4.

538 45 5
                                    

οπτική Bea's                                                                                                                                                                                        Το νερό έτρεχε στο σώμα μου, σκεφτόμουν εκείνον,πόσο περίεργος ηταν και τι ακριβώς σκεφτόταν. Ήταν σίγουρα απο τα πιο περίεργα πράγματα που μοηυ είχαν ζητήσει να κάνω και για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να το κάνω. Χάρηκα που δεν θα χρειαζόταν να γυρίσω πίσω αλλά δεν είμαι σίγουρη πως θα ήξερα πως να ζήσω μια φυσιολογική ζωή. βγήκα απο το μπάνιο και τύλιξα μια πετσέτα γύρω απο το γυμνό κορμί μου. Πλησίασα τον καθρεύτη και κοίταξα το είδωλο μου, είναι αστείο έμοιαζα ακριβώς με οποιαδήποτε άλλη κοπέλα στην ηλικία μου,αλλα δεν ήμουν. ένιωσα μια σκια πίσω μου και γύρισα αθόρυβα καθως τον είδα να στεκεται εκει στην πόρτα.


"Γειά" κατάφερα απλα να πω.

"Γειά,ε απλά ετοίμασα φαγητό και ήθελα να σου πω να κατεβεις να φάμε" τον κοίταξα στα μάτια και εγνεψα καταφατικά. Του έκανα νόημα να βγει για να ντυθώ και εκείνος βγήκε και έκλεισε την πόρτα πίσω του. Έσυρα το βλέμμα μου στο κρεβάτι οπου είχε αφήσει ρούχα, τα δοκίμασα και μου έκαναν τέλεια. Αυτο και εάν ήταν σύμπτωση.  Προχώρησα προς τα κάτω τους τοίχους διακοσμούσαν διάφορες φωτογραφιες. Οι περισσότερες έμοιαζαν με φυσιολογικές οικογενειακές φωτογραφίες. Τότε το βλέμμα μου έπεσε επάνω σε μια κοπέλα που μου έμοιαζε πολύ. έ εντάξει δεν μας έλεγες και δίδυμες αλλα είχαμε παρόμοια μαλλιά,και ίδιο χρώμα ματιών,για την ακρίβεια μοιάζαμε πολύ.Δεν έδωσα σημασία εκείνη την στιγμή και απλα πήγα κάτω όπου ο Harry έτσι νομίζω είχε πεί πως τον λένε, είχε ετοιμάσει δείπνο.Μου τράβηξε την καρέκλα για να καθισω και εκεινος έκατσε απέναντι μου.

"λοιπόν αποφάσισες;''

"ναι."

"τι ναι συμφώνεις;"

"όχι δεν συμφωνώ. δηλαδ- δεν ξέρω,χρειάζομαι χρόνο"

"έξυπνη σκέψη Aneliz- ε Βeatrice εννοούσα, γιατί δεν τρώς;"

"δεν έχω τόσο όρεξη." με κοίταξε επιβλητικά και μου είπε αυστηρά να πάω στο δωμάτιο μου. τον κοίταξα γελλώντας και ανέβηκα στο υπνοδωματιο, μπορεί να είχε και πλάκα τελικά όλο αυτο.


ή όχι;








Ξέρω πως αυτο το παρτ είναι άθλιο αλλα το εκανα σε μιση ωρα and it sucks

επιπλέον η ιδέα του bdsm ή σαδομαζοχισμού δεν υπάρχει μονο στο 50sog είναι ένα φετίχ που έχουν πολλά ζευγάρια και η ιστορία θα αλλάξει στην συνέχεια οπότε θα το εκτιμούσα εαν δεν το συγκρίνατε με αυτο.


ακούγεται bitchy συγγνώμη.. αλλα είναι ακόμη η αρχή..


Ευχαριστώ πολύ για όλη την ανταπόκριση


love demz

Safe & Sound |h.s|Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα