1

1.9K 58 46
                                    

*Alarm*

Alarm çaldığında uyandım. Allah kahretsin! Saat şimdiden 10 olmuştu. Ben bu alarmı 7'e ayarlamamış mıydım? Hemen baynoya geçip yüzümü yıkadım ve her sabah yaptığımız diğer ıvır zıvırları yaptım.

Kahvatı etmek için mutfağa indiğimde saat 10.30'du. Buzdolabında olan hazır sandiviçimi alıp çantama attım. Görüşürüz anne! diyip aceleyle evden çıktım. İyiki çantamı akşamdan hazırlamak gibi bir huyum vardı.

Ah, kendimi tanıtmayı unutmuşum. Ben Orkun Işıtmak. 22 yaşındayım ve şu an okuduğum üniversiteye geç kalıyorum.

Arabamla üniversiteye gelmiştim. Derse geç kaldığımı bildiğim için dersin bitmesini bekledim. Diğer derslere düzenli olarak girdim. Derslerin canı cehenneme!

Gün ben ve arkadaşlarım için bitmişti. Çantalarımızı alıp öğle yemeği için dışarı çıktık. Herzaman gittiğimiz restorana gittik. Garson kız bizi tanıdığı için bize el salladı ve bir kaç dakika sonra yanımıza geldi. Herzaman yediğimiz pizzanı ve hepimize birer tane kola söyledik.

Arkadaşlarımla biraz daha takıldıktan sonra onlardan ayrıldım. Sessiz bir kafeye gidip sıcak çikolata aldım. Pencere kenarına oturdum ve dışardaki yağmura baktım. Hava dahada soğuyordu. Yarınki ödevimi hatırlayıp çantamdan kitabımı çıkardım. Edebiyat bölümünde okuduğumu söylemiş miydim?

Saatler üst-üste gelmişti. Telefonuma baktığımda saat 9.30du. Elimdeki kitabı çantama atıp kafeden çıktım. Kulaklığımı takıp tüm dünyadan uzaklaştım. Sadece onu düşünmek için. Arabamın yanına vardığımda kulaklığımı çıkardım. Tüm yol sessiz geçti.

Eve geldiğimde annem yoktu. Zaten sadece bir günlüğüne bende kalmıştı. Odama geçip bilgisayarımı açtım. Aman Tanrım! Twitter'a girdiğimde şok olmuştum. O beni takip etmeğe başlamıştı. BERKCAN GÜVEN BENİ TAKİP ETMEYE BAŞLAMIŞTI!

Attığım binlerce çığlıktan ve tüm arkadaşlarımı tek-tek aradıktan sonra sonunda sakindim. Galiba. Berkcan Güven'in hayranı olduğumu demiş miydim? Doğru, kime sorsan öyleydi zaten. Herkes onun hayranı. Ama ben farklıydım. O benim için beni eğlendiren bir youtuber'dan daha fazlasıydı. VE O ŞU AN BENİ TAKİP EDİYOR! Ona yazmalı mıydım? Ya beni takipten çıkarırsa? Yazmazsam benim umursamaz birisi olduğumu düşünüp beni yine takipten çıkarırsa? Bu düşünceler beni deli edecekti. Ne yapacağımı bilmiyordum.

Taki ondan bana mesaj gelenede kadar.

Youtuber (Berkcan-Orkun)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin