Prolog

2.3K 39 6
                                    

             Buna ,

                Știu "buna" nu este cel mai extraordinar mod de a începe o discuție , dar este singura idee pe care o am acum . Numele meu este Emma , Emma Miller probabil ați mai auzit pe mine , am jucat în filmul  " Where's my daughter " cu care am  castigat premiul Oscar cand aveam doar 16 ani ?!  Dacă asta nu va spune nimic , atunci replica " Emma Miller is an alcoholic !!! " va ajuta mai mult. În ultima vreme lumea pare sa creadă tot mai des ca sunt o betiva și o drogata , sincer nu-mi pasa ce crede lumea , dar îmi pasa ce crede familia mea și surprinzător sau nu ei cred același lucru !!!! Poate și eu sunt de vină , dar uneori vreau sa uit de tot și sa fiu doar eu , dar la Hollywood sa fi "tu" este aproape imposibil , credeți-mă am învățat asta pe pielea mea ! 

                Îmi place ceea ce fac , de fapt IUBESC ceea ce fac , dar uneori este copleșitor , sunt zile în care dorm doar 2 ore și nu mananc nimic , paparazzi stau parcati în fața casei 24/24 ore , sapte zile pe saptamana și îmi urmăresc fiecare mișcare , abia așteptă sa ies din casa pentru a mă asalta cu întrebării de genu : " Unde ai fost aseară?" , "Am auzit ca ai un nou iubit , este adevărat ?" , " E adevărat ca te droghezi ? ", " Ai o relație cu managerul tău ?"  și multe altele !!!!!!!!!

                Mi-am dorit sa fiu actriță de cand aveam șapte ani , iar în clasa a IX-a un producător englez m-a descoperit , nouă luni mai tarziu am aflat ca luasem rolul in filmul " Where's my daughter " , distribuția era una formidabilă : Angelina Jolie , Keri Russell și Matt Damon . Eu eram practic o "intrusa" , vorbeam foarte bine limba engleza dar aveam un accent groaznic ,totusi ei m-au vrut pe mine sa joc rolul principal . Mi-am făcut bagajele , mi-am angajat o profesoara personală și m-am mutat la Londra unde se filma . Nici azi nu-mi vine sa cred ca părinții mei au fost de acord ca eu sa fac un pas atat de mare și sa mă mut din România în Anglia , dar știau cat de mult iubesc actoria așa ca m-au sustinut . Nu mi-a trecut nici măcar un moment prin minte ca filmul va avea  succes , a primit șase nominalizari la Oscar  și SURPRINZĂTOR  am castigat premiul : " Cea mai buna actriță în rol principal "

              Îmi place sa stau zile întregi pe platourile de filmare , sa repet la nesfîrșit scene , sa învăț scenariul , sa lucrez cu actori celebrii , dar urăsc faptul ca îmi vad părinți tot mai rar , ca întreaga lume știe fiecare mișcare a mea , dar cel mai mult urăsc faptul ca nu pot sa am încredere în nimeni .

              Oare nimeni nu poate sa vadă adevărul , nimeni nu vede ca sufar , ca sunt sigură ?!

 

 

I'm in love with Zayn Malikजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें