Capitolul 9

2.3K 122 18
                                    


  Ema Pov.

    Dupa mesajul pe care l-am vazut ieri ,am hotarat sa nu il intreb nimic pe Adam ,fiindca sigur nu imi va spune adevarul sau ne vom strica relatia,asa ca m-am comportat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Incerc cat pot de mult sa nu il ranesc si sa ii acord putin spatiu, desi in ultima vreme , petrece foarte mult timp la una dintre firmele sale. In ultima vreme nici macar nu imi mai raspunde cand il sun ,iar seara cand se intoarce, face un dus si se culca. Abia daca mai vorbim .Sigur este ceva la mijloc in toata chestia aceasta.

        Astazi, eu si Adam facem o luna din ziua in care ne-am cunoscut. Tot ce vreau este sa o petrecem impreuna ,dar el s-a dus din nou la birou. 

        Cobor in bucatarie si observ pe masa un buchet de flori superb(media), si un biletel:

  "La multi ani ,iubito! Am facut o luna de cand suntem impreuna si regret enorm ca nu am putut fi acasa, dar la birou am foarte multa treaba. Diseara iti promit ca vom face ce vrei tu. Te iubesc"

  Imi apare un mic zambet pe fata ,iar apoi imi dau seama ca i-as putea face si eu o surpriza lui Adam. Beau un pahar cu suc de portocale si apoi ma duc sus sa ma pregatesc.

    Imi fac un dus lung ,in care imi spal parul cu un sampon cu vanilie ,care miroase uimitor.Acum ma aflu in fata dulapului nestiind cu ce sa ma imbrac . Ma uit prin el si vad tinuta perfecta:

     Dupa ce ma imbrac , imi fac cateva bucle si cobor la parter

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

     Dupa ce ma imbrac , imi fac cateva bucle si cobor la parter . Sun la un taxi care in cateva secunde ajunge si ii dau adresa firmei.

     Ma uit prin jur dupa o angajata si singura pe care o vad este una mai mult dezbracate decat imbracata ,cu un decolteu adanc si o fusta extrem de indecenta. Totusi ,ma duc spre ea si o intreb:

      -Buna,mi-ai putea spune te rog unde gasesc biroul lui Adam Black?

      -Etajul 3,prima usa pe dreapta, spune ea fara sa isi ridice macar ochii din telefon.

      Ce aere...ma gandesc eu. Dupa ce ca a fost angajata la o firma in loc de un club, nici macar treaba de secretara nu stie sa si-o faca. 

     Ma gandesc sa urc pe scari fiindca vreau sa vad firma iubitului meu si sa ii cunosc angajatii.

      Ajung in cele din urma la etajul 3 ,si vad pe prima usa o placuta cu numele "Adam Black" pe ea. Intru fara sa bat la usa si imaginea din fata mea imi starneste lacrimi pe loc.

    Cam acesta a fost capitolul...glumesc. Nu va las eu asa in aer...

       Imaginea imi starneste lacrimi pe loc...Secretara de mai devreme se afla in bratele iubitului meu, sarutandu-l ,iar el se pare ca nu se impotriveste deloc .( aici ma gandeam daca sa fac o intalnire romantica intre ei sau sa le "stric "relatia... si am realizat ca prea mult romantism strica )

        Ma dau cativa pasi in spate si din greseala ,lovesc o rama care cade pe jos ,spargandu-se. Ma uit putin si poza era una cu noi doi . Adam isi ridica privirea si imediat cum ma vede ,o impinge pe fata aceea jos de pe el.

      -Ema,iubito, pot sa iti explic tot... striga el .

      Dau din cap negativ si o iau la fuga inapoi pe unde am venit ,iar  Adam este pe urmele mele. Tot ce fac este sa intru pe o straduta ingusta ,dar lupul negru imi taie calea . Ma las incet pe unul dintre peretii blocului  si continui sa plang. Ma simt tradata si folosita. Am crezut toate cuvintele pe care el mi le spunea si asta pentru ce? Ca mai apoi sa descopar ca eram o aventura pentru el.Cand eram mica si vedeam persoane care erau in situatia mea , ma gandeam ca ele doar dramatizeaza, in schimb, acum realizez ce simteau cu adevarat.

    Doua maini ma strang tare si stiu ca e Adam care s-a transformat inapoi. Nu vreau sa ma uit la el ,fiindca sigur il voi ierta , sigur ma voi pierde din nou in cuvintele sale dulci si amagitoare ,in promisiunile pe care nu le va respecta niciodata ,indiferent ca as fi sau nu perechea lui.

     -Uita-te la mine! spune el.

    Refuz, dar simt cum imi ridica cu doua degete capul, fortandu-ma sa ma uit la el. Exact atunci , isi lipeste buzele de ale mele intr-un sarut plin de iubire si de sentimente . 

      -Iarta-ma, te rog! Iti promit ca nu te voi mai dezamagi niciodata. Ai vorbit cu ea cand ai venit si de aceea , pur si simplu a sarit pe mine cand ai intrat in birou. Nici macar nu era secretara mea. Am avut inainte o aventura cu ea si atat. Te rog...nu as putea sa traiesc daca nu as sti ca ma ierti. 

     Ma uit la el si ii intalnesc privirea sincera si hotarasc sa ii mai ofer o sansa...una singura . Daca ma va dezamagi din nou, nu stiu ce voi face ,dar pentru iubire voi sacrifica totul.

     -Te iert fiindca te iubesc si nu as suporta sa te vad in bratele altei fete.Te rog sa nu ma dezamagesti din nou

       Ma strange mai tare in brate,iar eu imi afund capul in pieptul sau.

    -Si eu te iubesc . 

        Ne ridicam si ne indreptam inapoi catre firma . Ma prinde de mana si intram. Mergem catre o doamna mai in varsta ,iar Adam ii spune:

      -Marie, restul zilei si restul saptamanii voi avea liber.

      -Dar,domnule...

      -Marie, am spus ca voi avea liber si gata! spune mai nervos. 

    Iesim din firma si intram in masina . Isi pune mana pe coapsa mea si imi zice:

      -Chiar imi pare rau...foarte rau...

      -Te-am iertat din momentul in care am vazut ca ai o poza cu noi doi in birou, spun si un zambet mic imi apare pe fata. 

     Porneste masina si se indreapta catre...habar nu am unde.

     -Unde mergem? intreb eu.

     -Mergem oriunde vrei tu ,dar eu as spune undeva unde sa sarbatorim. Dar mai intai, vreau sa iti dau asta.

   Imi pune pe brate o punga mica si ma indeamna sa o deschid. inauntru vad un colier cu initialele "A&E".

      -Adam, este superb!

      -Ma bucur mult ca iti place! Iar acum, ce ai zice sa mergem prin parc sa ne plimbam? Sau ai tu o alta idee?

     -In primul rand , afara va incepe ploaia din secunda in secunda . Deci, ce ai zice de un film sau sa mergem la un restaurant cu Matthias si Jain? Sau putem sa mergem acasa si sa stam tot restul zilei impreuna.

    -Ultima varianta imi place cel mai mult, dar vom avea maine timp pentru ea. Poti tu sa o suni pe Jain si sa o intrebi daca ea si Matthias pot veni si ei in oras?

   Formez numarul lui Jain si ii spun planul nostru. Ea a spus ca va fi in locul stabilit impreuna cu iubitul ei    peste o ora.

    -Deci, ce facem pana atunci?intreaba Adam in timp ce parcheaza in fata casei noastre.

    -Pai ne imbracam si vreau sa iti dau si eu ceva.

   Intram si ma indrept spre raftul din sufragerie, de unde iau o punga pe care i-o dau lui Adam.

      -Deschide-o! ii spun eu.

  

   HELLO, m-am gandit mai bine si nu cred ca o sa sterg cartea fiindca vad ca am facut cateva lecturi la ea si vreau sa va multumesc!

   Astazi vom primi orarul de la scoala si voi posta diseara un anunt cu zilele in care voi face capitole. Apropo ,ma gandeam sa ma mai apuc de o carte...ce ziceti?

      

Îndrăgostită de AlphaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu