hier nooit verwacht.'' zegt Edam '' het zelfde kan ik zeggen over jou'' zeg ik '' en waarvoor kom jij nu die tatoe van die doodskop was best wel goed gelukt hoor''  zegt Edam '' nee ik kom niet voor mezelf ik ben met mijn vriendje hier omdat hij een tatoe wilt.'' zeg ik '' zo zo styles de toch de ware gevonden.'' zegt Edam. ik knik. Edam gebaart dat we mee moeten '' waar ken jij hem van'' vraag Louis. '' hij heeft ook mijn 1e tatoe gezet''  ik laat Louis het doodshoofd zien. hij gkinnikt. we lopen naar binnen en Louis gaat zitten. '' wat wil jij hebben jogenman'' vraag Edam aan Louis. '' zeg maar Louis. ik wou graag een een kleine vlinder op mijn arm met de tekst butterfly fly away in Harry's handschrijft. Edam knikt en Louis pakt mijn hand vast. '' ik Hou van je '' zegt Louis tegen mij. '' ik meer van jou.'' zeg ik.

heeeey allemaal een klein hoofdstukje in ik moet naar de bruilofd toe schrijven en dat is een beetje lastig. ik heb ook problemen met een goede vriend van mij. ik had Raphael ook zo goed als er uit geschreven en ook dat heeft zo zijn redenen. wil je het weten prive bericht me gewoon even. ik beloof dat het beter word. Laat me weten wat jullie ervan vonden. een vote en een volg zijn altijd welkom.

Lots of Love Danqiue

ON HOLD second house // larry stylinson niamWhere stories live. Discover now