1.ročník-rozjezd Pobertů1.2

57 5 1
                                    

View Kate
Jak jsem si s Jamesem řekla tak jsme slova dodrželi a jsme Poberti1.2 s námi je tam ještě America a Louis De LaCour (nebo jak se to píše) a Sofie.Hned jsme vymysleli že paní Norrisovou obarvíme.Ale neznali jsme kouzla a tak jsme to vymysleli tak ,že já řeknu Teddymu ať nám v Prasinkách koupí barevný spreje.

Pak se z nás stala parta na život a na smrt...všichni se divili jak to ,že se zrovna my kamarádíme,ale dá se říct,že jsme stejný.Zmijozel a Nebelvír teď je to je jen malá nevraživost.Né jako za našich rodičů a prarodičů.

10.9
Zašla jsem za Teddym,byl značně naštvaný za to ,že se za ním stavím jen když něco potřebuju.Ale slíbil ,že až půjdou do Prasinek ,že mi to všechno sežene.Takže 14.9 může započít plán Pobertů1.2 ,já se tak těším.Chápetejte jsem tak mnohem blíž tátovi.Šla jsem do Velké síně kde jsem si sedla vedle Jamese a Americi a naproti mě byli Sofie s Louisem.Ředitelka na nás koukala tak šťastně asi jsme jí připomínali původní Poberty,nebylo tajemstvím ,že ačkoliv připravovali svoji kolej o body a McGonagallová s nimi měla samé starosti tak je měla ráda .Nebylo pochyb o tom že jsme jako oni ,šéf byl James jako jeho děda ,já byla jeho pravá ruka jako táta a America nás klidnila,ale byla pro každý žertík jako Remus a pak ti co se cpali ale pomáhali byli Louis a Sofie jako Peter😬.

14.9
Teddy mi předal věci a já šla za Jamesem na pokoj tam byli i ostatní.Rozdělili jsme si barvy James zelenou,já černou,America oranžovou,Sofie modrou a Louis červenou.A dali sraz na 12:00 ve společence,James nám ukázal Pobertův plánek který vytvořili jeho děda a můj táta a ostatní.Bylo devět a my šly do našeho pokoje, nařídily budík a šly spát.Půlnoc přišla brzy a mi se oblékly a šly do společenky tam už na nás čekali James a Louis. Kluci vytáhli hůlky a plánek.Nakonec jsme se rozdělili že Sofie a Louis půjdou do 2.patra a shodí brnění a utečou,dal jim nějakou látku a Louis pochopil a šli do druhýho patra,Filch byl ve 4.patře a my byli v 5..Sof schodila brnění a Filch tam běžel ale ten jeho smetáček tam zůstal díky bohu.Šli jsme tam a chytli jí a začali jsme sprejovat ještě jsem vzala mega velkou lihovku a napsala Poberti1.2.Když to bylo hotový vrátili jsme se do společenky kde na nás čekali Sof a Lou,nádherně jsme jim představili duhovou Norrisovou,všichni vybuchli smíchy.Alespoň si nás zapamatujou.Šli jsme spát jelikož byla neděle i když teď už pondělí.

15.9
První hodinu jsme měli přeměňování.McGonagallová nám díky tomu dala školní trest že to máme oznámit i panu Potterovi a Weasleyovi.Pak jsem už jen dávala pozor abych to uměla

View James
11.11
Už dávno jsme přišli na to kde je komnata nejvyšší potřeby jelikož jsme správný Poberti1.2 a Katein kamarád má dnes narozky a zítra má narozky America rozhodli jsme se uspořádat oslavu.Byla na ní pozvaná jen jejicš parta a Poberti 1.2 .

Oslava se rozjela a my se rozhodli že  budeme pořádat tady ty oslavy častěji.Takže další jsem já.

O Jamesovu oslavu dál
24.12
Jsem u babičky Molly a je tady Kate.A zítra dorazí i Sofie a America. Večer jsme si rozdali dárky.Sladkosti, svetr a kraviny nebo knihy.Šli jsme spát.Ráno my někdo skákal po posteli byli to Kate,Sof a Am.Konečně všichni Poberti 1.2 po hromadě.Šli jsme vzbudit Louise a šli si dát do obýváku dárky.Šlo to od nejmladšího takže začala rozdávat Kate.Všem dala stejně zabalenej dárek.Rozbalili jsme je a v něm byla mikina Poberti 1.2.Tak jsme měli podobný dárky.Pak nám dala dárky Sof.Zase stejně zabalený.Když jsem ho rozbalil bylo to fotoalbum a tam fotky z našich tajných nočních akcí.Poté šla na řadu Am ta nám dala rukavice s barvama nebelvíru a na nich napsáno Poberti 1.2 forever.Po všech holkách šel Louis který to úplně zkazil každýmu dal jen sladkosti z Medovýho ráje(jako nestěžuju si).A potom všem jsem šel já všem jsem rozdal malé balíčky.Když je rozbalili mohli najít náramek s Nápisem Poberti 1.2 do smrti.Toť vše k vánocům.

View Kate
4.1
Když jsme se zase octli ve škole sešli jsme se s naší partou a dali si dárky.

Další trest asi už 25x v tomhle školním roce.Ach jo ,ale za ty žerty to stojí.

Konec školního roku:30.6
,,Takže školní pohár byl tento rok docela vyrovnaný.
Pořadí je takové:
4.Mrzimor s 335body
3.Havraspár s 345body
2.Zmijozel s 355body
1.Nebelvír s 358body
Bylo to velmi těsné ale vyhrává Nebelvír."Řekla ředitelka naší koleje a zároveň celých Bradavic.,,A famfrpálový pohár získává Zmijozel jelikož Nebelvírský odrážeč byl těžce zraněn a nemohl půl roku hrát.Dále také chci popřát všem z 5. a 7. ročníku ,že úspěšně složili NKÚ a OVCE. Ať se vám v životě daří.A teď ještě pár cen které jsme už dlouho nedali.Naposledy před 1.kouzelnickou válkou."A já zalapala po dechu to studoval táta.,,Takže 1.cena je za nejvíce školních trestů za tento školní rok a ten získávají Poberti 1.2 kteří měli přes 45 školních trestů a naposledy tuto cenu vyhráli pravý Poberti s 60tresty."Šla jsem tam stejně jako Am,James,Sof a Louis každý jsme dostali malý pohár a já si říkala že jsem zase blíž tátovi.,,Další cena je za mezikolejní přátelství kteté jsem dlouho neviděla rivalita asi ustupuje.Takže si sem pozvu Scorpius Malfoye,Albuse Severuse Pottera,Noella Rockwooda,Jacoba Riddlea,Sofii Hastings,Kate Black.Dlouho jsem takové přátelství neviděla naposledy u Lily Potterové a Severuse Snapea v 1.ročníku.Pak další cena je za to nejvíc se podobat povahově svému předku takže sem si zvu Jamese Siriuse Pottera a Kate Black na posledy tuto cenu dostal James který se odvaze rovnal svému otci.Ale vy jste to předčili.Ale pak tu máme cenu kterou naposledy dostal Sirius Black a ta je buď jiný jako tvoje rodina zvu sem Scorpiuse Malfoye a Jacoba Riddlea a Albuse Severuse Pottera. "Pak nám už jen tleskla a my jedli a poté šli balit a spát. S holkama jsme si museli pořádně užít poslední noc tady. Proto jsme se střídali a říkali vzpomínky co jsme si nejvíc užili.Začala jsem já,,Oslavy Pobertů 1.2" pokračovala Sof,,Školní tresty"pokračovala America,, jídlo a buzení Jamese"tím jsme skončily a šly spát.
Ráno 1.7
Vstaly jsme  šly na snídani a šly se převléknout do mudlovského oblečení a šly na vlak.Nikoho z přátel jsme nepotkali.A my přemýšleli ke komu si sednem nakonec jsme rozhodli že půlku cesty budeme s Poberty1.2a pak s našima zmijozelskýma kamarádama.Došly jsme k vlaku a hledali Jamese a Louise nakonec jsme jim řwkli plán a sedli si a začali si domlouvat kdo ke komu pojedeme.Takže já pojedu k Sof a pak se všichni sejdem u Am.A přísťí léto to bude zase někdo jiný.A pak jsme se přesunuli k druhý partě a tam se pořádně rozloučili teda až na Albuse a Scorpa ten přijede k Potterovým zrovna ten týden kdy tam budu i já.A pak jsme přijeli do Londýna kde jsem našla Teddyho a tetu a společně jsme se přemístili domů.Bude se mi stýskat.A takhle začaly prázdniny doma.

Čauko lidi byla jsem přinucena napsat tuto kapitolu...má 1198slov 1.ročník a 2.ročník bude docela nuda ,ale poté by se to mohlo hnout
Vaše Kate




Nebelvír a Zmijozel POZASTAVENOKde žijí příběhy. Začni objevovat