🍏

1.2K 119 5
                                    

Malý ružovo vlasy chlapec sa pozeral na svojich dvoch kamarátov ako si vymieňajú bozky. Pichlo ho pri srdiečku že nemá nikoho takého. Vo vrecku mu zavibroval mobil.

YnGiHyung❤❤- Kde si práve teraz Jiminie.

Nad tou správnou sa malý chlapec usmial a odpísal

ChimieMochi😍- Vonku z Kookom a TaeHyungom

Odpísal menší. Starší sa pousmial. Vedel kde práve sú. Boli v parku neďaleko jeho domu. Tí dvaja tam radi a hlavne často chodili. Mladšiemu neodpísal. Obula sa obliekol si bundu a šiel do parku. Už z diaľky som ho videl. Starší sa usmiala a pomaly prišiel k mladšiemu. Zakryl mu oči a očakával. Mladší položil jeho malé dlane na tie veľké staršieho.

"Yoongi." oslovil ho z úsmevom. Starší sa usmial a zložila mu ruky z očí. Mladší sa otočil a objal ho. Starší sa usmial a objal ho tiež.

"Poďme sa prejsť!!" zakričal Kook. Mladší sa pozrel na staršieho.

"Poďme." povedal. Mladší povyakočil a šiel za mladšími priateľmi. Najstarší ich z úsmevom dobehol. Postavil sa pred mladšieho chlapca z ružovými vlasmi.

"Vyskoč." povedal a mladší vyskočil. Yoongi sa usmial a chytil ho pod stehnami. Počuli cvaknutie a obom im zavibroval mobil.

"Taeee." povedali naraz. On sa len zazubil a chytil mladšieho priateľa za ruku. Odišli a čierno a ružovo vlasy chlapci tam ostali sami.

"Pozývam ťa na obed." ozval sa starší a šiel do nejakej reštaurácia. Sadli si k stolu a objednali si. Obed sa niesol v príjemnom duchu. Dosť sa nasmiali. Nastal čas platenie. Mladší sa hádali zo starším že to zaplatí on ale starší si stal za tým že zaplatí on. Starší z úsmevom na perách zaplatil. Chytil mladšieho za ruku ktorý jemne sčervenal a vyšli vonku. Prechádzali sa po parku až potom šli obaja domov. Starší odprevadil mladšieho k jeho domčeku. Na rozlúčku mu dal pusu na čelo a z úsmevom šiel domov. Mladší tam ešte chvíľu stal a usmieval sa ako keby niečo fetoval. Zatriasol hlavou a šiel dnu

____________

Tak ľudia toto je poriadna blbosť...ak sa vám chce napíšte mi na tento príbeh názor....neviem či mám pokračovať ❤❤

Instagram Where stories live. Discover now