Capitolul 3 - Zayn

228 14 2
                                    

O sa fie amuzant sa fac asta, este la fel ca celelalte, chiar mi-as fi dorit sa fie altfel, as fi fost fericit sa pierd pariul pentru ea ! Se pare ca " toate-s la fel " niciuna nu va fi ca Perrie, dar poate e mai bine, nu am nevoie de cineva care sa-mi dea viata peste cap iar .

Knok knokk

" Intra, este deschis !"

"ZAYN !"

" Buna baieti, ce facem astazi?" Le-am spus eu zambind

"Undee ai fost aseara ?"

"Cu cine?"

"CEEE?"

Liam, Harry, Niall si Louis spun in acelasi timp, vazand ca sunt atat de agitati, m-am hotarat sa nu mai astept si sa arunc bomba .

"Se pare ca eu sunt cel care va castiga pariul."

"POFTIM?" I-am zambit lui Niall, care nici macar nu mai clipeste din cauza socului, haha va fi foarte foarte amuzant sa fac asta .

"Eu m-as gandi de doua ori inainte sa spun ceva Zayn !"

Nenorocitul , cum isi permite , mi-ar fi rusine sa mai dau ochii cu cineva dupa isprava de aseara .
"Harry frate credeam ca jucam corect, avem reguli, sa o imbeti si sa incerci sa te culci cu ea este impotriva lor."

"Stai putin, de unde DRACU stii omule?"

"Se pare ca printesa spune tot cand este beata, m-am trezit cu ea in camera aseara si avand in vedere ca camera ta este langa a mea am pus cap la cap si in plus mi-a spus ca s-a trezit langa un necunoscu. DING DING, nu e asa greu Haz."

"Harry are dreptate, asta este abia inceputul, nu se stie, amandoi puteti castiga. Chiar se indoiau ca nu o pot seduce?"  Baieti astia sunt chiar naivi , cand mi se pune pata pe o fata sunt dispus sa merg pana in panzele albe ca sa o am !

"Liam, eu nu pierd, poate ca Harry are mai multe victori, dar nu in fata mea ci in a voastra."

Inca de cand am inceput "jocul" acesta , Harry iese mereu invingator , asta pentru ca si-a dorit sa ne demonstreze ca este cel mai bun cand vine vorba de a cucerii o fata si de a o duce in pat, iar cum  baietilor nu le-a pasat niciodata sa castige , Harry nu isi mai vede lungul nasului acum .Ideea este ca eu si el suntem cam singurele persoane care participa la joc pentru ca baietii au iubite si chiar daca nu vor sa recunoasca ca le iubesc si ca nu vor sa le insele eu stiu ca fetele ii au la degetul mic. Dar de data asta lucrurile stau altfel : eu nu mai am iubita si vreau sa ma distrez , si cum altfel decat cu o fata ?

"Daca stam sa ne gandim bine, Harry pana acum nu ai avut competitie, pentru ca pe noi nu ne-a interesat. Acum cred ca a venit timpul sa intru si eu in joc, ce-i drept am stat cam mult pe tusa."

"Zayn, nu te entuziasma prea tare, abia am inceput." Imi spune Harry , facandu-mi cu ochiul .

Ma amuza faptul ca el chiar crede ca poate castiga in fata mea , el este un playboy si toata lumea stie asta , in schimb cand vine vorba de mine , toata lumea crede ca sunt un baiat bun , educat si care stie sa respecte o femeie . Fetelor le place asta , le place sa creada ca au siguranta , ca au pe cineva care le iubeste cu adevar . Eu nu ii pot oferii asta , dar ea nu are de unde sa stie si o sa cada in plasa , va spera ca eu sunt salvatorul ei , ca o inteleg , ca inteleg de ce face toate aceste lucruri necugetate , dar sincer nu imi pasa ,nu imi pasa ce crede, ce vrea, sau ce face cu viata ei. 

"Daca tot spui ca ai facut prima miscare aseara, spune-ne cate ceva si despre viitoarea noastra cumnatica." Imi spune Liam razand .

"Woaaa , opreste-te acolo, nu vreau sa stiu nimic despre ea frate si chestia este ca era beata si nu prea era in stare sa imi spune ceva despre ea sau despre oricine altcineva ! " Regula numarul unu a jocului NICIODATA NU TREBUIE SA STII LUCRURI DESPRE FATA PE CARE O SEDUCI , SI DACA TI LE SPUNE SA NU FI ATENT LA ELE . Si in al doilea rand , nu e genu meu deci nu vreau sa stiu nimic despre ea . Punct.

"Mie imi place de ea."

Liam tocmai a spus ce cred eu ca a spus ? E nebun ? Poate e in transa! Ma uit in jur si ceilalti baieti au niste expresii indiferente , de ce sunt singurul socat ?

"Poti sa repeti te rog , nu cred ca am inteles bine ." ii spun lui Liam

"Ai auzit foarte bine Zayn , imi place de ea , chiar daca nu o cunosc pare o persoana ok."

Pare o persoana ok?

"Omule , tocmai pentru ca nu este o persoana ok am ales-o pentru jocul asta!"

Regula doi a jocului : NICIODATA NU FRANGE INIMA UNEI FETE BUNE ! ma rog nu prea inteleg aceasta regula. De cate ori ne alegem o noua tinta , ne asiguram ca este "cantitate neglijabila" sau asa ii spune Harry, mai pe scurt o persoana de care suntem siguri ca nu ne vom indragostii .

"Heyy, am dreptul la o parere." Imi raspunde Liam furios, de ce este asa nervos dintr-o data ?

"Pai si nu ai facut nimic aseara ?" intreaba Niall .

"Bineinteles ca am facut ceva , dar dimineata."

Ma uit la ei si vad cum expresia fetei li se schimba, toti se uita cu ochii bulbucati la mine, de parca nu le vine sa creada, probabil isi imagineaza fel de fel de lucruri. Eu imi pastrez zambetul pe fata asteptand ca unul din ei sa intrebe iar ceva. Dupa o lunga perioada de liniste , Harry voreste primul :

"Asteptam sa ne spui ce ai facut Zayn" spune el nerabdator .

"Am invitat-o la o intalnire." In momentul acela Harry se ridica si iese din camera furios trantind usa dupa el , neasteptand raspunsul meu .

"Continua.." Imi spune Liam, prea entuziasmat sa observe plecarea lui Harry.

"Voi ce credeti ?"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 06, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

I'm in love with Zayn MalikWhere stories live. Discover now