Chapter 55

3.8K 222 33
                                    

Ik kleed me om in een grijze spijkerbroek met een paar lichtje scheuren met een grijs licht truitje met gaten en verspetterd en een paar teksten er op. Mijn haren heb ik los gefohnt. En heb mijn witte Valentino sneakers met een groene band aan. Mijn trouwring, leuke oorbelletjes en armbandjes. Zonnebril en mijn Louis Vuitton rugzak. (Zie omslag)

Ik heb me lichtjes opgemaakt. En ik kleed Nasserdinne om. Nourdinne ziet er ook echt goed uit. Ik spuit nog wat parfum op en pak mijn telefoon uit de lader.

We lopen naar de lift en maken natuurlijk de spiegelfoto.

We lopen naar de auto. En rijden richting de grote Dubai Mall. Vandaag gaan we lekker shoppen.

"Ik moet een cadeautjes halen voor je moeder, je vader, rayan, fatiha, hun kinderen, voor lamyae en der man, en voor Wissal en der man en voor salah en natuurlijk voor Marouane" zeg ik. Hij kijkt me trots aan. "Komt goed hbiba"

Ik zing mee met het liedje.

-

Whow. We hebben echt veel gehaald. Nourdinne is het allemaal naar de auto gaan brengen en ik zit nu in een snackbar. Ik had daar echt zin in.

We hebben voor iedereen een cadeau gehaalt. Ik heb zelfs een cadeau voor mijn eigen moeder gehaald. Ik weet niet of ik ooit in me leven de kans krijg om het aan der te geven. Maar ja.

Ik zie Nourdinne al deze richting op lopen nu met lege handen. Hij komt blij zitten.

Onze menu's en drinken worden neer gelegd. Ik begin met de heerlijke frietjes.

"Zullen we straks gaan wandelen in de tuin van de mall, het blijkt heel groot te zijn en prachtig" zegt hij. Ik knik.

PERSPECTIEF NOURDINNE:

Ik vind het lastig om tegen mij prinsesje te moeten liegen. Ze verdiend dit allemaal niet. Ze heeft zoveel voor me gedaan. En ik laat Amina niet weer er tussen komen.

Voor de duidelijkheid. Ik ken Amirah al 4 jaar. Ik leerde haar kennen en was smoorverliefd op der. Toen ze al een tijdje 18 was heb ik haar hand gevraagd. En toen ze 19 was zijn we getrouwd. Ik was toen ik haar leerde kennen 19.

Toen ik 16 was had ik een relatie met Amina. De Amina. We hadden 1,5 jaar een relatie. Amirah wist wel dat ik ooit een serieuse relatie met iemand had vroeger maar de naam wist ze niet. Ik wou zodra we beide oud waren der hand vragen en ik was verliefd op der. Maar toen heeft zij een fout gemaakt en is ze vreemd gegaan. En wat bleek, ze was maar een slet. Ze was geen maagd meer en gaf alleen om mijn geld. Ik kwam er al snel over heen en zag in dat ik niet echt verliefd op der was. Ik was toen nog klein en besefte niet wat ik allemaal deed. En nog steeds tot en met de dag vandaag en alle dagen die nog komen bedank ik Allah dat Amirah in mijn leven is gekomen.

Ik zal nooit meer Amirah bedriegen. Die pijn verdient ze niet. Toen we bij de Mall waren en ik Amina zag. Was ik in shock. Ik moest ff verwerken dat zij het was. Ik gedraagde me anders want wist niet hoe ik me moest gedragen. Ik had haar jaren niet gezien.

Maar ik moet niet toch een fout maken net als bij Anna en me concentreren op Amirah en Nasserdinne.

Amina sprak me ook aan. Ze zei tegen me dat het der speet en ze me terug wil. Ze was boos dat ik zo snel over der heen was terwijl zij zogenaamd om mij maanden in bed ging huilen. En ze zegt dat ze me terug wil en dat ik nog kan scheiden van Amirah dat ik bij Amina hoor en niet bij Amirah. Ze schelde Amirah ook helemaal uit.

Ik wist niet wat ik moest doen. Maar ik wil niet dat Amina tussen mijn huwelijk komt.

Ik weet dat ze liegt. En dat ze geneens moeite er mee had dat we uit elkaar waren en dat ze al meteen verder ging in de lounge. Maar oke.

Ik moet Amina helemaal uit mijn gedachtes zetten en me vol op concentreren op Amirah .

Want ik hoor bij Amirah en Amirah hoort bij mij .

PERSPECTIEF AMIRAH;

We lopen hand in hand door de tuin van het winkelcentrum. Het is hier prachtig. Het lekkere bliesje tussen mijn haren. Het begint te schemeren en de prachtige zonsondergang.

We maken allerlei foto's. En houden het voor ons zelf.

We gaan zitten op een bankje en genieten van het mooie uitzicht. Nasserdinne slaapt in de kinderwagen.

Nourdinne slaat zijn arm over me heen en ik leun op zijn borst kas.

Het is stil. Maar dat is nodig. Gewoon samen stil. Nadenken over van alles . Over ons.

Nourdinne & Amirah & Nasserdinne

*****

Vandaag nog 2 deeltjes erbij?

Strijden voor Liefde (VOLTOOID)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon