CAPITOLUL X

328 12 24
                                    

Cand se intoarce Mark, vine la mine cu o fata serioasa, ma ia de mana si ma duce sus și ma trage după el.
Mark: Ema, imi e greu să-ți  spun ,spune trist,dar noi trebuie sa ne despartim.
Cand am auzit ultimele cuvinte simt ca-mi cade cerul in cap.
Ema: De ce ,eu nu cred ca tu ai spus asta ,ai zis ca ma iubesti. Spun cu lacrimi in ochi ce se preling pe obrajii fierbinti.
Mark: Te iubesc mai mult decat pe mine,dar trebuie sa te protejez .
Ema: De cine? Ma pot apara si singura dupa cum ai vazut.
Mark: Nu prea cred ca o sa te poti apara de mine cel mai puternic vampir de pe pamant .
Atunci Mark ii ia fata Emei se uita fix in ochi, pupilele lui se dilata si zice,
Ema tu vei uita tot ce s-a intamplat aici ultimul an vei reveni la scoala ,unde vei spune ca ai fost intr-o calatorie cu mama si ai invat in extern ,notele sunt deja trimise. Acum te duci si iti impachetezi lucrurile si mergi cu Any acasa .
Ema: Bine. Simt cum corpul meu indeplineste ,dar mintea imi zice stop.
Dupa ce termin de impachetat Any ma ia de mana si mergem spre casa unde o gasesc pe mama la bucatarie.
Ema: Buna mama . Spun eu intrand in bucatarie.
Mama: Ema ce ma bucur sa te vad din nou. Si ma strange intr-o imbratisare foarte stransa ,ce dor mia fost de ea. Dupa ce termin imbratisarile imi iau o parte de lucruri si catelus si plec in camera mea unde gasesc pe pat jurnalul de la bunica mea care stiu sigur ca il luasem cu mine cand am plecat spre Mark.

NU am deschis jurnal ,doar l-am pus pe noptiera ,si  am mers la baie . Cand ma uit in oglinda ma sperii, in oglinda il vad pe Mark care sta pe marginea stancii si plangea,cine el ?regele vampirilor sa planga da eu tot m-am schimbat mult de cand ne am intalnit.El crede ca nu-l tin minte ,dar sunt sigura ca el simte cu totul si cu totul alt ceva. Eu fiind inger si sufletul pereche al lui ii pot simti sufletul,pot vedea ce e interiorul sufletului sau ,inchid ochii si incep a rosti,,Volo ut ,animam suam'' si in momentul cela ajung  intr-o padure , o recunosc asa arata padurea prin care am mers spre cascada , dar totul era diferit fluviul inghetat din care trebuia sa cada cascada,padurea verde acum e sumbra si goala ,soarele ce era pe cer acum e pal. tacerea stapanea tinuturile ,nesfarsit ,lipsit de viata impietrit si inghetat , iar locurile pareau jalnice si triste. din calatoria mea ma intoarce mama care ma striga de la mine din camera.

Mama: Ema esti bine, ca in baie esti de ceva timp.

Ema: Mama sunt bine acus ies , ca am facut o baie. Repede ma dezbrac de hainele care eram si imi pun un prosop in jurul corpului,deoarece mama este sigura ca eu nu tin minte nimic. Lasa sa fie asa cum este. 

Ies rapid din baie unde o gasesc pe mama cu zambetul pe buze si cu o cutie mare in mana .

Mama: La multi ani scumpa mea.

Ema: Mersi mult mama. 

Ii spun asta si o imbratisesz cat se poate da tare  .Mi-a lipsit foarte mult ,si acum sunt din nou acasa.

Ma schimb intr-o rochita cu impriment floral si cobor jos in bucatarie unde gasesc o camera plina cu baloane , cu flori si pe prietenele mele care imi sunt mereu alaturi. Dupa ce am primit toate felicitarile din nou ,mama ne-a servit cu tortul sau renumit de ciocolata. Dupa cina fetele au ramas la mine unde am vorbit despre baieti,Maya a aratat diferite trucuri de magie,a fost o noapte a noastra , a fetelor . Dar cu cel mai mare regret maine pentru noi se incepe scoala,ultimul an de liceau ,mai e  putin si se vor incepe colegiurile , de abea astept. 

De dimineata ne trezim toate ,facem dus ,ne imbracam si coafam ,luam micul dejun si o luam spre liceu, in ograda scolii ne intampina directoare care avea o fata uimita de parca ar vedea fantome.

Noi:Buna dimineata ,doamna directoare.

Doamna directoare: Buna ziua , bine ati revenit .

Prima aveam matematica ,si toate suntem intr-o clasa ,foarte fain. 

Ziua a trecut foarte repede,dar ca de obicei nu trece fara a afla ceva nou.

La mine in clasa a venit un baiat nou care era varcolac,da, eu pot deosebi fiintele supranaturale dupa ce mi sau avansat puterile de inger ,vrajitoare si fiinta pura.

Dupa scoala cand ma intorc acasa ,gasesc in pragul usii un ursulet foarte dragalas ,avea pe el o inimioara pe care scria<<PENTRU SUFLETUL MEU>> , ce dragut Mark nu poate fi acum langa mine dar totusi nu uita de mine

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Dupa scoala cand ma intorc acasa ,gasesc in pragul usii un ursulet foarte dragalas ,avea pe el o inimioara pe care scria<<PENTRU SUFLETUL MEU>> , ce dragut Mark nu poate fi acum langa mine dar totusi nu uita de mine. Intru in casa nu e nimeni,urc la mine si incerc din nou vraja care am facut-o aseara,,Volo ut animam suam'', si iar patrund in interiorul sau , il vad zambind deoarece mia citit gandurile cand am gasit ursuletul,zambea dar il simtiam foarte trist si stiam ca tot amarul e obisnuit sa-l inece in bautura, nu suna bine ,dar eu totusi incerc sa-i iau din durere si sper sa reusesc.

***********************************************************************************************

ASTAZI FIX PE 21.09.2016 AM POSTAT PRIMUL MEU CAPITOL SI SUNT FOARTE FERICITA CA AM AJUNS PANA AICI

VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PENTRU CA-MI CITITI CARTEA O APRECIATI SI MI-ATI FOST APROAPE ATATA TIMP

VA MULTUMESC PENTRU TOT, V-AM PUPAT 😘

DACA V-A PLACUT ,NU UITATI DE STELUTA,SI PARERI IN COMENTARII

VA IUBESC TARE TARE❤❤

Aleasa Pentru Rege❗Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum