seize

597 47 47
                                    


Michael, Luke'un evine yaklaştığında az da olsa heyecanlıydı. İçeride Michael'ı beklemekte olan Luke ise ondan katlarca daha heyecanlıydı. Çünkü Luke bunu hiç yapmamıştı. Her şeyi berbat etmekten korkuyordu.

Kapının önünde olan Luke, Michael'ı görünce heyecanlanmamaya çalıştı. Michael yaklaştıkça kalbi daha hızlı atıyordu. Ve mavi saçlı çocuk kapıyı çalınca onu biraz bekletmeye karar verdi. Bir dakika yeter, diye düşündü ve bir dakika sonra kapıyı açtı.

''Mich-...'' Luke henüz ilk kelimesini bile söyleyemeden Michael ikisinin dudaklarını birleştirmişti. (Beklesene yavrum çocuk bir yere kaçmıyor)

Luke bunu beklemiyordu. Michael'ın içeri geçeceğini sanıyordu. Bu yüzden hemen karşılık veremedi.

Michael içeri girip kapıyı ayağıyla ittirerek kapattıktan sonra Luke zıplayarak onun kucağına çıktı. Mavi saçlı olan, Luke'un düşmemesi için onu kalçalarından tuttu. Koltuğa yürüyüp Luke altta, Michael üstte olacak şekilde uzandılar. Öpüşmelerine devam ederlerken Michael'ın eli Luke'un tişörtünden içeriye girdi. Sarışının dudaklarını bırakıp boynuna morluklar bırakmaya karar verdi. Boynuna dudaklarını sürttü.

Luke ne yapması gerektiğini bilmiyordu. Ellerini Michael'ın saçlarından geçirdi. Michael onun boynunu ısırdığında ağzından kısık bir inleme kaçtı.

Mavi saçlı çocuk, Luke'tan uzaklaşarak onun tişörtünü çıkardı. Tekrar boynuna yöneldi ve orada biraz oyalandıktan sonra daha da aşağılara indi.

''Tanrım,'' Luke konuştu. ''Daha önce kaç kere seviştin?''

''Umm...'' Michael işini bırakıp kısa süreliğine durdu. ''Saymadım.'' Hızlıca Luke'un kemerini çözdü ve düğmesini aşarak pantolonunu aşağıya indirdi. Sarışının şişliği boxerının altından belli oluyordu.

Göbeğinden yukarıya doğru düz çizgi halinde yalayarak yukarıya çıktı ve dudaklarını birleştirdi. Sarışın, Michael'ın tişörtünü yukarıya doğru çekince Michael ondan ayrılarak tişörtü çıkartmasına izin verdi.

Kendi pantolonunu kendisi çıkarttı. Daha sonra Luke'un boxerını yavaşça çıkarttı.

Üç parmağını emmesi için Luke'un ağzına yöneltti. Luke, Michae'ın bileğinden tutarak onun parmaklarını emmeye başladı. Michael yeterince ıslandığından emin olduktan sonra parmaklarını çekerek Luke'un deliğine yönlendirdi. Tek parmağıyla içine girmeye çalıştığında çocuğun çok dar olduğunu fark etti.

Luke inlemesini tutmaya çalıştı. Ancak Michael ikinci parmağını da ekleyince tutamadı. Michael parmaklarıyla onu genişletmeye çalışırken koltuğu sıktı.

Üçüncü parmağı da hissedince ''Acıyor.'' diyerek inledi.

''Gerçekten mi?'' Michael dalga geçercesine söyledi. ''Bu nasıl olabilir?''

''K-Kapa çeneni.'' Luke yutkundu.

Michael, Luke'un hazır olduğunu düşününce parmaklarını içinden çıkardı ve bu Luke'un, Michael'ın adını inlemesine sebep oldu.

''Adımı mı inliyorsun?'' dedi Michael. Sırıtarak boxerını çıkarttı. Sarışının üzerine eğilince Luke kendini biraz yukarı kaldırarak Michael'ı öpüp çekildi.

Mavi saçlı çocuk kendini hafifiçe Luke'un deliğinden içeriye itti. Ancak sarışın çocuk hala dardı.

''M-Mike!'' Luke hissetiği acıyla gözlerini sıkıca kapattı ve koltuğu tekrar sıktı.

Michael onun alışması için hareket etmeden bekledi. Fakat Luke'un ''Hareket et.'' demesiyle birlikte yavaşça içinden çıktı, ve tekrar girdi.

''Daha hızlı!'' Luke inlemeyle karışık bir şekilde bağırdı.

Bu Michael'ın tekrar sırıtmasını ve daha hızlı hareket etmesini sağladı. Hızlıca git-gel yaparken Luke'un gözleri dolmuş (kulakları otobüs olmuştu), hatta birkaç damla gözünden akıp gitmişti.

Michael, Luke çok sesli inlemeye başladığında onun sesini azaltmak için dudaklarını birleştirdi. Bu yüzden Luke'un sesleri boğuk çıkıyordu.

Michael bir eliyle Luke'un penisini tutuğunda sarışın koltuğu bırakıp mavi saç tutamlarını çekiştirmeye başladı. Dudaklarını Michael'dan ayırıp ''Michael!'' inledi ''Daha hızlı, lütfen!''

Michael hızlandı. Çok geçmeden Luke onun eline boşlamıştı ve Michael da birkaç hareketten sonra gelmişti. Sarışının içinden çıktı.

Michael gülümseyerek ''En yakın zamanda tekrarlayalım.'' dedi.

Luke poposunun acısıyla beraber oturur pozisyona gelmeye çalıştı. ''Tabii.''

***

@mikey_is_a_princess morelin düzeldi mi ;)

je t'aime ;; mukeWhere stories live. Discover now