#1 Fratele vitreg..

3K 55 7
                                    

Mă trezesc în această dimineață superbă și mă duc spre baie, îmi fac rutina apoi mă îmbrac cu un tricou alb larg și o pereche de pantaloni scurți............
A scuze am uitat să mă prezint! Bună sunt Noora Miles, am 17 ani și mda, locuiesc împreună cu mama, dacă vă întrebați ceva de tata.. păi el ne-a lăsat pe mine și pe mama încă de când eram bebeluș.. mama a trebuit să se descurce singură cu mine, dar mă rog hai să lăsăm aceste povești dramatice și să ne reîntoarcem la această zi superbă de început de vară.

- Scumpo! O aud pe mama strigându-mă. Fără să-i răspund închid telefonul și cobor scările ajungând în bucătărie.
- Da mamă?
- Ți-ai făcut bagajul?
** A scuze am uitat să precizez? Da cred că da, mama și-a refăcut viața cu un alt bărbat de acum câteva luni, din câte am înțeles mai are un fiu de 18 ani dar nu mă dau în vânt după asta, dar într-un fel sunt curioasă să văd cum arată.. în fine, ei s-au decis să ne mutăm împreună, așa că vom pleca la New York unde locuiesc ei și ne vom muta acolo.**
- Da mamă, e gata de ieri! Îi spun zâmbind. Vă dați seama că mă deranjează faptul că îmi voi lăsa toți prietenii de aici, dar dacă mama e fericită și eu sunt, trebuie  să-și refacă și ea viața, e tânără, frumoasă, are multe de câștigat, dar am noroc că cea mai bună prietenă a mea locuiește acolo în New York Evaa!! Nu am mai văzut-o de 2 ani!!
- Bine, atunci,uite mănâncă și după o să plecăm la aeroport. Spune mama agitată.
Fac cum spune, mănânc apoi urc sus și îmi îndrept părul cu placa, mă dau cu rimel,apoi mă îmbrac cu o pereche de blugi rupți, chiar foarte rupți, care îmi scotea fundul în evidență, aleg un tricou negru decoltat, o geacă de blugi și o pereche de teneși negri și sunt gata.
Bla bla bla.........

După un zbor lung, ajungem, coborâm din avion și acolo vedem că ne așteaptă o mașină frumoasă albă, era superbă.
- Angela Miles și Noora Miles? Întreabă șoferul care era destul de tinerel.
- Da noi suntem! Răspund eu înaintea mamei. Acesta se uită la mine și îmi zâmbește, ok continuam)).

Peste ceva timp ajungem la o vilă luxoasă, mare, din lemn, cu o curte imensă și mulți copaci.
Ne îndreptăm spre casă și intrăm în curte, acolo ne întâmpină iubitul mamei și o femeie mai bătrână.

- Bună iubito! Spune acesta și o sărută pe mama pe frunte. Bună Noora! Îmi spune cu un zâmbet molipsitor.
- Bună domnule Cooper! Încântată să te revăd! Spun și dau mâna cu el.
- La fel! Spune zâmbind. Bun daca tot ați ajuns ar trebui să ă prezint casa,dar înainte de toate.. ea este menajera și bucătăreasa, deci Noora când vrei ceva ea îți este la dispoziție.
- Încântată! Spun și o îmbrățișez strâns.
- La fel! Spune urmandu-mi gestul.
Intrăm în casă, deci era superbă , scări de lemn care duceau spre etaj, totul era de lemn, o plasma , o canapea imensă și extrem de frumoasa, o bucătărie cum toți și-ar dori, nu știu cum să explic.. era perfecta.

- Acum că tot v-am arătat casa, o să vi-l prezint și pe fiul meu , Chris. Pe ușă intra un băiat... Wow adică .. wow chiar wow, Noora e fratele tău vitreg gata ușurel, dar arata prea bine mama. Avea părul ciufulit, un tricou alb și o pereche de pantaloni scurti, se uita la mine și rămăsese blochat, ce naiba.
- Chris ar fi frumos să saluți! Spune domnul Cooper.
- A da, scuzati-ma , dar se pare că voi avea o sora foarte frumoasa, incantat draga Noora daca nu mă insel. Da mana cu mine apoi se duce spre mama. Incantat doamna Miles. Spune sarutandu-i mana.
- Ce-ar fi să-i arăți Noorei camera ei Chris? Zice domnul Cooper.
- Desigur! Spune rânjind, e ciudat. Cea de lângă mine sau din camera mea?
- Își alege ea. Spune domnul Cooper uitandu-se la mine.
Chris mă ia de mână și urcăm sus.

- Deci, Noora, asta este camera de lângă a mea. Era o camera mica doar un pat și un dulap și un geam cam atât, mă trage de mână și intrăm în camera lui, era foarte mare trebuie sa recunosc, acolo erau două uși intrăm pe cea de lângă patul lui și acolo se afla inca o camera, uriașă un pat de doua persoane, televizor , două dulapuri, un balcon, era perfect. Dar era lângă camera lui și nu știu dar mi se pare că el e cam ciudat..
- Deci pe care o preferi? Spune ranjind.
- Păi.. cred că o să rămân în asta.
- Perfect, baia o vom împarții ea este la mine in camera. Spune analizându-ma.
- Ăm.. ok.. ai putea să ieși acum? Întreb rusinoasa.
- Hai sa ne cunoaștem mai bine. Spune ignorandu-mi întrebarea.
- Um.. ok. Ce vrei să știi?
- De ce ești așa timida? Nu te mănânc. Spune râzând și trăgându-ma in pat.
- Pai până mă acomodez. Zic începând să despachetez.
- Ai iubit? Spune venind spre mine și mângaiadu-mi spatele. Doamne ce îmi face băiatul ăsta! Noora e fratele tău vitreg nu te poți indragostiiii!
- Mnu, nu am. Spun plecând de lângă el pentru a îmi aranja hainele.
Vine spre mine și.....

Hei sper că va plăcut acest prim capitol!! Nu uitați să votați cartea daca va place și să intrați și pe cartea Who are you! Paa💞

Fratele meu vitregWhere stories live. Discover now