Bad Girl- 15 Kapitola

155 6 0
                                    

Z rýchlosti som sa otočila a pozrela naňho. ͵͵Čo to malo znamenať? " opýtal sa ma .

͵͵Čo teba do toho? " zakričala som a drgla ho na stranu.

͵͵Dosť má do toho Susy je moja sesternica"  zakričal na mňa späť.  ͵͵No a? Aj tak dostane na hubu"  zavrčala   som a hneď utekala naspäť ku Susy. Ian ma chcel zastaviť a kopla som ho.

Susy ležala na zemy a pozerala si nechty. Naozaj není normálna.

͵͵Aha tu je porazenec a čo si to pred tým hovorila?  " pozrela som sa naňu. Chytila som ju za tričko a vytiahla hore.Nohy jej vyseli. V očiach som uvidela strach. ͵͵Ak ešte raz povieš niečo o mne a rodičov uvidíme sa v nemocnici" povedala a hodila ju na zem.Bachla si hlavu a začala trucovať. Ian na mňa už bozeral a mračil sa. Segľa som a vyšla zo školi. Sadla som si na múr a rozmýšľala.

͵͵ Tak toto bude vaša nová škola"  povedal Otec a ukazal nam školu. Nevedela som kdo je ona. ͵͵My budeme sem chodiť? " opýtala sa dievčatko v ružových šatách. Ja som mala modré. ͵͵Áno a budeme mne i mame nosiť jedničky " povedal. Dievčatko má obejmulo a pozrelo mi do očí.

Ta tvár vyzerala ako moja.  To nemôže byť pravda. Veď nemám sestru ani dvojča. Zazvonilo a ja som sa si sadla. Nesadlo mi to. Musím si to zistiť. Tu dievčinu som vydela nie dosť často.  Ale prečo?  Pamätám si len 4 Rokov. Potom neviem. Zrazu aj ona zmyzla.Išla ku babke hovorila mi mama ale ja som jej aj tak neverila. Divne bolo zabudla som nanu. Nepamätam si ju. Ďalej so rozmýšľala až prišiel Ryan. Bolo divné bol ticho. Nechala som ho.

Po škole som vyšla na dvor.  Ryan tam stál a čumel na displej. Rozbehla som sa a skočila na jeho chrbát. Hneď sa začal krútiť až som sa objavila pred ním. ͵͵ ja idem. Ideš tiež"  opýtala som sa. Neodpovedal len má chytil za boky a pritiahol k sebe. ͵͵Fajn ideme ͵ale mám tu auto"  pošuškal mi do ucha.  ͵͵A ja nôž"  pošuškala som späť. Zasmial sa a odtiahol ma. Išli sme na parkovisko . V diaľke som uvidela Jacoba. Zakyvala som mu a chcela ísť len Ryan dal cz pasy ruky a oprel si o mňa hlavu. Jacob sa otočil a odišiel.  ͵͵To čo malo byť? " opýtala som sa ho ked má konečne pustil.  ͵͵Neviem"  povedal a otvoril mi dvere na najnovejšom aute. Bolo krásne. Také som len vo filmoch videla....

Bad GirlKde žijí příběhy. Začni objevovat