20.

99 10 14
                                    

 Harry's POV

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Harry's POV. Χριστούγεννα (μηνες αργοτερα)

Περπάτησα προς την πόρτα που γινότανε η εκδήλωση που διοργάνωνε η εταιρία μου, μόλις μπήκα μέσα ένας νεαρός μου ζήτησε το παλτό μου και εγώ του έδωσα καθώς έπιασα ένα ποτήρι σαμπάνια που βρισκόταν στον δίσκο ενός σερβιτόρου. Η Aneliz είχε φθάσει πολυ πριν από εμένα καθώς ήθελε να σιγουρευτεί πως όλα θα ήταν τέλεια καθώς σήμερα θα ανακοινώναμε σε όλους ότι ο γάμος μας θα γινοτανε σε ένα μήνα από τώρα. Είχα αγχωθεί αρκετά για να είμαι ειλικρινής. Κάτι μέσα μου μου έλεγε πως αυτή η επιλογή θα ήταν ένα λάθος αλλά ήταν πολυ αργά για να κάνω πίσω τώρα. Εξάλλου δεν μου είχε μείνει άλλη επιλογή, οι γονείς μου μου ξεκαθάρισαν πως εάν δεν παντρευόμουν την Aneliz ο πατέρας της θα κατέστρεφε την εταιρία μου. Και με το όνομα που έχει δεν ήταν και πολυ δύσκολο να το κάνει.
Εδώ βρισκόταν πολυ σημαντικά άτομα καθώς και πολλοί από τους συγγενείς μου. Η Aneliz πάντα ήταν υπερβολική στα πάντα και το να διοργανώνει εκδηλώσεις σίγουρα ήταν το φορτε της.

Με πλησίασε η Aneliz και με φίλησε πεταχτά στα χείλη.

"Έφτασες μωρό μου;"

"Ε με βλέπεις δεν με βλέπεις;" Αυτή με κοίταξε ειρωνικά καθώς συνέχισε να χαμογελάει για όλες τις κάμερες που βρισκόταν γύρω μας.

" να ξερεις πως είπα στην θεία σου την Mary ότι μπορεί να μείνει με τον μικρό σε εμάς. Εγώ δεν ήθελα αλλά η μητέρα σου επέμενε να μην την αφήσουμε να ψάχνει ξενοδοχείο τέτοια μέρα και ήλπιζα εάν μπορείς εσυ να της βρεις ένα δωμάτιο"   

η ενόχληση στο πρόσωπο της ήταν ξεκάθαρη εάν και δεν καταλαβαίνα το γιατί. Η θεία μου ήταν ο πιο καλόκαρδος και χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο θα ήταν τιμή μας να μένει μαζί μας ειδικά τα Χριστούγεννα. Έχασε τον άντρα της πριν ένα χρόνο και καθώς έχει ένα μικρό γιο δουλεύει συνέχεια για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα. Η μαμά προσπάθησε πολλές φορές να της δώσει κάποια χρήματα αλλά εκείνη δεν τα δέχτηκε ποτέ.

Safe & Sound |h.s|Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα