Melanie Martinez , aki nem erőszakolt meg senkit 😂

117 15 12
                                    

Én tudtam!!! Én legbelül mindig tudtam hogy Melanie nem olyan lány aki ilyet tenne. Ezért sem írtam meg a véleményemet erről a megerőszakolós dologról mert én egyszerűen nem akartam elhinni és lám...nem is kell.

( a szöveg a Starity nevű oldalról származik)

Elárulta a dátumot, mikor erőszakolta meg Melanie Martinez, ám az énekesnő akkor nem is volt a városban.

Timothy Heller közel egy hete jelentette be Twitteren, miszerint egykori legjobb barátnője, Melanie Martinez megerőszakolta és molesztálta.

"Sosem mondtam igent. Sőt, nemet mondtam, nem egyszer. Kihasználta az erejét felettem, és teljesen összetört. A legjobb barátnőm molesztált. Orálisan kielégített, majd szexjátékokat használt rajtam, és meg se kérdezte. Ez az, ami történt."

– olvasható a levelében többek között.

Martinez néhány órával később reagált, állítva, minden amit tettek, közös beleegyezéssel történt és teljesen megdöbbentette őt, amit olvasott.

Heller több interjút is adott vallomása óta, ahol részletezte, hogy Melanie hívogatta őt és a pasiját is, amit teljesen őrültségnek gondolt. A feltörekvő énekesnő a dátumot is elmondta: június 25-én történt meg a borzalmas eset.​

" A rajongók #TimothyHellerIsOverParty-t tweetelik, miután Melanie Martinez újabb levelet adott ki, bizonyítva ártatlanságát, és Timothy állítása összeütközik a dátummal, az Instagram-posztok és tweetek analizálása után "

- írta a PopCrave

"Megértem, hogy nehéz az én oldalamat látni a sztoriban, ugyanis senki, aki szívvel rendelkezik, kérdőjelezne meg egy ilyen felszólalást. Ennek ellenére, köszönöm a rajongóimnak, akik megnézték az Instagram-oldalunkat, megkérdőjelezve a sztorit, és rájöttek, hogy az állítás hamis volt. Túl sok emberben megbíztam, akik kihasználtak a saját, személyes érdekükben. Kérlek, tudjátok, hogy bármit, amit az életemben teszek, tiszta céllal történik, és sosem lennék valakivel intim kapcsolatban, aki nem egyezik bele teljesen."

– olvasható

Melanie ugyanis 2015. június 25-én sem(amikor az erőszak történt) tartózkodott a városban: turnén volt New Yorkban, és kocsival utazott vissza egész éjszaka. Timothy emellett két estéről beszélt LA-ben: június 24-én pedig az említett városban, New Yorkban lépett fel a CryBaby énekesnője.

A dátumra nem tudott magyarázatot adni Timothy.

Aztán a cikk végén képekkel koncert fotókkal volt alátámasztva az hogy a Melaninak az állítólagos legjobb barátnője hazudik mint a vízfolyás. Hát én csak gratulálni tudok. Aki pedig nem várta meg a történet végét és elégette meg tönkretette Melanie cd-jét meg a hozzá kapcsolatos dolgait, meg elmondta minden szutyoknak az most bánhatja....na mindegy. Én amikor kiderült ez a dolog, akkor is hallgattam Melanie-t nem töröltem ki egy számát sem, és még mindig imádtam a történtek ellenére....mert ha minden sztárt nem a tehetsége , hanem a háttértörténete miatt imádnánk, vagy néznék föl rájuk, akkor sokan ki lennének utálva, meg minden mocsoknak el lenne hordva. De ez csak az én véleményem. Most had halljam a tiétek.

ᴇɴᴛʜᴜsɪᴀsᴍ ғᴏʀ ɪɴғɪɴɪᴛʏ | ✔Where stories live. Discover now