3

993 41 2
                                    

Uyandığımda saat 10'du. Kendimi hiç birşey yapamayacak kadar yorgun hissediyordum. Telefonumu elime aldım. Arkadaşlarımdan gelen mesajlara girdim ilk önce. Hepsini cevapladıktan sonra, Wattpad'te yazdığım hikayeye gelen yorumları okudum. Cevaplaya bildiğim tüm yorumları cevapladıktan sonra, hikayeme yeni bir bölüm yazmaya başladım. Ve saat'in nasıl geçtiğini anlamadım.

Zil çaldığında yerimden zorla kalkıp, kapıyı açmaya gittim. Ruhi ve Murat gelmişti. Beni yarıçıplak görmelerine şaşırmadan selam verip, salona geçtiler. Bende kapıyı kapatıp arkalarından salona gittim.

"Naber Orkunuç?" diye seslendi bana, sonunda telefonunu elinden yere koya bilmiş Murat.

Ruhi hala telefondaydı ve bayağı keyifliydi, normalin aksine.

"Bana öyle seslememeni daha ne kadar söyleyeceğim?" dedim gülerek. "İyiyim bay şişko siz?"

"Bende iyi." Dedi Murat, 'şişko'nu görmezden gelerek. Daha sonra Ruhi telefonunu kapattı ve alakasız bir şekilde "Oya'yla nasılsınız?" dedi. "Ruhi, onunla bir ay önce ayrıldığımızı biliyorsun. Arkadaşız sadece." Konuyu değişmek isteyen Murat "Hey senin bilgisayarın nerdeydi?"dedi. Cevabında sadece arkama yaslanıp yukarıyı işaret ettim.

Toplam 25 dakika geçmişti ve Murat elinde bilgisayar, 4 tane cips ve kolayla geri dönmüştü. Evde cips yoktu, belliki bize haber vermeden dışarı çıkmıştı. O yüzden neden bu kadar geç geldiğini sormadım. Bilgisayarı açtı ve birşeyler aratmaya başladı. Ruhi ise sadece telefona bakıp gülümsüyor, bizi her 3 dakikada bir takıyordu. Kendimi iyi hissetmediğim için susmayı tercih ettim. Daha fazla bu sessizliğe dayanamadım. Kola bardağımı alıp mutfağa gittim. Ve bir ses duydum. Belliki Murat Berkcan'ın yeni yayınladığı 1 saatlik videosuna bakacaktı. Hemen salona gelip Muratın yanına, yere oturdum. Murat'ın yüzündeki o şapşal gülümsemeye aldırış etmeden, Berkcanı izledim. Tam bir saat boyunca..

Bir süre sonra Muratla kahkahalarımıza dayanamayan Ruhide bizim yanımıza gelmişti. Daha sonra yine kalkıp gitmişti. Video bittiğinde herşey olduğu gibi devam etti. Zaten sonra Muratla uykuya dalmıştık.

Uyandığımda üzerimde battaniye vardı. Muratla Ruhi birşeyler konuşuyorlardı. Telefonumu elime alıp Twitter'e girdim. Ruhi Muratla benim Berkcanı izlerken fotoğrafımızı paylaşlaşmıştı. Ve Berkcan bunu beğenmişti. Daha sonra... Bir dakika, ne? Berkcan mı?!

***

Herkese merhaba. Umarım hikayemi beğeniyorsunuzdur. Hikayde bir takım hatalar ola bilir. Şimdiden herkesden özür dilerim. İyi okumalar.

-i

Youtuber (Berkcan-Orkun)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin