Hoofdstuk 1

91 3 1
                                    

Hij pakte me stevig bij mijn keel vast. "Als ik je niet kan krijgen, dan krijgt niemand je." Met die woorden liet hij mijn keel los en liep hij weg.

Waarom zit ik hier? Wat heb ik gedaan dat hij mij dit flikt? Langzaam stroomde er tranen over mijn gezicht. Ik ben verloren, helemaal de weg kwijt.

Lorenzo kwam terug met een mes. Langzaam deed hij mijn hoefdoek weg en streelde hij me teder over mijn wangen. "Yalina, ik wil dit niet doen, maar het zou toch moeten."

"Wat wil je doen Lorenzo?? Maak me dan dood, doe het dan. Dat wil je toch zo graag?"

"Nee Yalina, wat ik wil is met jou zijn, maar je WILT NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MET MIJ." Hij schreeuwde zo hard dat ik mijn mond dichthield.

Lorenzo draaide om en pakte het mesje vast. Langzaam drukte hij het mesje in mijn ar---------TRINGGGGGG

Ik werd met schrik en al wakker. Lorenzo is mijn beste vriend die al een tijdje weg is. Paar jaartjes geleden vond ik hem wel leuk, maar hij had andere plannen.

"Oh Allah, help mij." Zei ik hardop.
"Yalina??? Kom je mee naar school?" Oh nee, ik wil niet naar school, maar het moet toch. "Ja Inté, ik moet even douchen en dan kom ik eraan." Ik ging heel snel douchen en deed mijn kleding aan. Onder andere een blouse, een maxi rok en een paar sokken.

Ik liep naar beneden, deed mijn hoofddoek aan en pakte de auto sleutels. Mijn moeder was al naar werk en mijn vader lag nog te slapen. Inté stond al buiten.

"Kom op Yalina, we beginnen over 5 minuten." "Nee meen je die?" "Nee ik lieg, natuurlijk meen ik het."
Wow wat was er met Inté aan de hand, volgens mij is ze ongesteld.

Al snel waren we bij school gekomen. Daar zag ik Sarah, een hele goeie vriendin van mij. We liepen samen naar onze eerste les. Toen ik de klas binnen kwam zag ik iemand zitten wie ik dacht dat ik nooit zou zien

"Lorenzo?"

-------------------------

Eerste hoofdstuk up mensen, naar verloop van tijd zullen de hoofdstukken wat langer woorden, maar voor nu gaat dit door de beugel.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 14, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Is it you?Where stories live. Discover now