5.ročník

52 5 0
                                    

View Kate

Jako každý rok jsme sešli v našem kupé a nemohli uvěřit ,že už tento rok nás čekají NKÚ.Povídali jsme si o prázdninách když se vlak pohnul a pomalu se rozjížděl.Po asi dvou minutách povídání na kupé někdo zaťukal byl to kluk s hnědými vlasy a šedomodrozelenýma očima.Představil se jako Marcus Hernandéz a studoval v Krásnohůlkách. Ale rodiče přesunuli na ministerstvo kouzel do Anglie.

Pohled třetí osoby
Šestnáctiletá blonďatá dívka překročila práh nástupiště 9 a 3/4.Byla neskutečně ráda že jí z kouzelného sirotčince pustili do Bradavic,už ji nebavila ta "domácí "výuka.Chtěla poznat nové lidi.A hlavně nenáviděla co o ní v sirotčinci říkají.Není zlá ale ani hodná.Podle jejího jména jí odsuzovali.Ale je hodná jen s občasnými zlými myšlenkami.Její jméno je Laura Grindewald,myslela že je s těmito příznaky sama.Ale co když potká stejně "jetého" člověka?

View Jacob
Šel jsem si sednout do našeho kupé když jsem,narazil do nějaké neznámé osoby.Byla to blondýna s tmavýma očima.,,Ehm já se omlouvám, nekoukal jsem na cestu."řekl jsem rychle a pořádně si jí prozkoumal pohledem.Nemohla jet do Bradavic po několikaté.Prostě ne.Všiml bych si jí,tak hezký holky.,,Ehhh ahoj,jsem tu nová.A omlouvám se nekoukala jsem před sebe.",,To nevadí,jsem Jacob Riddle a ty?"otázal jsem se mile.,, Jsem Laura Grindewald "řekla trochu nejistě.Věděl jsem kdo byl její příbuzný.Znal jsem tu nejistotu.,,Neboj já tě neodsoudím.Byl jsem na tom stejně. Ale teď mám skvělou partu přátel.Jestli chceš představím ti je."Ona tedy Laura jen přikývla a my vyšli najít kupé mých přátel.Když jsem ho našel vstoupil jsem.,,Čau lidi,chtěl bych vám někoho představit." sednul jsem si aby byla vidět.Ona se usmála a řekla,,Ahoj já jsem Laura Grindewald. A chci aby jste mě neodsuzovali."řekla rozhodně.,,Ahoj já jsem Scorpius Malfoy, tady to je Albus Severus Potter, tady ten co je úplně mimo je Noell Rockwood, a Jacoba znáš.",,Tak teď ti chci jít představit Nebelvírskou část party +Poberty 1.2."řekl jsem trochu až moc mile.,,Tak jdeme"řekla trochu nejistě.Pěknou chvíli nám dalo než jsme našli jejich kupé.
Ale našli a poté také vešli.,,Čau lidi.Chci vám představit Lauru Grindewald. Je tu nová a je jako já."řekl jsem té nebelvírské sektě.První se ujala slova Ames.,,Takže ahoj já jsem America Singer, vedle mě je takové trdlo jménem Kate Black vedle ní je Arya Smith a z druhé strany je Markus Hernandéz.Naproti je Emma Smith,Louis Weasley,James Sirius Potter a vedle něho Sofie Hastings.",,Těší mě."řekli všichni na stejno.A my šli do zmijozelského kupé, s příslibem ,že se za námi staví a představí nám Marcuse.

View Kate
Vzala jsem Marcuse a vydali jsme se vstříc kupé mých přátel ze zmijozelu.
Když jsme ho konečně našli a já chtěla zaklepat,když v tom někdo hlasitě zakopl kousek ode mně,byl to nějaký asi třeťák a podle všeho byl z havraspáru a nesl si žábu.A já raději zmizela do kupé svých přátel než abych čelila otázkám typu jak se to stalo.A já začala mluvit.,,Ahoj.Tady to je Marcus Hernandéz "První se ujal slova Scorpius který ostatní představil.,,Takže těší nás,Já jsem Scorpius Malfoy. tady je Albík Sev Potter,vedle něho Noell Rockwood. A na druhé straně je Jacob a Laura,ale ty už znáš." řekl trochu otráveně, jenom přece z naší původní party jsem jen já,Scorp,Sev,Noell,Ames,Sof,Jacob.A přidali se Arya,Emma,Laura a teď možná Marcus.No už jsem se loučila,že musíme jít když mi Marcus oznámil,že přijde až těsně než přijedou do Prasinek.A zůstal u nich v kupé.Já šla za svými druhy pro tuto cestu.

Těsně než jsme přijeli do Prasinek, se k nám opravdu přidal Marcus.A jelikož správné puberťačky jsme ty tři trdla vyhodily,že se chceme převléknout do hábitů.Kluci reptaly něco ve smyslu že jim to vadit nebude když zůstanou,ale nám to vadilo.Když vlak zastavil tak na nás kluci zaťukali a my se šli prodírat davem studentů se stejným úmyslem jako oni a to dostat se ven.Když jsme se komečně nadechli čerstvého vzduchu a spojili se naše mezikolejní party tak jsme poslali Marcuse a Lauru za Hagridem,že prostě musí jet loďkama. A my jsme šli směr kočary.Když jsme přijeli do Bradavic okamžitě jsme šli do Velké síně abychom stihli zařazení našich friends.Až když vstoupili do síně prváci a ty dva kouzelníci co jsou naši kamarádi začal moudrý klobouk zpívat.:Zdá se vám, že jsem ošklivý - myslete si, co chcete, chytřejší klobouk, než jsem já, na světě nenajdete. Nechte si svoje buřinky i své klobouky z plsti - jsem moudrý klobouk z Bradavic, jenž vám nic neodpustí. Každému vidím do duše, vím, z jakého je těsta - nasaď si mě a řeknu ti, kam povede tvá cesta. Možná tě čeká Nebelvír, kde mají chrabré srdce; odvaha, klid a rytířskost jdou u nich ruku v ruce. Nebo tě čeká Mrzimor: máš jejich mravní sílu, jsou čestní a vždy ochotní přiložit ruku k dílu; či moudrý starý Havraspár, pokud máš bystrou hlavu, tam důvtipní a chápaví vždy najdou čest a slávu. Nebo to bude Zmijozel, kde nastane tvá chvíle - ti ničeho se neštítí, by došli svého cíle. Nasaď si mě a neboj se (jen vlastní strach tě leká)! Já, moudrý klobouk z Bradavic, ti řeknu, co tě čeká!
A už to jelo:
Pohled Laury:
Profesorka Cooperová řekla mé jméno a já sem vyšla ke stoločce a posadila se,,Á tvého otce jsem zařadil do zmijozelu a ty nikam jinam nepatříš.Ať je to tedy Zmijozel!"křikl klobouk a já seskočila a běžela ke svým přátelům.

Pohled Marcuse:
Cooperová mě vyvolala a já s nechutí šel ke stoličce a sedl si a na hlavu mi vrazila ten hnusnej klobouk. ,,Ale chlapče,takhle mě soudit.Hmm hodíš se do Nebelvíru,Havraspáru a Zmijozelu.Ale ať je to tedy Nebelvír!"křikl klobouk a já si šel sednout k Pobertům.Tam kde seděla ta nejhezčí holka pod sluncem.

Konec kapitoli.Koho si typujete že myslí Marcus?Ames,Sof,Kate?Kdo?Musíte si počkat na další díl.Čauko lidičci moji.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Feb 03, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Nebelvír a Zmijozel POZASTAVENOKde žijí příběhy. Začni objevovat