Fødsel

6 1 0
                                    

Det var så varmt, kærligt, jeg lå trykt og beskyttet. Jeg kunne mærke min mors uendelige kærlighed. Der var intet der kunne stoppe hendes kærlighed til mig.
Jeg ville så gerne møde hende, se hendes smil og hendes øjne.
Der var ved at være lidt trangt her, jeg voksede for hver dag der gik.
Jeg kendte ikke andre følelser end kærlighed, varme og tryk hed.
Det varme vand jeg lå i forsvandt pludseligt, et skrapt lys ramte mine øjne, jeg sparkede med mine ben, jeg kunne høre min mors stemme "rolig lille skat" hun lagde sin hånd på hendes mave, jeg ville så gerne mærke hendes hånd den virkede så kærlig.
En hånd rakte ud efter jeg skuppede mig selv mod hånden, måske var det mors?. Hånden greb fat om mit hovede og trak forsigtigt i det, det var en kold hånd, det kunne umuligt være min mors hånd.
Mit hovede blev hævet ud i lyset, luften var kold, der var folk som stirrede på mig.
"Så er hovedet og skuldrene ude, et pres mere og du er blevet en mor" stemmen talte højt, jeg genkendte ikke stemmen, to kolde hvide hænder greb fat omkring mine skuldre "er du klar? PRES!" jeg kunne høre min mor havde ondt, hun lød anstrengt. Jeg frøs på hele min krop luften var så kold, jeg blev tørret på hele kroppen, de tørrede alt den varme væske af mig. "Er du klar til at møde din datter?" spurgte stemmen jeg ikke kendte.
Jeg kunne høre min mor, hun græd. Jeg kunne ikke se hende. Jeg kunne bare se rummet bevæget sig omkring mig. Jeg blev ført mod min mors arme, jeg var nøgen, jeg blev så glad for at se hende jeg både lavede stort og småt på hende, det var ikke med vilje.
Hun grinte mens hun græd hun og rakte ud mod mig, jeg begyndte at græde jeg var så glad for at se hende. Hendes hænder ramte min krop hun tog fat i mig, de kolde hænder gav slip og jeg lå nu i min mors arme. Det så dejligt endelig at møde hende. Jeg fik et rent tæppe omkring mig, min mor holdte mig tæt indtil sig, jeg kunne mærke varmen fra hendes krop, den samme varme og kærlighed jeg havde følte de sidste 9 måneder.
Hun gav mig et eller andet blødt i munden, det var underligt, men så dryppede en varm velsmagende væske ned på min tunge.
Det smagte godt og uden at vide hvordan så begyndte min mund at suge denne væske til sig. Min mor blev ved med at stirre på mig, jeg slap den bløde ting væsken kom fra. Og kiggede på hende. "Jeg elsker dig" sagde hun, jeg åbnede munden for at svare hende, men jeg kunne ikke snakke, jeg kom til at gylpe på hende, hun grinte bare.
Jeg lagde mig til rette i hendes arme, mærkede hendes uendelige kærlighed, jeg hørte en fremmed stemme sige "hun er lige til UG" og så faldt jeg i søvn.

Det Rigtige LivWhere stories live. Discover now