Bad Girl- 16 Kapitola.

161 5 0
                                    

a toto venujem KATHI. Mám ta moc rada a dík že vždy sa u mňa držiš ked sa niečo stane .

͵͵Môžme"  opýtal sa Ryan.  Prikývla som a s očami pozerala auto. V Zadu som uvidela vyspotrebovani Kondom. Chytila som ho do ruky a hodila pred Ryana.  ͵͵Čo to má byť? " opýtala som sa. ͵͵ Kondom"  odpovedal.  ͵͵Prečo je už použití? " opýtala som sa.Necítila som sa dobre . Mala som chuť otvoriť dvere a vyskočiť. ͵͵Brat si na týždeň požičal auto a mal tu niake baby"  vysvetlil.  Mlčala som. ͵͵Vy chlapci ste debily"  po pár minútach som vzdychla zo seba. ͵͵A vy to isté"  mrkol na mňa. ͵͵Nechceš ísť niekam?  opýtal sa ma Ryan.

͵͵Ne mám doma niečo vybavovať"  vyriekla som.

Doma sme prišli pomaly lebo on tak naschvál šoféroval. Ja som sa musela rehotat.

Doma nikdo nebol. Lepšie pre mňa. Hodila som veci na zem a išla do pivnice. Pivnica mala 5 izieb.  1 bola od mojich rodičov a  ostatné ich krámi.

Dvere boli otvorené od izby v pivnici.Jak som do nútra stúpila zacítila som mamin parfén. Dlho som tu nebola ani som nechcela. Strašne mi to rodičov pripomínalo. Začala som hľadať. Spomienky sa mi hrnuli do hlavy a do očí slzy. Našla som veci až som našla niake papiere.  Prvý papier bol: Súd o Deti. Hľadala som ďalej. Všetky veci boli zaujímavé. Veď zoberem krabicu do izby. Tam môžem klude pozerať.

Ako som povedala  tak som aj spravila. Zatvorila som pivnicu a stopy ͵že som tam nebola som zmyla.

V Izbe som hodila krabicu na posteľ a zobrala prvý papier.

Napomenutie o odovzdanie dcéry Denisi  Svovej

Stačil mi čítať nadpisi. Samé sudné listy a potom zrazu noviny s ostriškom .

Dcéra daná do inej krajiny.

Pred týždňom skončil súd o rozhodnutiu Denisi Svovej .Trvalo to 14 mesiacov až súdca rozhodol nech opustí rodičov ͵ale rodičia to nezdali a vyhrážali sa o zabitie seba samich. Nikoho to nezaujímalo. Denisu dali do Deckeho domova v Londyne aby nikdo si ju späť nezobral. Sudca vyhlásil o nápravenie činu až za 7 Rokov.

Len čo som dočítala sa otvorili sa dvere a stál tam Simon.  ͵͵Carlo?? Čo to čítaš? " opýtal sa a sadol si nakoniec postele. Ďaleko odomna. ͵͵Vedel si že mám sestru? " opýtala som sa a čakala na jeho odpoveď....

Bad GirlKde žijí příběhy. Začni objevovat