Capitolul XII

256 11 0
                                    

A trecut un an si ceva de cand Marck este capturat in universul paralel de unde eu am reusit cu ajutorul Mayei sa scap dar care a avut consecinte enorme, miam pierdut sufletul meu pereche.

Am finisat liceul, si in curand se va incepe viata de student departe de locul in care ma aflu acum, fiecare o sa ne ducem in diferite colegiuri,dar asta este spre bine. Am petrecut timpul in cautare solutie pentru al scoate pe Mark din ghearele ei. Calatorind prin gandurile mele somnul bunul meu aliat ma cuprins si ma luat in adancuri.
Peste mine in pat sare Maya cu Any foarte fericite.
Eu: Ho nebunelor ce va apucat.
Maya:Eu am o nouatate excelenta pentru tine.
Eu:Sper sa fie , nu deaia dar mai trezit. Spune odata.
Any: Mai pe scurt ,Maya a gasit o solutie sa-l intoarca pe Mark inapoi.
Eu:Serios si care este acea ? Spun eu cu un usor entuziasm in glas
Maya: Mai tii minte acel amulet care iti absorba puterile.
Eu:Da si?
Maya: Pai ea are destula putere pentru al scoate pe el din temnita si a inchide usa ceea odata si pentru totdeauna.
Any: Unde-i amuletul?
Eu ma ridic din pat si merg pana la baie unde am ascuns acea bijuterie fina dar foarte periculoasa .
I-o dau Maey si ea o ia cu atentie, si o pune intr-o cutie.
Eu: Haide-ti mai repede sa-l salvam .
Any:Ho nebuno, de cand la noi orice ritual se face dimineata, imk spune cu o spranceana ridicata.

In acelasi timp in lumea paralela.
Mark:Urasc sa stau aici. Spun dand cu un pumn in perete care s-a facut scrum , dar a revenit la normal in scurt timp.
Uram sa stau inchis aici dar stiu ca in asa fel poate imi voi face regina sa ma ierte pentruca am lasat-o in loc sa lupt.
Fata cea din cauza careia am ajuns aici am inchiso in subsol de unde nu are scapare. Ea este Cristina , fata care a reusit sa-mi suceasca mintile, dar doar atat,pana a aparut raza mea de soare. Am inteles ca pe ea nu am reusit sa o hipnotezez poate corpul da, dar inima sigur ca nu.
Stau mai bine de un an in aceasta temnita a universului.

Eu: Pana o sa fie miezul noptii eu o sa-mi ies din minti.

Any: Stai mai fato linistita , si ma imbratiseaza.

In curand o sa-l pot revedea, in curand o sa dispara acel loc gol din suflet, inca putin si simt ca o sa fie totul bine.

Se aproprie miezul noptii , si suntem gata de plecare. In scurt timp am ajuns intr-un loc foarte cunoscut mie , suntem la intrarea unei paduri, ah da mi-am amintit acum 2 ani aici mi-am varsat sangele.

Maya se pregateste pentru ritual ,
Si se apropie de piatra ceea unde miam varsat sangele. Incepe vraja dar o vad ca nu o sa fie in stare sa o tina mult deoarece puterea medalionului este prea mare, atunci decid sa ajut, ce? eu tot sunt destul de puternica , dar pana ma gandesc o vad pe Maya care isi pierde controlul . Any sare si o tine de umeri , ma apropii de ea si cand o ating pe Any in timpul vrajii simt cum ma electrocuteaza.
Eu: Am stiut eu, Any tu tot esti vrajitoare. Ii spun cu zambetul pe fata.
Any: Ce ?, spune eu uimita.
Inainte sa iasa din soc am luat-o cu mine spre Maya care mai are putin si cade. Cand o luam de maini medalionul se ridica si din el iese o lumina imensa din care se formeaza o usa. O las pe Maya cu Any si merg inauntru unde dau de aceeasi casa, intru inauntru unde il vad pe regele meu . Cand ma observa , nici nu am inteles cand am ajuns sa fiu ridicata pe sus si stransa intr-o imbratisare plina de dor , dragoste, caldura. Si isi zdrobeste buzele de ale mele, ce dor mi-a fost de el.
Dar intr-un moment ii aud pe fete si baieti .
Ei: Iesiti odata ca fetele nu mai pot tine nu le ajung putere.
Stop cand au aparut baietii, dar nu are nici o importanta. Si Mark cu viteza sa ma ia in brate si iesim prin albul imens.
Dar de fiecare data ceva nu merge dupa plan . Cand am iesit am simtit ca minte si corpul imi este cuprins de intuneric si ochii meri au devenit negri ca taciunea.
Sar de la el din brate si ma uit la el cu ura.
Mark: Ce s-a intamplat?
Se uita toti la mine parca la o fantoma si simt ca mi-e indeferent.
Maya: O nu ,ea este obsedata de demonul din mendalion , avand legatura stransa cu el , deoarece el s-a hranit cu puterea ei si este foarte puternic nu stiu ce o poate ajuta, spune cu un regret in voce.
Eu: O mica nostra Maya este foarte destepata, si Any este puternica. Măi,măi,măi . Spun apasand fiecare cuvant ,indreptandu-mi privirea spre baieti.
Ce va uitati la mine ,Rick un vampir simplu Pff..,Albert fratioare ideie nu ai cat nu-mi pasa si in final TU, si arat cu degetul spre Mark.
Tu ai reusit sa-mi dai viata peste cap si ma ranesti foarte tare, ai ales sa pleci , dar eu am luptat, am plans am suferit. Te crezi rege ,dar esti mai prejos ca un sclav.
Mark: Tu nu stii cat am suferit , si ce daca ma consideri asa oricum tu esti, si vei fi sufletul meu pereche.
Eu: Uita de mine . Spun si ma intorc.
Baietii se uita la mine uimiti si incearca sa faca ceva , dar Mark ii opreste.
Mark: Este a mea...
Si nu am reusit sa aud ce mai zice ca mi-am deschis aripele care acum erau nu albe ci rosii, si mi-am luat zborul.
Simt cum acel negru imi cuprinde inima si nu ma impotrivesc nu sunt in stare. Zbor lin , si simt cum mainele imi sunt prinse de Mark care zburase in urma mea, si ma adus in locul nostru la cascada.
Mark: Sa nu-mi spui ca nu ma iubesti sa nu indraznesti . Se rasteste el la mine .
Eu: Eu nu te iubesc, ii rspund rece.
Si in acel moment Mark cu viteza sa de vampir imi cuprinde buzele intr-un sarut adanc plin de dragoste si pasiune , si simt cum inima mea plina de intuneric incepe a bate si din nou pentru el si din mine iese un nor negru care se intoarce inapoi in medalion. Cand il vad pe el regele vampirilor, regele inimii mele, regele meu plangand imi vinea sa plang si dar lam prins intr-o imbratisare si l-am sarutat.
El vazand ochii mei a inteles ca totul s-a terminat .
Aripile mele au revenit la normal la albul lor imaculat.
Eu: Imi pare foarte rau , nu am vrut sa te ranesc, eu nu te urasc , te iubesc din adancul sufletului, ii spun cu parere de rau in timp ce ne priveam in ochi pe marginea cascadei
Mark: Nui nimic iubire mica, si-mi saruta varful nasului.
Si asa  am adormit la el in brate.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Am terminat si capitolul acesta.
Va anunt ca mai am 2 capitole si termin cartea.
Cu astea spuse va multumesc ca mai sunteti pe aici, vam pupat si daca nu va e greu sa ma ajutati si cu o⭐❤

Aleasa Pentru Rege❗Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum