Hoofdstuk 3

172 7 4
                                    

Tineke

'Vijf euro alstublieft' zei de mevrouw achter de balie. Ik schoof het vijf euro briefje Onder haar neus en bedankte haar. Ik reed op de parking en stapte uit. Ik sloot de deur achter me en hield Mn ogen dicht. Ik liet de wind mijn gedachten meenemen. Ver weg.. 

Brigitte

Met tranen in Mn ogen opende ik de kamer waar koen lag. Ik legde de bloemen naast hem neer. En keek hem aan. Ik spreekte niet luid.'jij verdient dit niet' begon ik. 'Je wilt altijd het beste voor iedereen. Je wilt de noden van de mens verhelpen. Maar dat kan je niet alleen... ookal doe je je best.' Op dat momment kwam tineke de kamer binnen. Met tranen in Haar ogen legde ze de bloemen naast die van mij. Ik liet hun alleen. 

Tineke

Ik hing over hem. Begon te spreken. Ik weet niet of hij me hoort. Maar toch praat ik." Het bezoek uur is voorbij." Zei een verpleegster. Ze hield de deur open en liet me buiten." We contacteren jullie als we nieuws hebben. " ik knikte. Brigitte legde haar hand op m'n schouder. We liepen naar de parking. 

De volgende dag

Tineke

Ik strek me uit en drukte m'n wekker uit. Ik checkte direct m'n gsm. En ja hoor! Een berichtje van de verpleger. Ik opende het bericht e las het luid voor."Ik heb goed nieuws! Hij is wakker" ik was zo blij dat ik direct in m'n kleren sprong en richting het ziekenhuis reedt. Koen! Ik omhelsde hem lang. Keb je gemist! "Is alles oké met jouw?" Zei koen zacht. "Prima!" Zei ik snel terug. 

Een week later

Koen

"Enkel nog wat zeer aan Mn hoofd." Voor de rest is alles oké!" Tineke glimlachte. Gelukkig maar! Volgende keer wat voorzichtiger! "Beloofd!" Zei ik verzekerd terug. Ze zette een kop koffie voor m'n neus. "Een koffie met een suikerklontje voor meneer!" Ik grinnikte. Mercikes! De chef kwam nerveus binnen.  Overval met geweld alle ploegen moeten asap ter plaatse gaan! 

--------———

Hoii iedereen, ik heb niet zoveel inspiratie meer voor dit boek dus ik zal een nieuw boek maken | Met meer spanning en spektakel! 


Overleefd hij het ...Where stories live. Discover now