1.

17 5 0
                                    

Konečně nastal noví školní roka já na stupovala na novou školu.

Víte, co je vtipný? Zas jsem změnila školu, tentokrát mě na tuhle školu poslal psycholog. Vtipné, ne?. Vstala jsem a oblékla jsem se. Vzala jsem si sluchátka a vzala si batoh. Oblékla jsem si bundu od nové uniformy a vyšla jsem ze svého bytu. Pomalým krokem jsem se rozešla ke škole. Nechci do té mučírny děti. Kdo by, ale chtěl, že?

Konečně jsem dorazila do školi a šla ke skříňce. Otevřela jsem ji a dala si do ní věci.

Přišla jsem před velkou buduvu, která je teď má škola. Něco se mi není nezdálo. No jo, co by jste, ale čekali od pesimisti a satanista. Vejdu do velké budovy a zajdu hned do ředitelny, kde podepíšu papíry a ředitel mě dovede do nějaké třídy. Zrovna vcházela dívka s hnědými vlasy. Vešli jsme za ní a já byla svědkem, jak po ní hází spolužáci papírky a smějí se jí. „Tak se uklidím ne! Co kdybych tohle dělala vám?! Jste nechutní prasata!!" Vykřikla jsem a postavila jsem se zpříma. Po koutku oka jsem sledovala ředitele a učitele, který něco psal na tabuli.

Podívala jsem se na tu dívku která stála u ředitele. Nebyla jsem sama všichni se nani překvapeně dívali.

„Paní Walker, tyhle výkyvy si nechte na doma," řekl ředitel a já protočila očima. „Žáci, tohle je vaše nová spolužačka Rashel Walker," dodal. Usmála jsem se a zamávala dívce, který se ostatní smáli.

Zamávala jsem ji nazpátek a šla za učitelem podala jsem mu papírek.

Sledovala jsme je. Nakonec ředitel odešel a já tam zůstala stát. Nová škola, nová tvář. Budu chladný ignorant? To by mi šlo nejlíp. Nebo... „Slečno Walker, sednete si vedle slečny Style," řekl učitel a tak přerušil tok mých myšlenek. Přikývla jsem a šla jsem si sednou k dívce, která si zrovna sedala do lavice.

Podívala jsem se na dívku která si sedala vedle mě. Pousmála jsem se.

„Rashel," řekla jsem a natáhla k ní ruku. Mezitím jsem si jí prohlížela. Taková nevinná roztomilá dívka. Měla jsem z ní dobrý pocit.

"Anastásie" řekla jsem a ruku ji stiskla. Vipadala mile.

Pousmála jsem a vytáhla si sešit a penál. Dala jsem si sluchátka a začala jsem si kreslit. Všechno mi bylo jedno a já se cítila uvolněně. No, jen do doby, než do mě drkla Anastasie. Sundala jsem si sluchátka a podívala jsem se na ní.

Ukázala jsem na učitele, který stál u naší lavice. Vipadal naštvaně.

Podívala jsem se na učitele a zazubila jsem se. „Přejete si?" Zeptala jsem se chladně a nahodila i chladný a lhostejný výraz. Přitom jsem sledovala celou třídu.

"Váš mobil" řekl. Učitel a jásklonila hlavu.

„Prosím?" Zasmála jsem se chladně. Ať na to zapomene. Ne ne ne a ne. Mobil mu nedám, ani kdyby mě měli hodit do lochu. Můj mobil, moje hudba.

"Mobil" z opakoval větu. Sledovala jsem je.

Protočila jsem oči a dala mu mobil. „Ještě něco?" Zavrčela jsem a začala si klepat propiskou. Učitele na minulé škole ze mě nemohli.

"Pro mobil si přijďte na konci školního roku" řekl ji učitel.

„Si děláte prdel? Tak dlouho?! Co je tohle za školu!" Vykřikla jsem a stoupla jsem si. Začal ve mě bublat vztek. Bylo ho ve mě tolik, že jsem se začala už i klepat.

"Slešno do ředitelny hned! křikl učitel. "To nemůžete" řekla jsem a stoupla si taky.

„Klid, bylo to horší," usmála jsem se na ní a pak se podívala na učitele. Vytrhla jsem mu mobil a spálila ho pohledem. Vzala jsem si své věci a pak si všimla, že učiteli hoří rukáv.

Učitel s rukou začne klepat.Podívala jsem se na učitele a rukáv mu přestal hořet.

„Co?" Vydechla jsem překvapeně. Co se stalo? Jako už něco podobného se mi stalo, ale tohle.. „J-jste v pořádku?" Zašeptala jsem a cítila pohledy ostatních.

"Do ředitelny hned" řekl. "A vy slečno Style taky" řekl mi učitel.

Otočila jsem se a odešla jsem do ředitelny. Před místnosti jsem zaklepala na dveře a vešla dovnitř.

Stála jsem za Rashel.

Do ředitelny vešel i učitel a my ho jen sledovali. Prohlížela jsem si jeho rukáv, který byl ohořelý

Učitel začal něco říkat, ale já ho nevnímala.

„Slečna Walker, používala mobil v hodně a byla drzá. A také použila černou magii," řekl učitel. „Prosím? Jaká černá magie? Ano, sice není poprvé, když něco chytlo nebo něco zmrazilo, či roztříštilo," Řekla jsem a nechápavě na ně koukala. Jaka magie?. „Slečno jakou máte víru?" Zeptal se ředitel. „Satanismus," odpověděla jsem. „A vy, slečno Style?" Oslovil dívku vedle mě.

"Já jsem Křesťanka" řekla jsem zmateně.

Magic SchoolWhere stories live. Discover now