9.Invitația

212 25 7
                                    


                      -Știi, ar fi fost drăguț dacă rămâneai unde ți-am spus eu să stai. Poate așa nu te accidentai, noroc că te-a găsit Diana și te-a ajutat cu șervețelul. Acum hai să mergem, fanii ne așteaptă, spuse Andra cu o bucurie fantastică și cu un zâmbet larg pe față. Nu știu dacă e un zâmbet fals sau unul pe bune, dar defapt, mai mult mă preocupă vorbele lui Selly.

                       Andra mă trage de mână, iar eu cu șervețelul încă la nas ies din cameră cu ea spunându-i Dianei că ne vom mai vedea curând. Sângele s-a mai oprit, iar pe când am ajuns din nou în sala cu youtuberi s-a oprit de tot, așa că am aruncat șervețelul. Îmi displăcea ideea de a sta în aceași cameră cu atâția oameni superficiali și prefăcuți, dar tot ce îmi trece prin minte sunt cuvintele lui Selly. Sunt sigură că au o oarecare însemnătate pe care încă nu am deslușit-o. Sunt atât de sătulă de toată treba asta, mă simt în ultimul hal de nedorită și încep să îmi doresc din ce în ce mai mult să se termine toată povestea asta odată și să merg acasă unde știu că nu voi fi mințită, atacată sau jignită. 

                       O grămadă de fani au intrat în sală iar youtuberii le dau autografe, fac poze cu ei și discută între ei. Nu cred că m-aș vedea vreodată făcând asta. Andra m-a lăsat la o masă pe care sunt niște biscuiți și suc. Cred că se servește așa ceva pentru youtuberi, dar nu îmi pasă așa că iau un pahar de plastic și îmi pun niște suc. Deodată văd un băiat brunet cu șuvițe blonde îndreptându-se spre mine.

                        -Nu știam că se servește mâncare și băutură fanilor. Sau tu ești youtuber? zise râzând.

                       -Nu, dar voi fi. Se pune? răspund zâmbind și susținând din nou minciuna Andrei. 

                       -Probabil. Sunt Denis, dar poți să îmi spui Deniz, toată lumea îmi spune așa, spuse el luând un biscuite.

                       -Sunt Christina, prietena Andrei.

                      -A, deci ai și pile pe aici, zise în glumă.

                      -Așa se pare.

                     -Uite, diseară va fi o petrecere marfă cu toți youtuberii, dar fiindcă ești cu Andra sunt sigur că o să te lase să intri, deci ar fi mișto să vi, dacă ești liberă.

                      -Sigur, voi fi acolo, am spus eu gândindu-mă că poate o petrecere nu ar strica după toate tâmpeniile care m-i s-au întâmplat și în plus, poate o să am ocazia să mă împrietenesc mai bine cu Diana și cu Deniz. Pare un tip de treabă. După ce m-a invitat a plecat, iar Andra a venit la mine spunând:

                      -Ei bine, cel puțin diseară avem ceva de făcut. Avem o petrecere mare mare mare, nu știu dacă ai auzit de ea, dar dacă te introduc acolo o să îmi fac imaginea de sute de ori mai bună yees abia aștept, o să ne distrăm de minune!! nu cred că am mai văzut-o atât de entuziasmată vreodată, dar mă bucur pentru ea, măcar ea să fie fericită dacă eu nu.

                      Era deja ora 7pm când fanii au început să plece din sală deoarece la 8pm se sfârșea evenimentul. Au venit o mulțime de oameni să își vadă idolii despre care credeau că știu tot, însă nu vor avea șansa niciodată să le vadă adevărata față, pe care ei încearcă din răsputeri să o ascundă de fanii naivi. 

                      Încet încet nu a mai rămas nimeni decât youtuberii care și ei au început să se retragă, iar în cele din urmă am dat și noi să plecăm. Am scanat încăperea cu privirea și l-am văzut pe Selly aruncându-mi o privire urâtă, iar apoi făcându-mi cu ochiul, după care a ieșit din sală. M-i se pare foarte ciudat gestul său și nu îmi dau seama ce a vrut să însemne asta. Probabil are legătură cu faptul că "o să îmi dau eu seama la ce se referă".         

                       Andra a chemat un taxiu, iar în scurt timp am ajuns la hotel, unde am început să ne pregătim pentru petrecerea "mare mare mare" cu youtuberi. În mod surprinzător,  Andra m-a sfătuit cu ce să mă îmbrac și m-a ajutat să îmi fac machiajul, după care, la 10pm am luat un taxiu și în scurt timp am ajuns la petrecere. Muzica bubuia în toate boxele și cu toții dansau. Nu mi-a venit să cred cât de multe persoane au venit. Am scanat încăperea cu privirea și l-am văzut pe Selly care se uita insistent la noi.

                       Nu mi-am dat seama ce e în neregulă cu el și de ce îmi aruncă asemenea priviri. Andra s-a întâlnit cu o prietenă de-a ei, iar eu i-am spus că poate să meargă liniștită cu ea fiindcă eu o să mă descurc și singură pe-aici, și în plus, voiam să văd ce tot vrea Selly de la mine.

                        L-am căutat cu privirea prin încăperea plină și l-am găsit. Se sprijinea cu spatele de un perete uitându-se la mine. Apoi l-am văzut făcându-mi un semn dând din cap înspre dreapta, iar apoi a luat-o într-acolo. Cred că asta însemna să îl urmez, așa că m-am îndreptat înspre acea direcție fără să ezit.


 ***HAI CU STELUȚELE!!! LA 10 STELUȚE POSTEZ URMĂTORUL CAPITOL. DAȚI SHARE SĂ VADĂ CÂT MAI MULȚI SĂ SE STRÂNGĂ MAI REPEDE STELUȚELE***

Voi ce credeți că se va întâmpla în continuare?           (づ。◕‿‿◕。)づ


Moartea adusă de VloggeriWhere stories live. Discover now