≈ CAPITOLUL III≈

1.1K 48 10
                                    

Continuam...
Si dispare din fata mea lasand in urma sa o mie de intrebari si un trandafir negru si un biletel pe care scria
°°° DRAGA EMA STIU CA URASTI CREATURILE NOPTII ,DAR SA STII CA NOI DACA IUBIM ,ANTUNCI IUBIM SINCER
CU DRAG ,EU, SCUMPUL TAU ANONIM°°°
Raman masca ,la propriu , dupa ce termin de citit , si parca ceva din mine sa trezit dintr-un somn adanc, ce mi-a format un gol in suflet , si ceva inca mai ciudat este semnul ce-a  aparut la mine pe mana , care reprezinta o jumatate de inima cu o coroana . Ma asez incet pe pat si ma gandesc ce ar putea fi si hotarasc s-o intreb pe mama poate stie ceva . Merg la ea in camera care e vizavi de a mea.
Mama , o strig si intru in camera , ea statea relaxata intr-o canapea confortabila cu un roman de dragoste in mina , da ea e o femeie foarte romantica.

- Da scumpa mea.

- Avem ceva de discutat , si ii arat mana unde aparuse semnul.
Nu am observat la ea nici o reactie de uimire sau de intrebare ci numai un oftat lung.
Se aproprie de biblioteca sa ,si trage o carte dupa care se deschide un mic ascunzis , din care scoate o carte foarte veche pe care o deschide la capitolul vampiri.In acea carte sunt descrise legendele creaturilor pe care nustiu de ce dar le incep a suferi ,adica nu le urasc , ce se intimpla oare cu mine? Mama rasfoieste cartea si incepe a citi
,, Din cele mai vechi timpuri vampiri conduceau lumea ,doar din umbra, si primul dintre ei este regele care se spune ca atunci cand isi gaseste dragostea adevarata ,atunci sufletului sau pereche ii va aparea un semn in forma de..." la naiba nu se intelege si nici imagini nu sunt, spun eu bosumflata.

Rasfoiesc cartea de unde aflu multe lucruri despre viata suparanaturala ,despre vrajitori care nu pot intra intr-o incapere cu vampirii numai daca nu sunt invitati, waw ce ciudat , serios, dar despre varcolaci care tot au suflete pereche si nu au doar superiorii .

❗Peste o luna❗
A trecut timpul asa de repede si este ziua mea °Uraaaaa° dar ma simt oribil ca  maine este balul 💔. Vreau sa ma distrez azifiind ultima  mea zi in libertate , dau sa ma pun confortabil pe canapea se aude soneria , la naiba cine mai e . Deschid si vad pe o nebuna cu zambetul pana la urechi , ooo simt ca are un plan

Eu :Salut Any , si o imbratisez.
Any : Hey , ma sufoca in imbratisarea ei plina de dragoste si caldura , o iubesc mult pe nebunatica mea.
Any : Ce planuri ai pe azi ?
Eu : Sa dorm .
Any :Raspuns gresit , la shoping ,hai sa sarbatorim ultima noastra zi de libertatea dar s-o facem elegant.
Eu : Bine,bine si ma trage dupa ea la mine in camera ca sa ma schimb.
Imi iau blugi mei negri rupti in genunchi un maiou simplu rosu cu mic decolteu ,geaca mea de piele , adidasi negri si tinuta o finisez cu un parfum cu aroma de trandafiri.

Eu lipsita de noroc , dar Any  si-a gasit o rochie splendida de un roz magnific fara umeri din catifea talia fiind accentuata de  pietre sclipitoare.

Eu lipsita de noroc , dar Any  si-a gasit o rochie splendida de un roz magnific fara umeri din catifea talia fiind accentuata de  pietre sclipitoare

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Plutind prin magazine  eu imi gasesc o rochie magnifica . O rochie de un albastru inchis care pluteste pina in pamint in valuri fine.
Ajungand acasa urc la mine in camera . Obosita groaznic  hotarasc sa fac un dus fierbinte . Aranjez cumparaturile  si plec in  baie . Las sa cada hainele  lin de pe mine si intru  sub apa fierbinte ce-mi rasfata orice centimentru de piele.
Ies  de sub dus si imi iua halatul alb si moale ce era atârnat in  apropriere . Intru in camera si merg spre dulap de unde imi iau lengerie intima din dantela de coloarea neagra  o pereche  de blugi din trening si un hanorac alb. Ma schimb in hainele alese si merg jos in bucatarie de unde imi iau un suc si merg inapoi la mine in camera ,unde  observ pe pat o frumoasa cutie pe care scria DESCHIDE-MA. Eu ca de obicei incerc sa aflu ceva nou asa ca deschid cutia unde vad o minunata masca de culoarea neagra  si un biletel⭐SA FII LA FEL DE MISTERIOASA PRECUM ESTI FRUMOASA⭐.

 Eu ca de obicei incerc sa aflu ceva nou asa ca deschid cutia unde vad o minunata masca de culoarea neagra  si un biletel⭐SA FII LA FEL DE MISTERIOASA PRECUM ESTI FRUMOASA⭐

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Ce straniu că nui semnata. Cu toate problemele pe capul meu  eu uitasem cu totul de jurnalul meu si am hotarat sa-i dau o ultima fraza de ramas bun  sau poate nu...
✌Draga jurnale  demult nu am mai trecut pe la tine  si as vrea sa-ti povestesc  despre misteriosul meu prieten care e foarte diferit, adica este o creatura a noptii VAMPIR , si semnul aparut pe mina ma incepe a frige , oare de ce? ✌
Noapte se lasa peste  pamant si simt cum corpul meu doreste sa fie cuprins intr-un somn adanc.
Ma scufund  in  patul meu moale  si ma las cuprinsa de lumea viselor.
Dimineata s-a facut foarte repede si eu simt ca semnul ma frige din ce mai tare, ce se intampla ? Merg la baie si hotarasc sa-mi fac o baie lunga , imi umplu cada cu apa  si torn spumat cu aroma dulce de trandafir ,ma scufund usor in apa fierbinte si ma las purtata de ganduri pentru balul de diseara , ce-mi e frica , oare ce o sa fie? ,ce se va intampla cu mine ? ce viitor ma asteapta?  Timpul trece foarte repede cuprinsa de ganduri si este timpul sa ma pregatesc , ies din cada si merg in camera unde o gasesc pe Any cu zimbetul pe fata si ochi tristi imbracata in rochia ei superba cu cercei si colier cu pietre scumpe ,cu parul prins intr-un coc elegant si cu o masca neagra in mana.
Eu : Hey Any , si o imbratisez.
Any : Emma... zice si ofteaza lung. Am crezut ca esti gata?
Eu : Mai am mult timp pana la bal, si ma uit la ceas, of mai sunt doua ore si eu intru  in mica panica si o incep a striga pe mama , peste o clipa o vad pe mama cu o fata speriata la mine in camera.
Mama: Ce s-a intamplat?
Eu : Nimic, dar nu sunt gata, spun eu panicata .
Mama incepe a zambi  si se apropie de mine.
Mama: Totul o sa fie bine si ma imbratiseaza .
Ma incep a pregati , dupa un timp si trei incercari rochia mea mi-a acoperit corpul firav, machiaj simplu dar foarte gingas ,parul imi este aranjat pe spate in bucle.
Cu balul acesta am  si uitat ca astazi e ziua mea  si o vad pe mama cu un mic cadou si pe Any cu un buchet de trandafiri.
La Multi Ani ❗ imi zic ambele in cor, si eu incep a zambi de fericire.Mama mi-a daruit un pandantiv cu o piatra rosie care se presupune  ca imi va schimba mirosul singelui pentru a fi mai putin observata prin multime de vampiri . Sentimentul de fericire sa transformat in tristete cand am realizat ca se aproprie ora balului. Peste putin timp eu cu Any suntem gata de plecare . Cat ne admiram in oglinda se aude soneria . Noi coboram linistite scarile , ajunse la parter noi vedem un domn imbracat elegant  cu doua invitatii in mana .
Eu : Buna seara domnule, zic si fac o mica plecaciune, Any urmandu-mi gestul.
Domnul: Buna seara domnisoarele, eu o sa va conduc la  bal ,masina va asteapta.
Imi iau ramas bun de la mama si ies afara unde ma astepta o limuzina neagra. Ma urc si motorul se porneste ,porneste spre necunoscut.
Ajunse la un conac imens in stil medieval, vedem la intrare doi domni imbracati in negru ce le accentua piele alba, sigur sunt vampiri.
Prezentam invitatilii ,si cand am intrat am vazut o sala mare amenjata foarte frumos , eu  si Any am ocupat doua locuri in cel mai indepartat colt a salei sperand sa nu fim prea observate , dar nenorocul e de partea mea , in prima clipa decand a fost balul declarat deschis eu si Any am fost invitate la un dans , apoi a urmat unul  cite unul dar mi-a intrat in memorie niste ochi verzi ca smaraldul care parca m-au fermecat.
La sfarsitul balului fiecare vampir trebuia sa-si aleaga o servitoare .
Pe scena  se urca un domn imbracat la fel de elegant ca restul numai ca el nu avea masca, fiindca restul aveau masti precum noi.
Domnul : Buna seara tuturor, as ruga toti vampiri sa voteze.
Eu am avut noroc ca am fost aleasa de baiatul cu ochi verzi.
Nu am mai vazut-o pe Any de la prima invitatie, oare unde a disparut.
Cautand-o prin sala il vad pe stapanul meu pasind spre mine.
Ma ia de mina si ma conduce spre iesire unde era parcat un BMW negru , am urcat in masina  si am pornit la drum, cu fiecare suta de metri semnul ma frige din ce in ce mai tare si totul in sufletul meu parca din clipa in clipa o sa  explodeze ,pe drum eu adormisem si m-am trezit intr-o camera foarte frumoasa cum imi place mie . M-am ridicat lenesa din pat si am mers spre geam unde am vazut...

Next?
❤❤❤❤

Aleasa Pentru Rege❗Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum