Hoofdstunkie 7

296 10 9
                                    

"Milan, ik hou van je."

"Jaja, ook van jou.", wat wss moest betekenen ik hou ook van jou babe. Maar ik begrijp het, hij is moe net zoals ik... Ik val dan ook in slaap.

***

Wat is dit nou weer? Het is alsof er een beest op mijn wang zit. Ik sla het beest en hoor een auw! Ik draai me om en open mijn ogen langzaam. Ik zie Milan voor me. "Hmn, Milan wat doe je?"

Die auw doet me denken aan een vid waar Milan ook "auw" in zegt. Nu hoor ik het de hele tijd in mijn hoofd die auw maar dan met Milan zijn stem. Hilarisch vind ik 😂.

"Je hebt me geslagen."

"Ooh echt?? Omg het spijt me zo."

"Ik gaf je enkel kusjes op de wang, want ik wou je op een lieve manier wakker maken."

"Ooh haha oeps, ik dacht dat dat een beest was dat er op me zat omdat ik nog sliep."

"Ja maar het deed wel pijn."

"Aww, het spijt me zo Milan."

Ik leun naar hem toe en geef hem een kusje op zijn wang.
"Beter zo?"

"Hmn nee..."

Dan geef ik meneertje eens een kusje en dan is het nog niet goed ook... Uit het niets zoent Milan me zachtjes maar snel.

"Dit is beter..."

"Nou dan weet ik dat voor de volgende keer eh."

"Yup, hou van je babe."

Ik zeg niks en zie Milan bang naar me kijken. In de hoop dat ik het terug ga zeggen. Maar in de plaats daarvan zoen ik hem.

"Ik hou ook van jou, knapperd."

En toen zag ik een grijns verschijnen op zn mooie gezicht. Ik strungel over Milan heen en ga mn bed uit. Nja tot ik werd tegen gehouden... Ik werd dus tegen gehouden en viel op de matrassen die daar nog stééds lagen... Godzijdank liggen die er nog, allemaal te danken aan mn luiheid 😏. Back to the story, right. Milan tilde me op en een korte kreun verliet mijn mond. Hij legde me op mijn bed en ging boven me hangen/zitten/liggen (idk hoe je het moet zeggen). Wat gaat ie nou weer doen...?

"Wie heeft je gezegd dat je me mocht verlaten?? Hmn laat me denken... Aha niemand..."

"Ik wilde me om kleden..."

"Maar je mag me niet verlaten zonder dat ik je toestemming geef.", hij probeerde een sad face te doen wat ook goed lukte. Ok ja ik heb spijt dat ik hem ging verlaten.

"Het spijt m-", ik wou mijn zin afmaken maar werd onderbroken door een vinger op mijn lippen. Ik keek weg van Milan en voelde zijn lippen op mijn nek. Hij gaf me kleine zachte kusjes wat me een heerlijk gevoel gaf. Een korte kreun verliet mijn mond en ik keek weer naar Milan die inmiddels al was gestopt. And ofcourse moet hij weer grijnzen.

"Je vindt het heerlijk eh?"

Ik knikte wat dus een ja betekende.

"We gaan straks wel verder, maak je maar klaar."

"Dus ik mag gaan?"

"Ja"

"Je gaat me niet tegen houden waardoor ik weer op de matrassen terecht kom?"

"Hahaha nee."

"Hmn ok."

"Wacht voor je gaat eerst dit.", ik keek hem vragend aan, niet wetend wat hij bedoelt. Hij gaf me een lange kus op de mond. Milan gaat normaal zitten op mijn bed en ik stap naar de badkamer. Ik doe mijn kleren aan en kam mijn haar. Ik ren naar beneden opweg naar de wc. Ik doe de deur open en al snel doe ik hem weer dicht. Dit... Gaat... Dus nooit meer... uit mijn hoofd... Wat ik net zag... Ik had geen idee dat Milan ging plassen. Tenslotte heb ik hem niet naar de wc horen gaan. Ik ga naar boven en ga onder mijn lakens liggen. Mijn laken over mijn hoofd, hopend dat die beelden weggaan. Ik hoor Milan mijn kamer binnen komen en ik negeer het gewoon.

"Heey Chels..."

"Het spijt me zo erg, ik wist niet dat je naar de wc was... Ik zal de volgende keer kloppen.."

"Heey, het is niet erg."

Tranen lopen over mijn wangen omdat ik in shock ben want ik zag het en omdat het me spijt.

"Chels huil je nou?" ik reageer niet omdat ik me nu effe k*t voel.

"Het spijt me zo Milan, het was niet de bedoeling." en ja ik ben best gevoelig... Soms huil ik zelfs waar het eigenlijk niet nodig is, zoals dit moment dus...

"Neenee Chels het is ok, niet huilen komaan dat heb ik niet graag als je gaat huilen."
Ik doe het laken van voor mn gezicht en kijk Milan aan. Hoe kan hij niet boos zijn? Milan kijkt me bezorgt aan en geeft me een knuffel. Ik ga op zijn schoot zitten en hij geeft me een zoen. Ik open mijn mond een beetje en Milan zijn tong komt in mijn mond. Zo gaat het heel even door tot ik iets voel... Ik stop even en kijk Milan vragend aan. Hij kijkt weg een bloost een beetje. Hmn een jongen die bloost... Zie je niet vaker denk ik.

"M.. milan, wat voel ik?"

"Euhm... Je weet wat er gebeurt als er een jongen opgewonden geraakt?"

"Euhm.. ja, ooh i..ik snap het."

Dit is een beetje gênant...

"K..kun je het negeren?"

"Ik zal proberen Milan."
Hoe kun je het negeren als je er letterlijk op zit... I mean ik probeer maar weet niet of het gaat lukken... Hij begint me weer te zoenen en ik probeer het te negeren, wat me ook lukte totdat jah... Totdat het nog ietsje erger werd. Daarmee bedoel ik dus dat het iets harder werd als je me begrijpt... En hij was dus echt opgewonden... Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Zeker niet wanneer hij alleen een onderbroek aan heeft... Maar hoe kun je hier nou opgewonden van worden?? Het is maar een kus met de tong... Blijkbaar wordt hij dus rap opgewonden.
"M..Milan, het lukt me echt niet."

"Het spijt me zo Chels."

Maar opeens uit het niets zag ik een grijns verschijnen. Wat wilt hij nu doen? Ik word eig wel een beetje bang want die grijns gwn uit het niets...

--------

Wahahaha sorry zoiets moest er ook in komen. Ik had geen inspiratie meer en ja opeens krijg ik dus zo een inspiratie... Jezus ik heb honger weeral... Maar niks gaat boven FOOD!! Ik ga zometeen eten, wordt tijd ook! Ik verga hier van de honger joh! Ja, joe!

Just A Girl || Ft. SquadWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu