Capitolul 2.

30 4 0
                                    

Mă urc în mașină și aștept să ajungem la aeroport. În drum spre aeroport îmi bag căștile în urechi și continui să citesc din carte. După jumătate de oră ajungem în aeroport. Un băiat cu părul blond, ochii albaștrii si înalt cam de 1,90 vine să ne ajute cu bagajele. Îmi scot caștile din urechi și mă holbez la baiatul cel chipeș. Nu te mai holba atât. Și din nou conștiința mea mă trezește din transă.
Băiatul: Să vă ajut?
Mama: Sigur. Mulțumesc mult de tot.
Baiatul: Cu mare drag.
Păream o fata de 12 ani pe lânga băiatul ăla nici până la umăr nu îi ajungeam. Îmi iau rucsacul maro, îmi bag căștile și cartea în el și mi-l pun pe un umăr. Mai sunt 4 zile de vară așa că o să încerc să nu le risipesc.
După ce baiatul ne ajută cu bagajele și după ce ni le verifică, ne urcam în avion. După 10 minute avionul decoleaza iar eu adorm instant. Când ajungem, mama ma trezește și mă ridic bezmetică. Aș mai fi dormit.
Coborâm din avion, ni se aduc bagajele de o blonda frumoasă și plecăm spre mașină. Îmi scot telefonul din buzunar și observ ca am 2 mesaje.
" Erik: Buna Chloe.
Ai ajuns cu bine?"
Erik e un bun prieten din Anglia. Cu el îmi petreceam tot restul zilei acolo. Îmi e dor de el, recunosc dar mă bucur ca m-am întors acasă.
" Eu: Da, am ajuns cu bine. <3"
Imediat după ce am trimis mesajul primesc si răspunsul.
" Erik: Ma bucur. Vb mai trz ca acm am puțină treabă. Te pup, ai grija de tine. "
" Eu: Bine, și eu te pup. "

După ce îmi ridic privirea din telefon realizez că tata oprește mașina. Asta poate însemna un singur lucru. Cobor din mașină și mă întâmpină în fața casei, Kate, cea mai bună prietenă a mea și vecina mea tot odată. Abia așteptam să o văd iar.
- Chloeeeeeee.
- Oh, doamne. Kate?
Pot spune că se citea pe fețele noastre cât de dor ne-a fost una de cealaltă.
- Hai la mine.
- Kate, sunt foarte obosită. Mă duc să fac un duș și să mă schimb dar hai sus la mine.
Îmi duc bagajele sus în cameră și încep să îmi aranjez camera. Pereți sunt albi cu trandafiri negri pictați de mine acm 2 ani. Încă arătau bestial. Îmi scot așternuturile de pat și îmi aleg să pun un cearceaf alb, plapuma mea cu alb si bleu și pernele le învelesc în două fețe de pernă blue simple. După ce termin cu patul îmi iau bagajul cu lucruri și îmi aranjez toate obiectele prin cameră.
- Ai putea lăsa lucrurile alea pe mai tarziu.
- Nu suport să nu îmi văd lucrurile aranjate Kate.
Cât timp îmi aranjez prin dulapuri hainele si încălțămintea, prietena mea îmi povestește tot ce s-a mai schimbat pe aici.
- Și Aiden? întreb eu.
- Aiden? Cine e?
- Hai nu te mai prefă.
- Ah, îngâmfatul ăla.
- Ce?
- S-a schimbat mult Chloe. E arogant de când ai plecat tu.
La auzul acestor vorbe rămân uimită. Nu mai spun nmk și închid ușile dulapului de haine.
- Gata. Am terminat. Ma duc să fac un duș și revin.
Îmi iau un prosop pufos și merg să îmi fac un duș fierbinte. Dupa 20 de minute ies din duș cu prosopul înfașurat în jurul corpului meu.
- Ce sexy esti, o aud pe prietena mea chicotind. Îmi dau ochii peste cap și îmi caut ceva de îmbracat. Îmi iau o pereche de pantaloni scurti si un tricou gri larg de la Erik pe care i l-am împrumutat fără să știe. După ce mă îmbrac o aud pe prințesa Kate râzând în hohote.
- De ce râzi?
- Iar furi tricourile băieților sau ai intrat la apă?
Îmi dau iar ochii peste cap și mă așez în fața oglinzii. Îmi usuc părul și îl pieptăn.
-Chloe, hai la plimbare.
- Ce?
- Hai pe afară. Ești surdă?
- Îți bați joc de mine? Sunt îmbracată în haine de stat pe acasă.
- Păi atunci dă-ți rochița tricou jos și îmbracăte frumos.
- Ți-am mai spus cât de idioată ești?
- Tot timpul iubire și îmi zâmbește.
Mă îndrept spre dulap și mă îmbrac cu o pereche de pantaloni scurți roșii și un tricou albastru închis cu danteluțe. Mă duc la oglindă, îmi iau machiajele lângă mine. Și imi fac un machiaj simplu. Mă dau cu fond de ten, creion negru de ochi, rimel și un luciu de buze incolor. După ce termin îmi completez ținuta cu un lanț colorat lung, o brațara la fel de colorată, o palarie cu panglica albastra și sandalele mele maro. Îmi împletesc parul intr-o parte și îl prind intr-un coc frumos. După ce termin îmi iau telefonul în buzunar, căștile și banii și mergem vizavi la Kate ca să se aranjeze.
- Kate, sper că nu te îmbraci iar băbește.
Îsi dă ochii peste cap și isi ia o rochie lunga simpla neagra si isi lasa parul desfacut.
- Atât? Nu te machezi?
- Nup.
- Hai acasa la mn.
- Dc?
- O să vezi.

O iau de mână și o târăsc până la mn în camera. Iau din dulap o pereche de pantaloni lungi albi și un tricou albastru înflorat.
- Îmbracăte cu astea.
- Uof. Bine.
După ce s-a îmbracat o machez simplu. O dau cu fond de ten, rimel și un ruj roz pal. Îi prind parul intr-o coadă de cal cu panglică neagră și îi ondulez puțin parul ei șaten. Îi termin look-ul cu o pereche de expadrile maro simple, o pereche de ochelari bej și o pereche de cercei fluturași albaștrii. După ce se uită în oglindă, rămâne mută.
- Ok, mâine trebuie sa mergem neapărat la mall.
Îi zâmbesc și dau afirmativ din cap. După ce suntem gata ieșim afară și ne pregătim să mergem în parc. Acolo ne întâlnim cu câțiva prieteni de ai lui Kate.
- Oh Kate, cine te-a convins să te îmbraci ca un designer vestimentar? îi spune un baiat.
Kate își dă ochii peste cap și începe să facă prezentările.
- Chloe, ei sunt Emma, Denis, Derek, Marius și Anne. Copii, ea e Chloe, prietena mea pe care o stiu de 15 ani de zile.
- 16 spun eu corectând-o. Încântată spun eu zâmbind la ceilalți.
- Cum de ai scos-o pe Kate așa din casă? Ea de obicei nu e un fan al hainelor și nu se machează îmi spune Emma.
- Voia sa iasa într-o rochie neagra simplă și cu parul desfacut așa că am decis sa facem o mică schimbare.

Ne așezăm după pe bancă și începem să râdem toți și sa vorbim despre diverse lucruri. După 3 ore de discuții eu și Kate plecăm fiindcă eram super obosită. Ajungem acasă, ne luăm la revedere una de la alta și intru în camera mea. Îmi iau un prosop, întru la duș și ma îmbrac inapoi în pantalonii scurți și tricoul lui Erik. Îmi prind părul într-un coc sus și cobor până în bucătărie. Îmi iau din congelator niște înghețată, urc în cameră și mă uit la un film după care mă pun la culcare...

Un nou început. Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt