hoofdstuk 7

1.2K 59 7
                                    

heeeeeeeey allemaal zoals ik beloofd heb komt er een nieuw hofdstuk aan. ik denk niet dat hij heel lang word aangezien er vanavond een mega leuke film op tv komt. ik heb het mega leuk gehad de afgelope dagen met Justin. op mijn pv foto kun je een foto van ons 2en zien. maar ik hou jullie niet langer op.

Louis pov.

het is nu 2 dagen later. vandaag komt de justin bieber. ik heb er helemaal geen zin in. en nu moet ik vandaag ook nog naar school, dat maakt mijn humeur niet veel beter. het is nu 6 uur 's ochtends en over een uur moeten we er pas uit. lekker is dat zeg, Harry ligt nog vredig ts slapen en ik heb geen zin om hem wakker te maken. ik besluit om maar zachtjes naar beneden te gaan. ik loop de trap af en loop naar de woonkamer zoals ik het noem en plof op de bank neer.

ik pak mijn mobiel uit de zak van mijn joggingbroek en lees snel mijn twitter en facebook. niks nieuws, noja niks nieuws het gaat overal over de Justin Bieber. ik kan hem gewoon niet uistaan. eerst lekker zijn eigen leven verpesten, het hart breken van Selena Gomez en nu ff denken dat hij hier kan komen. nou hij komt niet bij mijn vrienden groep. en hij blijf met zijn tengels van mijn Harry af. en ik meen het als hij aan Harry zit komt hij hier niet veel beter weg. dat beloof ik je. en denk maar niet dat ik aardig tegen hem ga doen. meneer ik met beroemt en met een groot ego. 

ik klik op whatsapp en stuur meteen een berichtje naar Jhos Tomm en Jason. 

hey jongens al een beetje zin in onze o zo leuke super ster, nou ik niet. en ik vroeg me af zullen meneer BieberViever gewoon buiten sluiten. ik weet dat jullie heb met zo min mogen als ik dus dat leek me wel een leuk plan. Louis.

ik druk op verzenden. ik bedenk me net ik heb het nummer van Harry nog. niet maar dat komt later wel. ik druk de tv aan en kijk wat tv.

Harry pov.

mijn wekker gaat af en ik word langzaam wakker. ik kijk even om me heen en zie dat Louis al weg is. hij zag er gisteren zo boos en geirriteert uit toen werd verteld dat Justin bieber hier kwam. ik moet eerlijk zij ik mag hem ook niet, maar ik ga wel proberen aardig te zijn als hij iets vraagt. maar Louis ik heb zo mijn voorgevoelens.

maar oke vandaag school welke vakken hadden we vandaag ook alweer. Duits, Tekenen, Nederlands, Wiskunde en 2 uur Toneel. ik stop mijn spullen in mijn tas en loop in mijn joggingbroek en mijn T-shirt naar beneden. als ik in de woonkamer kom zie ik Louis druk aan het praten met Josh, Tomm en Jason. ik besteet er verder geen aandacht aan en ga bij Danique en Raphael staan. het blijkt dat Raphael even weg was toen ik aankwam. hij is een hele aardige jongen en je kan goed met hij opschieten. hij is ook mega schattig met Danique. we gaan aan de ontbijttafel zitten en eten ons eten op.  

ik storm naar boven en vlieg snel de badkamer in, voordat Louis er is. anders kan ik weer zo lang wachten. ik douch me snel en trek een zwarte skinny jean aan met een moerrasgroene houthakkers blouseje aan. ik stap in mijn witte all stars en doe mijn haar in model. als ik klaar ben loop ik de badkamer uit en zie ik dat Louis al staat te wachten. '' je zien er goed uit Harry'' zegt hij lief en loopt dat de badkamer in. ik begin mega te blosen zij nou echt dat ik er leuk uitzag ??

Louis pov.

ik had met de jongens afgesproken om de Justin Bieber mooi buiten te sluiten. en toen gingen we ontbijten. Harry zat bij Danique en Raphael. zijn haar zat warrig en hij zag er nog slaperig uit, zo mega schattig. naar het ontbijt stormt Harry naar boven. ik praat nog wat met Jason en loop dat ook naar boven. ik stop mijn boeken in mijn tas en ga op bed zitten. op dat moment komt Harry naar buiten lopen. wow wat ziet hij er goed uit. '' je ziet er leuk uit Harry'' zeg ik en met die woorden loop ik de badkamer in. zij ik nou echt wat ik denk dat ik zij ??

Justin Bieber pov.

ik zit in de auto op weg naar dat second house gebeuren. ik heb er totaal geen zin in. maar ik moet. als de auto stopt stap ik uit. ik sta voor een groot hek. ik pak mijn koffers en mijn meneger loopt met mij mee. we lopen nu naar een groot gebouw. mijn menneger beld aan en er word open gedaan door een vrouw. '' welkom op secon house, ik ben Johanna de uit moeder, ik hoop dat je, je thuis gaat voelen hier.'' ze lijkt wel aardig. ik word naar een woonkamer ding gebracht en ga op de bank zitten. op dat moment komen er 2 jongens binnen wandelen. eentje met warrig bruin haar, blauwe ogen. hij draagt een beige broek met een zwarte houthakkers blouse en zwarte all stars. de andere heeft brijn krullig haar met groene ogen. hij draat een zwarte skinny jean met een moerrasgroen houthakkers blouseje en witte all starts. we wouw wat ziet die er goed uit. ik weet al een tijdej dat ik op jongens en meisjes van maar dat moet ik geheim houden. (AN; ik weet Justin Bieber is geen Bi of Homo en ik heb ook geen hekel aan hem maar het moet zo ff voor dit verhaal. ) de 2 jongens gaan aan de tafel zitten en beginnen volgens mij aan Duits huiswerk. ik kijk de hele tijd naar die leuke groen oog jongen. maar die ander merkt het op en kijk me vel aan en zecht op een boze en geirriteerde toon waar je echt bank van word '' kan je het zien eikel, als ik jou was zal ik met je vikken van hem afblijven.'' oke die mag mij na al niet en zal me ook niet gaan mogen. 

heey nieuw Hoofdstukje. hope you like it. vote comment of volg zijn altijd welkom. en laat me weten wat jullie er tot nu toe van vinden. en laat me weten wat jullie van mijn pv foto vinden.

lots of love Daniqe xx

ON HOLD second house // larry stylinson niamWo Geschichten leben. Entdecke jetzt