Hoofdstuk 18

189 23 4
                                    

Hoooi

Hier is hoofdstuk 18!!!!

Jeeeej
______________

Pov. Anouk

"ik snap er geen fuck van! waar is die aanwijzing! naar welke plek we moeten!" schreeuw de ik. "ja echt he hoe mo...." "he? met wie pra... wat doe jij met Niall's spullen!

Shit! Ik keek angstig naar Sophie maar die wist ook niks. Waarom moet ze mij nou zien! Argh ik ben hier zo slecht in.

"wacht eens, je bent helemaal geen schoonmaakster he? Die stofzuiger staat aan zodat ik je niet hoor praten! Je praat met de geest he!" Riep Esmee "

welke geest? Ik praate gewoon in mezelf?"

"nee hoor ik weet zeker dat ik je hoorde praten met iemand!" "niet ik praatte met niemand ik denk dat je je vergist heb" zei ik.

"Jawel ik weet het zeker, en je bent ook geen schoonmaker! Je bent een dief! En ik ga NU de politiebellen! En daarna de geesten verdrijver"

"nee doe niet!" En ik sprong voor de deur zodat ze niet weg kon " jawel dat ga ik wel" ze wou me op zij duwen maar inplaats van dat dat gebeurde viel ze tegen de deur aan door mij heen. "AAAAAAH!!!!! J-je bben-tt o-oook een g-geesst!" En toen viel ze flauw." "Kut.." Mompelde Sophie. " ja behoorlijk kut dit ja! Ze weet nu dat ik een geest ben en gaat een geestenverdelger bellen!!"

pov.Georgia

we zaten in de auto terug naar het appartement om te kijken of Sophie en Anouk al iets hadden gevonden. en daarna zouden we naar Dieka gaan een disco ding echt chill volgens Harry. we gaan met z'n alle de jongens, Anouk, Sophie, Elvera...en zucht..

Niall de cutie met zijn lieve grappige lach waar iedereen om moet lachen, zijn mooie helder blauwe ogen en ook nog dat prachtige blonde haar.

"mensen we zijn er!" riep Louis. " okeuj" riep ik en we stapte uit en wouden naar binnnen gaan toen we de meute mensen zag ik bedoel meiden nee... ik bedoel "aaaaah!!!"

beesten!!! snel rende we weg en probeerde het hotel in te komen. " aaah Niall red me!!" ik sprong in Niall's armen en hij rende naar het hotel binnen opzoek naar onze kamer. de hotelmedewerkers probeerde de fans buiten te houden terwijl wij de lift in vluchten naar onze etage en dan naar de kamer.

toen de lift deur dicht was zuchtte ik opgelucht. pfff wat een beesten die directioners ( sorry mensen ik ben zelf ook een directioner haha en ook een beest! wel een lief beestje een cavia ofzo hahah) " tja je moet er aan wennen maar ik vind het wel grappig dan doe ik net alsof ik in de jungle ben en moet vluchten voor een stel gevaarlijke beesten hahha" zei Louis. hahaha rare Louis... toen had ik pas door dat Niall me nog steeds vast had. " oh.. oeps sorry Niall" zei ik en werd rood. " ach maak niet uit je eerste achtervolging is altijd eng" zei hij met een knipoog.

"AAAAAAH!!!!! J-je bben-tt o-oook een g-geesst!" hoorde ik opeens schreeuwen. " shit vas happenin!" schreeuwde Zayn terwijl hij de kamer in rende " kut.." hoorde ik iemand zachter zeggen. geloof dat dat Sophie was.

ik liep de kamer in en zag Esmee op de grond liggen en een geschokte Sophie en Anouk. " w-wat is er gebeurd." vroeg Elvera. Anouk leek iets te geschokt om te praten en bang maar Sophie was er duidelijk al weer overheen nu we er waren.

"nou kijk we kwamen hier binnen en liepen naar Niall's kamer om de spullen te zoeken tot Esmee opeens kwam en Anouk's ketting vast had en Anouk dus kon zien! ze vroeg wie Anouk was en ze zei maar dat zee en schoonmaker was en ging naar Niall's kamer, we waren aan het zoeken tot Esmee weer binnen kwam en toen zei ze dat Anouk een dief was en dat er geesten waren en wou een geestenverdelger bellen toen sprong Anouk door haar heen en riep ze " "AAAAAAH!!!!! J-je bben-tt o-oook een g-geesst!" en toen viel ze flauw" zei Sophie

" ohh dat valt nog wel mee" zei Harry op een zwaar sarcastische manier. " ha.... ha grappig curly" zei Sophie " we moeten haar wakker maken" mompelde Liam. en hij liep naar de keuken pakte een glas water en gooide het in haar gezicht.

" huh? wat?" mompelde Esmee. "Omg wat een leuke droom met one direction in een hotel kamer" mompelde ze en ze wreef in haar ogen. " dit is geen droom maar real life " zei Liam zo serieus mogelijk terwijl hij zijn lach probeerde in te houden. " ja tuurlijk jongen" mompelde ze.

Sophie zuchtte en pakte het glas. vulde het opnieuw met water en gooide het weer in haar gezicht.

" aaah!!" gilde Esmee. " wie gooide water in mijn gezicht!" ze wreef het water uit haar gezicht en keek rond. toen dacht ze even na. " jongens!!! bel de geestenverdelger!! er zitten hier creepy geesten!!" riep ze. nu kon Liam het echt niet meer houden en barstte in lachen uit " hahaha" riep hij. hij kreeg een dodelijke blik van Esmee. pff als blikken konden doden dan was hij waarschijnlijk..........

niet dood want hij is super Liam!!!!! haha je dacht dat ik dood ging zeggen he! haha verkeerd gedacht. wacht eens even.. kun je praten in je gedachte. watta fuck dan bedoelde ik ging denken he! oke focus serieuze zaak.

" beste Esmee, we gaan geen geestenverdelger halen want de geesten zijn Sophie en Anouk. ken je Sophie nog?" vroeg Louis " ja dat was jou vriendin maar ze is gestorven aan een hartaanval ofzo toch." vroeg Esmee. " ja dat klopt maar Sophie,Anouk ik Georgia Elvera en de boys zijn op zoek naar de bron of life!" vertelde Louis.

ze moest het even verwerken en staarde voor haar uit.

" dus als ik het goed begrijp zoeken jullie met 2 geesten naar een of andere bron waar van je weer levend word?" zei Esmee na een tijdje.

" jup helemaal waar" zei Louis opgelucht dat ze niet flipte en het begreep.

"nou dan ga ik mee!" riep Esmee

bron of lifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu