~ 2. Easifa ~

155 7 3
                                    

                STORM

SAFIYA

          Safiya avea doar cinci ani când a fost luată de vânt de pe bordul yachtului SS SAFRA, stătea nemișcată, uimită și privea frumusețea îngrozitoare a furtunii.

    Auzea în fundal strigăte disperate dar fusese prea târziu. Slabă și micuță, nu a fost un obstacol pentru vântul crunt, simțea că era un spectator, totul se mișca prea repede pentru ca ea să facă ceva. Căzuse pe ceva moale, puțin probabil o pernă, plăcerea se transformă în durere după o secundă de la contactul cu apa. Gândurile și voința îi înghețaseră, era ca o păpușă Voodoo, simțea cum acele de gheață o loveau pervers în toate locurile posibile ale corpului ei, se panicase când vedea cum apa încețoșată începea să îi perturbeze priveliștea înnegrită.

Apa devenea caldă, tot mai caldă până începea să creadă că se află într-o oală sub presiune, învelișul umed ce o alina ca un făt în burta mamei îi furase conștiința lăsând-o în teroarea somnului.

A fost cel mai traumatizant moment din viața ei. Aflase de la tatăl ei că în jurul ei erau rechini ciocan care erau inofensivi până ce simțeau miros de sânge. Putea fi doar un strop la 5 km distanță și ei ar fi ajuns înaintea celui de-al doilea strop.

I s-a părut lui-cel ce a ajutat la producerea ei-un eveniment nefericit dar formidabil că fiica lui fermecătoare a reușit să scape cu viață. Atunci Safiya a primit primul ei card Visa ce i-a schimbat părerea față de tatăl ei.

Dacă până acum domnul Safra era un misogin, ea aflase că era și idiot. Dar în decursul vieții ei a aflat că e și mincinos  și curvar. Asta e o poveste pentru altă dată, Safiya nu vrea să se mai gândească la acei ani teribili niciodată.

Poate, își va aminti de acei ani când el va fi pe patul de moarte și va cere un pahar cu apă. Indiferent de trecut, Safiya nu se gândește în momentul acesta decât la furtuna iminentă.

Yachtul se balansează ca un leagăn și ce o sperie cel mai tare e că nimeni, dar nimeni nu e aici să o ajute. Prietena ei cea mai bună e supărată pe ea iar staff-ul yachtului o detestă pe Safiya.

ALEXANDER

         Alexander nu știe cum să reacționeze când un yacht se face tot mai mare în orizontul mării. Oprește radioul ce-l difuzează pe Bob Marley încontinuu și rămâne cu gura deschisă.

      Ar putea să jure că yachtul e al Safiyei dar nenumăratele pahare de vin ce le-a luat pe stomacul gol îi spun rațiunii că e imposibil.

      Doar insula Slim e cunoscută pentru apele pline de rechini ciocan.

A/N:Dacă v-a plăcut nu ezitați să votați și să comentați la paragrafele voastre favorite!!

: RENDEZ VOUS :Where stories live. Discover now