4.

13 5 0
                                    

Podívala jsem se na osobo která přiběhla k nám.

Postavím se před Anastasii a Blooda položím na zem. Zabodnu pohled do Jamese. „Proč jsi jí uhodil?!" Zavrčím.

"Nic ti do toho není ty nevíš co bylo po zbytek hodiny" řekl ji. "Ale já vám noc neudělala" řekla jsem mu s brekem.

„Ty zmetku! Zabil jsi mi rodinu! Měl jsi být potrestán a lítáš si tu na svobodě! Ani do té zasrané Enkvály jsi se nevrátil!" Zakřičím. „A pochybuji, že by ona něco udělala!" Dodám. Už ve mě přetéká vztek a já se jen tak držím, abych ho neuhodila. Blood to vše vycítí a tak se ke mě začne lísat.

"Opovaš se o tom něco říct" řekl mi učitel výhružně.

Vezmu si Blooda do náruče a otočím se k dívce. „Povídej, neboj neublížíti. Ne, když jsem tu já," řeknu mile.

Zavrtěla jsem hlavou měla jsem z učitele strach.

„Mluv!" Přihmouřím oči a postavím se tak, abych mohla postit na zem Blooda a ohnat se kdyžtak do všech stran, kdyby chtěl James zaútočit.

"Nic jsem v hodině neudělala" řekl jsem a poívala se na učitele.

Podívám se na Jamese. „Co podle tebe údajně udělala?" Zeptám se a výhružně zavrčím.

"Odmlouvala" řekl. "To neni pravda!" křikla jsem.

Otočím se a vrazím Blooda Anas do náruče. Otočím se a chytím Jamese za límec a přirazím ho na zeď. „Teď si něco ujasníme. Zničil jsi mj dětství a rodinu. Zabil jsi mé rodiče a já ti už nedovolím zabíjet. Buď se vrátíš do Enkvály, a nebo jí necháš být a budeš tu jen učit!" Zavrčím a vytvořím okolo nás černou hmotu, která začne pohlcovat jeho strach.

"Dobře" řekl ji.

Pustím ho a vše dám do normálu. „Tak jaká varianta?" Zeptám se a opráším si ruce.

"Nechám ji bít" řekl ji. Podívala jsem se na Rashel.

Přikývnu a přijdu k dívce. Vemu si od něho vlčka a podívám se na Jamese. „Dodrž to," řeknu a pomalu odcházím. Položím Blooda na zem a on jde vedle mě.

Jen co Rashel odešla za roh učitel mě chytl za rukua přitlačil na zeď. "Co děláte!" křikla jsem a podívala se na něho.

Jdu v klidu přes školní parkoviště, když uslyším křik. „Zůstaň!" Řeknu vlčkovi a rozhlednu se. Uvidím Anastasii natisklou na zdi. Nedostanu se k ní v čas a tak se snažím nějak na dálku ublížit Jamesovi. Pokud ředitel mluvil pravdu a já umím ovládat černou magii, mohlo by to jít, ne?

Sledovala jsem učitele měla jsem strach. V jeho očích se leskl psychopat. Rozbrečela jsem se. On mě chytl za krk a stiskl.

Snažím se že všech sil. Nakonec celej chytí a hoří jako svíčka. Vítězně se usměju a mávnu na Anastasii, aby za mnou přiběhla. James se mezitím snaží nějak uhasit oheň na své těle.

Uviděla jsem na mě Rashel mávla abych šla zaní udělala jsem pár kroků a spadla jsem na zem Pohl tila mě tepmnota.

Upadne na zem. Vemu Blooda do náruče a přiběhnu k Anastasii. Vemu jí do náruče a tím padem položím Blooda na zem. Rozejdu se l sobě domů a Blood jde poslušně vedle mě. Školu a Jamese nechám za sebou.

Dojdeme domů a já položím Anas na gauč. Sundám jí boty a to samé udělám i sobě. Sundám ještě Bloodovi obojek a vodítko a dojdu mu do misky nalít vodu. Poté udělám čaje a přijdu zpět do obýváku, který má barvy černé, bílé a červené. Na bílý stoleček položím dva hrníčky.

V celém domě mám bílej nábytek. Povlečení mám černočrvené stejně jako zdi. Je to podle mě úžasné. Sednu si do křesla a čekám, až se vzbudí Anas. Mezitím mi na klín vleze Blood a já ho začnu hladit.

Probudila jsem se na něčem měkém snažila jsem se z orientovat ale moc mi to nešlo.

Pomalu se probudí a já položím vlčka stranou. Vstanu a dojdu k ní. Vezmu čaj a pomůžu jí si sednout.

Podívala jsem se na osobu která mi pomohla si sednout.

Magic SchoolWhere stories live. Discover now