Bad Girl- 11 Kapitola

183 7 0
                                    

Doma som mala divný Pocit. Pocit viny .Skúšala som ten pocit zabudnúť  čo sa stalo v Parku ͵ale nešlo to. Chmatla som Papier a napísala čo som práve cítila.  Po pár minútach som si to prečítala:

Dobre alebo zle.Naozaj si to odomna zaslúžil? Aj tak zvládne všetko protimne. Niak sa mi páči. Telo má perfektne tak isto ako pery .Jeho krásne mäkké pery....

Nemohla som ďalej čítať.  Na Mieste som to rztrhala a hodila do koša. Asi som sa pomiatla. Až tak nemôžem byť. Musela som sa pár krát nadýchnuť a uvedomiť ͵že na jeho meno mi srdce búši jak divoké. Som zamilovaná?  To nemôže byť.

Dvere sa otvorili a stál tam Simon:͵͵Carlo?  Čo je to Monokultura? " opýtal sa. ͵͵Miesto kde je len jeden druch rastliny"  odpovedala a schmatla si Nootbook. ͵͵Dík a nemohla by si mi niake veci vysvetliť?  Veď vieš že stojím na 4 - ." dal na mňa jeho psačie oči. Vzdychla som si a súhlasila. Veď sa musím niak Simonovy poďakovať zato ͵že ma má rád najviac od rodiny. On si sadol pre dolná a učili sme sa.

Prešli 2 Hodiny a Simon vedel všetko na spamät.Ani som netušila jak múdry môže byť. Pár krát prišla Teta simona a zkontrovala nás. 

͵͵Podľa mňa by to stačilo"  unavene som povedala a padla na vankúš.

͵͵Podľa mňa tiež .Dobrú"  vyriekol Simon a padol na zem. Hneď zaspal. Zobrala som deku na zakritie. Urobila som poriadok na posteli a potichu na nom rehotala. Išla som sa ešte osprchovať a šla spať. Som zvedavá aký bude zajtra deň.

Bad GirlKde žijí příběhy. Začni objevovat