💋Ľahké dievča 💋

62 1 0
                                    

Matt býval o tri domy ďalej od Sama. Stačilo mi urobiť pár krokov a bola som pri aute. Babám som nevolala. Briann bola stopercentne ešte v
posteli so Samom a Brook, keď bola naozaj sfetovaná, ako hovoril Matthew, bola nepoužiteľná. Tak som teda sama nasadla do auta. Bolela ma hlava a musela som sa poriadne sústrediť aby som neskončila v niekoho predzáhradke. Nemohla som sa dočkať, kedy si lahnem do postele a prespím svoju opicu. Osud mi ale neprial. V garáži stálo mamino auto a ja som si spomenula na včerajšiu SMSku.
Telefonoval jej riaditeľ, že ma musel znovu pozvať do kancelárie a ona mi hneď poslala vyčítavú správu.
Zrazu sa mi zachcelo ísť späť za Mattom. A to bolo čo povedať. Už bolo ale neskoro. Garážová brána sa zatvorila a ja som zostala sama napospas mame. Zamierila som rovno do obývačky. Vedela som, že ma tam bude čakať. Ako vždy. A naozaj. Sedela v kresle pred  kozubom oblečená v svojom obľúbenom kostýme a oči upierala na uhlíky čo tam zostali z chladnejších dní. ,,Ahoj, mami." Pozdravila som a sadla si na sedačku oproti nej. Bola zo studenej umelej kože. ,,Alison." Odzdravila ma bez akéhokoľvek citu v hlase. Bol rovnako ľadový ako tá sedačka.
,,Nemala by si byť na tej konferencii vo Welse?" Opatrne som sa spýtala. ,,O hodinu mi ide lietadlo. Ešte to stíham.
,,Hm, to je super." Rada som ju po dvoch mesiacoch vydela, no prišla predsa len na polhodinu a aj to len kvôli tomu aby mi vynadala. ,,Ako sa má otec? ,,Neviem. Dva týždne sme sa nevydeli. Momentálne by mal byť ale niekde v Japonsku." Rovnako úsečne ako predtým.
,,Nevoláte si? ,,Nemá tam signál.
,,Aha. ,,No." Zhlboka som sa nadýchla. ,,Tak teda spusť." Prvýkrát odtrhla zrak od kozuba.
,,A čo také by si chcela počuť Alison? Že si pre nás jedným veľkým sklamaním. Alebo, že sa za teba hanbíme. Vyber si. Možností máš milión." Prehltla som. ,,Ja... ,,Čo ty?" Vyštekla. ,,Odmala ťa vychovávame v luxuse. Čo si povieš to dostaneš! Čo ešte chceš? Miesto toho aby si sa tvárila aspoň trochu vďačne a snažila sa reprezentovať našu rodinu, biješ sa, fajčíš a to ani nehovorím o tom oblečení." Kývla na môj dreskode.
,,Podobne sa obliekajú štetky v nočných kluboch. To chceš byť Alison? Kurvou?
,,Jasne, že nie." Jej slovník ma prekvapil. Nikdy sa nevyjadrovala tak...narovinu.
,,Nie?" Spýtala sa s iróniou naplneným hlasom. ,,Tak mi teda vysvetli prečo si prišla domov o jedenástej ráno v týchto handrách, strapatá a páchne z teba alkohol?" Na to som nemala čo povedať. A to bol problém, lebo som priznala, že má v podstate pravdu. Naozaj som vyzerala ako lahké dievča a aj...som sa tak správala. Spomenula som si na to, čo som robila včera s Justinom a do úst sa mi nahrnula žlč.
,,Ako inak." Zhnusene sa Odvrátila. ,,Rob si čo chceš Alison. Spi kľudne s každým chalanom v okolí, no ak zničíš dobré meno našej rodiny..." Hrozbu nechala vysieť vo vzduchu. ,,To naozaj nechcem.
,,Som rada, že máš takýto názor na vec." Plynulím elegantným pohybom sa postavila. ,,To už ideš?"
,,Áno. Aj tak ti už nemám čo povedať.
,,Kedy zas prídeš domov?
,,Neviem. Možno nabudúci mesiac. Tvoj otec má toho tiež veľa, takže nečakaj, že príde skôr než v Novembri.
,,Je September." Povedala som viac menej preseba.
,,Ahoj, Alison." Prišla ku mne a strojene ma objala. Nie ako objímajú mami svoje deti ale ako keby objala svoju kolegyňu v práci. ,,Ahoj, mami." Odzdravila som, no už bola preč. Vyčerpane som sa hodila späť do kresla. V hlave som si znovu a znovu prehrával náš rozhovor. Snažila som sa dôjsť k niakemu záveru, no stále tam bol len ten jeden. Správam sa ako šlapka. Som odpad spoločnosti a ak by sa na mňa rodičia vykašľali skončila by som dakde pri ceste oblečená len v podprsenke. Zo skrinky som si vybrala flašu whisky a rovno si z nej logla.
,,Nenávidím svoj život." Mračila som sa na hrdlo fľaše.

Ahojte😅Ďakujem všetkým čo toto čítate

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.


Ahojte😅
Ďakujem všetkým čo toto čítate. Viem, že je to teraz zo začiatku nuda, no bude to lepšie😉. Sľubujem.
PS: Na fotke je Alisina mama.

Bitch ClubOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz