Noapte împreună și destăinuiri

1.7K 71 14
                                    

D.O. nu mai vorbise cu mine de o săptămână. Știam că e supărat pe el însuși și speram să nu mai existe un alt motiv. Îl credeam pe Chen pentru lucrurile pe care mi le spusese legate de autopedepsirea lui. Totuși..mi se părea un lucru cam prostesc.

În fiecare zi am avut grijă să stau pe lângă el și din când în când să îi acord atenția mea, dar el era cât se poate de rece și distant. Dimineața, obișnuisem să îi șoptesc la ureche Good morning baby ,dar el nu reacționa în niciun fel anume. Ba chiar uneori îl prindeam singur și îmi etalam partea pisicească..

Într-o seară eram singură în bucătărie și îmi vedeam de treaba mea pe laptop. Băieții erau prin diferite locuri, eram puțini acasă. El a intrat în pijamale în bucătărie încercând să nu mă bage în seamă.

-E târziu, nu mergi să te culci ? a zis el luând un pahar din dulap.

M-am ridicat de pe scaun și m-am dus la spatele lui. Îmi adusesem aminte de o scenă dintr-un film care îmi plăcea și am încercat să o pun în aplicare. El își umplea paharul cu apă, și eu mi-am înfășurat brațele în jurul lui. Mi-am lipit obrazul de spatele lui și l-am strâns ușor. Am simțit cum pentru o secundă respirația lui s-a dereglat. I-am sărutat încet spatele în timp ce el începuse să bea.

-Poate un pupic m-ar ajuta să adorm.

El s-a dezlipit de mine și s-a postat în fața mea cu paharul pe jumătate gol în mână. M-a privit câteva secunde cu o expresie tristă dar cu un strop de amuzament. Apoi s-a uitat peste umărul meu și a făcut ochii mari deodată.

-Kris se sărută cu o fată în grădină sau mi se pare ? a zis el.

-Unde ?! am zis eu alarmată.

În momentul în care m-am întors spre geam, am simțit brusc două mâini grăbite pe talie,buzele lui pe obrazul meu stâng și un curent rece care mi-a străbătut șina spinării. M-am întors la fel de repede, dar D.O. dispăruse lăsând în urma lui doar paharul gol. Am bătut nervoasă din picior.

Mă enerva la culme și niciodată nu reușeam să vorbesc cu el despre faptul că îmi lipsea și că vroiam să fie totul ca înainte de incident.

Am tot încercat să îl prind singur de multe ori într-o săptămână,  dar tot ce am reușit a fost să cad în brațele lui Tao,să fiu lovită de un bulgăre de hârtie cât capul meu de mare în ochi și să ajung în ipostaza de a-l fugări în maieu și lenjerie,pe Suho prin casă.

Tot jocul acesta până într-o seară când la televizor se difuza un film de groază pe care Yui și Chen vroiau să îl vadă neapărat. Tot ce pot să spun e că nci măcar nu eram toți la film, eram mai puțini de jumate. Bineînțeles, ceilalți fricoși erau în camerele lor sperând că noi,curajoșii care ne uitam la film,să nu le facem vreo farsă.

Afară ploua cu tunete și fulgere iar în casă era întuneric. Eram speriată și nu mă mulțumeam decât cu Kris care mă ținea de mână.  Mi-aş fi dorit din tot sufletul ca D.O. să îmi ofere mai multă atenție, aveam nevoie de ea,cel puțin din partea lui.

Filmul era teribil. Tresăream din cinci în cinci minute. Chen nu știa ce să îmi facă fiindcă eram foarte speriată. Cred că eram singura speriată din cameră fiindcă restul se uitau plictisiți la film. Puteam spune că eu chiar tremuram sub pătura cu care mă învelise Chen. În fotoliu,se aflau Yui și Baekhyun care din câte se părea, erau gata să adoarmă unul pe altul. Băieții căscau deja, eu vroiam să fug de acolo. Până când salvarea mea a fost chiar Kai. Acesta a luat telecomanda și a stins brusc televizorul.

-Ce film patetic, a zis el și eu am oftat ușurată când Xiumin a aprins lumina.

-Mă plicitseam la el, a  zis Chen întinzându-se. Hai la culcare. Rose,haide să te duc sus.

We were meant to be together //k-pop fanficUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum