Capitolul 1.

36 4 2
                                    

Eu: Uită-te pe unde mergi!
Aiden: Scuze prințesico.
Eu: Oh haide. Nu mă lua cu prințesico.
Aiden: Eu te iau cu ce vreau.
Eu: Ok asta a sunat ciudat.
Aiden: Pf, tot o copilă ai rămas, spuse plecând pe lângă mine.

Cum am ajuns sa ma cert cu bad boy-ul școlii? Ei bine nici măcar nu știam că are un așa renume. El a fost cel mai bun prieten al meu înainte sa plec.. Unde? Păi, hai să o luăm cu începutul.
Eu m-am născut aici, in Spania. Mai exact în capitala Spaniei, Madrid. Acum doi ani tata s-a angajat la o companie mare din Anglia și a trebuit sa plecăm. Nu mi-a plăcut deloc ideea, trebuia sa îmi părăsesc prietenii de aici. După cum am spus, Aiden a fost bff-ul meu. Ne cunoaștem de la 4 ani și nu era asa rău precum pare. Eu nu i-am spus că o să plec abia in ziua plecarii si când ne-am întâlnit in căsuța din copac (locul nostru) , a spus că nu vrea sa mai audă de mine niciodată. Poate a fost greșeala mea ca nu l-am anunțat din timp dar de atunci a început sa se comporte urât. Generala am facut-o impreună si aveam de gând să mergem la același liceu dar nu a fost să fie. A rămas la fel de frumos ca atunci. Păr brunet, inalt cam de 1.80, ochii albaștrii, zâmbet cald..e perfect. Păcat ca acum zâmbește cam rar. Poate plecarea mea l-a mișcat prea mult. Ma rog, să revenim la subiect. Deci am plecat in Anglia și acolo am început liceul. Încă era vară când plecasem. După 2 ani de stat acolo, pot spune ca am dus-o foarte bine cu compania aia dar un cretin (cum spune tata) a făcut nu știu ce mișcare greșită si a intrat în faliment. Ori a fost dat tata afară si nu a vrut sa ne spună, probabil de asta a și insistat să ne întoarcem acasă. Când am auzit ca plecam in Spania am țipat de fericire. Acm haideți sa vedeți sauu să citiți cum a fost totul.

ANGLIA.

Mama: Chloee!
Eu: Da, mamă.
Mama: Coboară până jos te rog.
Eu: Vin imediat.

Dupa 5 minute.

Eu: Da, mamă, spun eu așezându-mă la masă.
Mama: Mâine plecăm.
Eu: Unde? În Narnia? intreb eu râzând.
Mama: Acum mă iei si la mișto. Bineee. Nu îți mai zic nimic.
Eu: Repede te superi, hai zi unde plecăm.
Mama: Acasă.
Eu: Păi nu suntem deja acasă?
Mama: Acasă în Spania creațo.
Eu: OMG!!! Nu cred. Glumești nu?
Mama: Nu, nu glumesc.
Eu: Superrr să mă anunți când să mă pregătesc.

Dupa urc sus in camera mea, îmi bag căștile în urechi și mă apuc de citit o noua carte (Invocarea), este despre spirite , fantome etc. Ador cartile de genul.

Ora 20:00

Mama: Chloe!
Eu: Ah, ce mai vrei?
Mama: Vino puțin.
Eu: Binee, bine.

Cobor jos..

Eu: Ce mai e acum?
Mama: Du-te sus și fă-ți bagajele, mâine dimineața plecăm.
Eu: Pe bune? Pentru asta m-ai chemat? Nu puteai veni sus?
Mama: Nu.
Eu: Binee, binee, îi spun luându-i mărul din mână.
Mama: Hei, e al meu.
Eu: Doar nu am coborât aici degeaba.
Mama: Super, semeni leit cu taica'tu.
Eu: Bla bla bla, spun si fug sus ca să nu cumva să arunce cu vreun polonic după mine cum a făcut data trecută. Femeia asta chiar nu este sănătoasă, am avut vânătaie pe picior o lună întreagă.
După discuția de jos, urc ca sa imi fac bagajele. Într-un rucsac îmi așez pijamale ca sa îmi fie mai ușor când ajung acasă, căștile si MP3-ul , peria de păr pentru orice situație, șervețele umede, cartea și cam atât. Pe un scaun îmi pregătesc hainele de schimb pentru plecare și îmi aranjez bagajele cu hainele, încălțămintea si lucrurile mele. Am vreo 3 bagaje. După ce termin ma pun la culcare dar visul meu mirific cu unicorni este întrerupt de fabuloasa mea mamă.

Eu: Ce mama dracu faci?
Mama: Te trezesc, îmi răspunde cu un rânjet puternic pe față.
Eu: Și chiar era nevoie să arunci cu apă pe mine?!??!
Mama: Păi ai somnul adânc și m-am gândit să îți faci o baie.
Eu: "M-am gandit sa îți faci o baie" o imit subțiând glasul.
Mama: Hai pregătește-te.
Ma uit pe telefon si observ cât de devreme e ceasul.
Eu: Mamă?
Mama: Da?
Eu: Cred ca ți s-a stricat ceasul. M-ai trezit prea devreme.
Mama: Ba nu, te-am trezit bine.
Eu: Cum adica? E 4:00 dimineața.
Mama: Știu dar până se pregătește "Miss Universe" durează.
Eu: Ieși afară mamă.
Mama: Bine dar ma întorc peste o oră.
Eu: Ieșii!! spun eu aruncând cu o pernă după ea.

După ce a plecat mama ma duc la baie ca să fac un duș. După duș ma întorc în cameră cu un prosop în jurul corpului si mă îmbrac cu o pereche de jeansi rupti albaștrii si un maieu alb simplu. Mă dau cu fond de ten si creion negru la ochii, îmi las parul liber si mai stau in pat pe telefon pana la plecare. La 7 imi spune mama ca urmeaza sa plecam. Îmi pun o pereche de cercei bej lungi, o brațara groasă de aceeași culoare, mă încalț cu o pereche de sandale maro, îmi iau rucsacul maro și telefonul din pat si cobor jos. Bagajele mele erau deja urcate in mașină. Mă urc in mașină și aștept sa ajungem la aeroport....

Primul capitol este gata. Sper să vă placă și îmi cer scuze dacă are vreo greseala gramaticală sau ceva de genul. O să urmeze și capitolul 2 cât de curând. Am foarte multe idei pentru poveste si vreau sa le adaug pe toate. :))))❤

Un nou început. Where stories live. Discover now