0.4

19.5K 1.7K 610
                                    

CHATS JEON

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


CHATS
JEON

KTH: hadi seninle bir anlaşma yapalım

JEON: ne anlaşması?

KTH: sana kim taehyung'un çekip attığım her fotoğrafı için bir soru hakkı kazanıyorum
KTH: ne dersin?

JEON: uh
JEON: tamam? galiba?

KTH: harika öyleyse!
KTH: önce sorumu sorarım
KTH: cevaplarsan fotoğrafı alırsın

JEON: hey bir dakika
JEON: neden önce sen soruyorsun da ben fotoğrafı alamıyorum?

KTH: çünkü sana güvenmiyorum

JEON: belki ben de sana güvenmiyorum?

KTH: bu önemli değil
KTH: kaybedecek bir şeyi olan sensin
KTH: seni hiç bir şeye zorlamıyorum ben

JEON: aish
JEON: tamam
JEON: sor bakalım

KTH: lise kaçtasın?

JEON: senden bir alt sınıftayım

KTH: oh?

JEON: ne 'oh?'
JEON: beğenmedin mi yoksa?

KTH: yoo
KTH: ne alaka

JEON: hiç
JEON: neyse
JEON: hadi fotoğrafı at artık cevapladım sorunu

KTH: tamam ya
KTH: al
KTH:

KTH: tamam yaKTH: alKTH:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

KTH:

KTH: gene iyisinKTH: iki tane attım bak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

KTH: gene iyisin
KTH: iki tane attım bak

JEON: bir tanesin sen <3

"jimin hyung? bir sorunumuz var."

"ne sorunu canımın içi?" jimin en yakın arkadaşının onu öğlen uykusundan uyandırdığı gerçeğini hatırlamamaya çalışırken zorla konuştu. hangi sorun onu değerli öğle uykusundan uyandıracak kadar büyük ve olaylı olabilirdi ki?

"şu jeon kişisi... sanırım benden baya baya hoşlanıyor- yada bilmiyorum. baksana mesajlarına ya konuşmanın screenshotını attım sana." taehyung telefonunu omzuyla kulağı arasına sıkıştırmış, yapmayı planladığı vanilyalı kekin malzemelerini pembe kaba döküyordu.

"tamam bekle iki dakika hoparlörde." jimin telefonu hoparlöre alıp oflaya puflaya mesajlarına girdi. bu sırada taehyung'da telefonu hoparlöre alıp yanına koydu ki kekini daha rahat hazırlayabilsin.

"vay orospu çocuğu... sana resmen kalp atmış." jimin ekstra ses efekti verirken abarta abarta konuştu.

taehyung gözlerini devirdi. "evet ama öncelikle konuştuğu kişinin ben olduğumu bilmiyor. yani resmen benden kendi fotoğraflarımı istiyor ama haberi yok. bu yüzden teknik olarak o kalp bana değildi."

"sen salaksın tae, çok fazla düşünüyorsun." jimin kendini sonunda yatağından atmış tuvalete doğru sürüne sürüne yürüyordu.

"hey! fazla düşünmem beni salak yapmaz tamam mı!" taehyung kekinin karışımını karıştırmaya başlarken kendini savundu. fazla düşünmesi onu salak yapmazdı bir kere. kim demiş öyle şeyi.

"sen neye inanmak istersen taehyung-ah~~" jimin aegyolu bir şekilde konuştuğunda, taehyung her ne kadar aegyoyu sevsede, onunla dalga geçtiğini bildiğinden yüzünü buruşturdu ve öğürme sesi çıkardı.

"siktir olup git lütfen teşekkür ederim." taehyung dediğini demesiyle telefonu jimin'in yüzüne kapattı ve yarın jimin'in bu hareketi yüzünden onun ağzına sıçacak olması gerçeğini düşünmemeye çalışarak gülümsedi.

ama her şey bir yana... bu jeon cidden kimdi?


azcık oy verin len kıçım çıkıyo bölüm yazcam diye
normalde bilirsiniz pek biyerlerimde olmaz oy sayısı ama okuyan kişi sayısının çeyreği falan oy veriyor üzüyorsunuz bakın

JEN

PHOTOGRAPHER. ⠀⠀[ TAEKOOK ]Where stories live. Discover now