Epilog

1.5K 77 18
                                    

          -Vai ,ce cuplu frumos, nu-i asa Kay?intreaba Camila batjocoritor. 

          Kay se uita la noi cu o privire pierduta, iar din ochii caprui pare ca ii curg lacrimi. Clipeste de cateva ori, dupa care rade  alaturi de Camila.

           -Iata ca ati reusit sa va vedeti pentru ultima data... inainte de moarte. Garzi, luati-i si aduceti-i in arena.

           Adam se aseaza protector in fata mea, insa nu imi da drumul la mana. Desi este destul de slabit, bucuria revederii i-a dat puteri noi. Patru barbati solizi il prind pe Adam ,iar pe mine inca doi, tarandu-ne dupa ei pe scari in sus ,pana la un teren inconjurat de ziduri dure. La intrare, suntem impinsi acolo, in timp ce poarta -singura noastra scapare- se inchide. 

           In schimb , o crapatura din adancul pamantului se iveste, prin ea intrand Camila, Maven ,Kay si Zayn. 

          -Te voi aparea cat timp voi putea...sopteste Adam. 

          Aceste vorbe in mod normal m-ar face sa vars lacrimi, dar acesti ani m-au schimbat. Il iubesc pe Adam, dar nu voi da totul uitarii. Ma ridic pe varfuri si ii ofer un sarut care ne mira pe amandoi. Imediat ne transformam in lupi, gata de lupta. 

           Kay si Zayn se misca imprejurul lui Adam, blocandu-i iesirea din cercul facut de ei. Se vor lupta. Doi contra unul...Adam va castiga ,fiindca daca acest lucru nu se va intampla, totul va fi dus de rapa. Insa pana atunci , eu trebuie sa ii inving pe Camila si Maven.Ambii -doi lupi puternici. Evit sa ma arunc deasupra Camilei, fiindca nu as vrea sa o ranesc. Inca...

            Maven se apropie cu pasi repezi, insa este mult mai solid decat mine, acest lucru incetinindu-l. Ma grabesc si eu, ajungand in fata lui si atacandu-l, muscandu-l de gat. Scoate un sunet de durere, muscandu-ma si pe mine de umar. La impactul dintilor sai cu pielea mea,stiu ca ar trebui sa ii dau drumul. Dar ma incapatanez,strangand mai tare, astfel reusind sa ii provoc o rana care nu se va vindeca asa de usor. Nemaisuportand durerea, imi da drumul , scuturandu-si capul care sangereaza abundent. Se indeparteaza ,iar eu rasuflu usurata pentru cateva momente, asta inainte sa realizez ca spatele meu este muscat groaznic de Camila. Urletele extrem de puternice ale mele il fac pe Adam sa isi intoarca capul spre mine, intalnindu-ne astfel privirea. Iubire... Ma prabusesc cu ea deasupra mea, simtind cum aproape toate puterile ma lasa,insa le strang pe ultimele , oferindu-i Camilei o ultima zgarietura adanca, in zona burtii,stiind ca i-am luat ultima sansa la viata ,atat ei cat si copilului.

         -Camila, nu ar fi trebuit sa se termine asa, spun eu privind-o cu lacrimi in ochi, intalnindu-i ultima privire plina de durere. Iarta-ma...

             Intre timp, arunc un ochi si catre Adam , care vad ca deja a reusit sa il omoare pe Kay. Desi am stat atat timp cu el,iubindu-l ,nu am niciun regret fata de el. 

            Plin de furie ,Maven se arunca asupra mea . Ranile pe care mi le provoaca sunt adanci si multe, insa eu mai am un as in maneca. Camila este moarta...sufletul lui  pereche...daca as reusi sa ajung la inima sa ... Ma chinui sa nu scot niciun urlet si sa il las sa creada ca nu mai am viata. Momentul oportun...acum este. Se urca deasupra mea pentru a-mi sfasia gatul, insa eu il apuc imediat de piele, tragand cu putere. Nu ii dau drumul pana cand nu ii simt greutatea asupra mea. Ii vad ochii impaienjeniti si realizez in sfarsit ca i-am terminat. As merge sa il ajut si pe Adam ,dar simt cum ma prabusesc. Ma uit spre ranile mele care sangereaza abundent. 

          Oare acesta este sfarsitul?


 Dragii mei...acesta este sfarsitul cartii.Sper sa va placa... Dupa ce ati spus voi, cred ca voi face si volumul doi, dar asta in 2018...Nu uitati ca imi mai puteti lasa inca niste intrebari pentru Q&A -ul final ,care va fi postat sambata. Va multumesc enorm pentru tot...citiri, voturi si faptul ca mi-ati fost alaturi pana acum. Love you♥♥♥

Îndrăgostită de AlphaWhere stories live. Discover now