Промптове.

31 6 0
                                    

Реших да ги преместя тук, всичко да е подредено на едно място. Така, свободни сте да ми давате всякакви промптове, а аз ще решавам дали искам или съответно не искам да ги поема. Останал ми е само още един за изпълнение от тези, дадени ми в уатпад, и той е на садриймър.
Доуточнения:
1. Промптовете ще се пишат по хронологичен ред, т.е. този, който съм поела първо ангажимент да го напиша, ще бъде първи.
2. Винаги съм в правото си да откажа, ако не се чувствам комфортно с някой промпт или вече съм писала нещо подобно, но с различни хора.
3. Забавяния ще има. Не съм Господ, съжалявам. Аз съм човек, който се е заринал в ангажименти, и си имам приоритети. Да не говорим, че и музата невинаги я има.
4. Човек може да дава промптове колкот си пъти иска, но ще помоля да е в коментарите на тази глава - ако са разхвърляни навсякъде из книгата, вашия промпт винаги ще е последната дупка на кавала, тъй като ще се ориентирам по коментарите кой е първи и кой последен.

Благодаря !

Толкова, сега ще инсъртна скрийншот на недоизпълнения промпт от предното място на което бяха (то вече не съществува, не се хабете да го търсите) , за да е колкото се може на едно и също място.

 Толкова, сега ще инсъртна скрийншот на недоизпълнения промпт от предното място на което бяха (то вече не съществува, не се хабете да го търсите) , за да е колкото се може на едно и също място

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.
Fantasy PatchМесто, где живут истории. Откройте их для себя