4/8 * 3.1 - Bir doğru kaç yanlıştan geçer?

4.2K 441 473
                                    


Kaleo - Bang Bang

...

"Tanrı bugün seni sordu."

Sehun'un bakışlarındaki buğulanma gitmiş, yerini derin bir karanlık almıştı.

"Ofise uğramıyormuşsun, seçmeli derslerinin notlarını almamışsın. Bu notları gönderdi. Yarın ve sonraki gün onun derslerinin finalleri varmış."


"

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

...

Sehun Baekhyun'un getirdiği notlara bakarken bir yandan da saçlarını kuruluyordu.

"Sanki beni çok düşünüyormuş gibi..." deyip burnundan soludu. "Yine aklımı çelmeye çalışıyor pislik, düşünceli biri olduğuna inanmamı istiyorsan daha çok beklersin piç kurusu!"

Yatağın üzerine çarptığı notları geride bırakıp mutfağa gitti. Kahve istiyordu ya da kahve çekirdeği. Önceden kavrulmuş çekirdekleri ısıttı. Odaya yayılan kokuyu soludu. Bilerek bu defa biraz yakmıştı. Kokunun daha keskin, tadın daha acı olmasını istiyordu. Kim Jongin gibi. Onun dudakları acıydı, kokusu zehirli. Hala etkisi altından çıkamadığı o saniyeler gibi zehirli.

Hele penisini kavrayan el aklına geldiğinde... Kulaklarına dek kızarıyor hatta yanıyordu. Tüm bunlardan sonra onunla yeniden karşılaşmak nasıl utanç verici olacaktı, bunu hayal bile etmek istemiyordu. Ama işte yarın onun derslerinin finalleri vardı. Bu 2 günü düşündükçe mide ağrısı başlıyor, içi burkuluyordu.

"O piçin yaptıkları yüzünden utanmaktan bıktım usandım" dedi kendi kendine.

"Bir şey mi dedin Sehun?" diye sordu Baek, mutfağa girip dolaptan bira alırken.

"Yarın sınavın yok mu? İçmesen daha iyi olur" dedi Sehun, Baekhyun'un onu duymamış olmasını dileyerek.

"Var. Sadece 1 tane."

"Tamam o halde bir tane de bana ver."

Baekhyun sorgular gözlerle uzun olanı süzdü.

"Eminim, ver hadi, sadece 1 tane."

Sehun uzatılan birayı aldı ve Baekhyun'un konuşmasına izin vermeden çekirdeklerini de alarak odasına döndü. Çekirdeklerini yatağın yanındaki komodinin üzerine koydu.

Yatağın üzerindeki notlara baktı. O göndermişti. Onun için göndermişti. "Ne düşünceli ama" diye homurdandı yeniden.

Yarın 2, sonraki gün 2 sınav olmak üzere 4 sınav da onun derslerindendi.

Eline yeniden not kağıtlarını aldı hızlıca göz attı, ardından notları sınavlara göre ayırdı. Notları okumaya başladı. İlk 3 sayfa derse giren hocanın kitabından yapılmış alıntılardı. Kalanlar ise soru cevap şeklinde düzenlemiş 30'ar sorudan oluşuyordu. Sehun diğer derslerin notlarına da baktı. Hepsi aynı şekildeydi. Başta biraz kitap alıntıları ve geri kalanında muhtemelen sınavda sorulacak sorular için hazırlanmış soru havuzu vardı. Soruları Jongin hazırlamış olmalıydı, ders hocaları bu havuzdan seçeceği sorularla sınavı yapacaktı.

Amorf *sekai*Där berättelser lever. Upptäck nu