tizenegyedik

4K 420 72
                                    

Az agyam még nem fogta fel, hogy mi történik. Hoseok megérkezett, lepakolta a cuccait, és most itt ül a csípőmön hülyeségeket magyarázva nekem.
-Mivan?-ennyit bírtam csak kinyögni.-Mit terveztél? Az ágyadba fekszek? Mi van?-néztem teljesen értetlenül szemeibe, mire ő csak egy magabiztos mosolyt küldött felém.
-Ne aggódj Hyung-fogta meg gyengéden a kezeim és a fejem fölé fogta azokat.-Nem csinálok semmi olyat amit te se akarnál.
-Én ezt az egészet nem akarom-rángatóztam idegesen alatta.-Hoseok engedj el-sziszegtem dühösen, de ezzel csak azt értem el, hogy erőseben szorította a kezem, arcán az az undorítóan magabiztos mosoly csak nőtt. Ha lány lennék, és úgy lennénk ebbe a szituációba biztos tetszene. Ahogy szorítja a kezem. Ahogy mosolyog. Biztos bele is szeretnék egyből. De nem vagyok lány, nem fogok beleszeretni soha és nem is tetszik a szituáció.
-Na mi az Hyung?-Hoseok a nyakamba bújt, meleg lehellete csiklandozta a nyakam.-Elkalandoztál. Csak nem rólam ábrándoztál?-kuncogott, majd finom puszilt lehelt nyakhajlatomba.
-Álmodik a nyomor-próbáltam gúnyosnak hangzani, de a puszija miatt jól esően felsóhajtottam.
-Édes vagy-nézett szemeimbe majd ajkaimmal szemezgetett. Egyre közelebb hajolt párnácskáimhoz, amikor elfordítottam a fejem és arcomra adta a puszit.
-Na, ezt nem így terveztem Yoongi~~-biggyesztette le ajkait.
-Nem érdekel. Nem fogom engedni hogy megcsókolj-néztem rezzenéstelen arckifejezéssel csalódott, ám de huncutul csillogó szemeibe.
-Megfogod engedni, higyj nekem-kuncogott, majd visszahajolt nyakamhoz és újabb csókokat nyomott érzékeny bőrőmre.
Ajkaimba haraptam, így próbáltam visszatartani sóhajaimat. Több, kevesebb eséllyel sikerült is. A testemnek rendkívül jól estek finom érintései, de a fejembe ott villogott a vészvillogó, hogy abba kéne hagyni, különben rossz vége lesz az egésznek.
-Hoseok-ficeregtem (szerk. van ilyen szó?lol nem baj most lesz)  alatta.-Nem akarom ezt...
Kiszabadítottam karjaim keze szorításából és a mellkasához helyezve azokat próbáltam eltolni. Sikertelen próbálkozások után rá kellett jönnöm, hogy erősebb mint amilyennek gondoltam. Nagyon nem nézte jó szemmel, hogy próbáltam eltaszítani, mert itt-ott megharapta nyakam érzékeny bőrét, amiknek köszönhetően egy-egy halk, de fájdalmas nyögés hagyta el ajkaim.
-H-hé-remegett meg hangom, mikor megnyalta a megharapott felületeket.-Ne harapdálj!
-Ha viselkedsz, nem haraplak meg-mondta nemes egyszerűséggel, majd lentebb csúszott, egészen a kulcscsontomig.
Míg kulcscsontomnál időzgetett, kezei bejutottak fehér pólóm alá, és hasfalam simogatta. Karjaimmal automatikusan öleltem át nyakát. Ujjaim puha tincsei közé vezettem. Ahogy nyakamat kényeztette ajkaival.. Ahogy kezei simogatták felsőtestem... Fenomenális érzés volt.  Nem akartam ennyire elengedni neki magam. Vetekedett bennem a vágy és az ellenmondás. Mert nagyon régen kényeztettek, és hosszú idő után Hoseok érintései baszott jól estek.. Viszont, ami zavart az egészbe, hogy Hoseok egy kibaszott fiú és én is egy kibaszott fiú vagyok. És én még mindig nem vonzódok a csávókhoz. De ezzel most nem tudok foglalkozni... Ahogy a vágy egyre jobban eluralkodik a testemen. Nem érdekel hogy fiú. Baszottul akarom őt!
Picit meghúztam tincseit, mire újabb harapást kaptam.
-Yoongi, megmondtam, ha nem viselkedsz megharaplak-csókolt a megharapott felületre mire felsóhajtottam.
-Nem azért húztam meg a hajad mert abba akarom hagyni. Pont az ellenkezője miatt. Többet akarok, Hoseok-néztem kétségbeesetten szemeibe, közbe teljesen zavarba voltam.
-Többet?-harapta be ajkait, majd a pólóm alját szorongatta, amit lassan kezdezz fentebb húzni.-Mit értesz több alatt?
-Ahj Hoseok, baszottul akarlak!


Szer🚌took~
Nah, ne utáljatok most, eredetileg nem itt lett volna vége, hosszabb lett volna, de gondoltam miért ne húzhatnám az agyatokat egy ilyen befejezéssel?😜
Am kajak ne utáljatok, szeressetek🙁❤

Amúgy írni akartam karácsonyi TaeKook-ot, de nincs ihlet hozzá, szóval sztem idén se lesz karácsonyi osXD
Sry
Jövőre megpróbálom🙄🙄

Éés a végére~~~

Omg, köszönöm hogy a 8K+ megtekintést és az 1K+ szavazatot illetve a 400+ kommentet❤

Szeretlek titeket💞💞

Byebye🌈

Ui.

Boldog karácsonyt mindenkinek🎄

Gay school <<YoonSeok>> •befejezett•Where stories live. Discover now