Съвет от сърцето

37 5 3
                                    

Амбър отвори очи и видя Джей. Той леко си похъркваше, когато изведнъж нея я заболя силно. Усети остра болка в сърцето си и забеляза, че татуировката и свети. Извика името Пачико и се появи дракона с големината на 15 сантиметра и я погледна с широките си черни очи, а после заговори:
-Ти го обичаш, както и той теб, но той е изпратен за да ти вземе силата. Аз знам каква е. Ти контролираш всички сили и силата ти е безгранична. Ти си пазител на портите на рая. По-силна си от ангелите и демоните взети заедно, както и от всичките хора със способности. Той е един от тези със сила обратна на твоята и е най-добрия сред тях. Изпратиха го за да ти изсмуче силата и да им я предаде, за да може да влязат в рая и в ада и да ги съсипят, създавайки нов свят в който те да властват над всички. Пази се. Накарай го да ти признае и след като го направи трябва да бягате. Скрийте се, защото вие двамата сте наследниците. Пазителите на портите-на рая и ада. Той не знае, че е такъв....Суин ще му каже. Ти само почакай. Не го събуждай. Тръгни си. И знай че ще те следят постоянно вече. Не се озъртай. Прави се че не знаеш. И не забравяй, че за да говориш с него трябва да сте във библиотеката, тя ги гони и изолира силите на всеки. Там отиди и сега и му кажи, че искаш да се видите. Остави го да се наспи. Отиди, оправи се и после намери онази книга, а аз ще я маскирам като обикновенна такава, за да не се осъмни някой. Ще ти покажа как да контролираш силата си.
Няколко часа по-късно
-Хей.
-Здравей.
-Виж, Джей. За вчера. Чух гласове преди да припадна. Ще ми кажеш ли нещо по въпроса. -въпреки, че Амбър знаеше какво и каза Пачико, любопитството и надделя.
-Добре. Ще ти кажа нещо, ноо не искам да се плашиш. -отвърна той виновно и с наведена глава, а тя само преглътна звучно, защото знаеше какво следва да разбере.
-Ам, азз съм изпратен ддаа ти взема силата ии всъщност не се получиха така нещата. Влюбен съм в теб. Обичам те повече от всичко. Не искам да правя това. -тогава от очите му падна сълза и в момента в който падна той извика Суин и двамата започнаха да сияят в черно. Тогава сиянието спря и те припаднаха. Амбър извика Пачико и той и обясни, че те са претърпяли магично обединяване, в което двамата се сливат и стават едно цяло и понеже това е древна магия тя ги е изтощила. Амбър попита още няколко въпроса, след което Джей се събуди.
-Какво се случи? Не помня нищо.
-Историята е дълга.....

Когато Джей се събуди беше сам. Осъзна колко я бе наранил и реши да и даде време.
Мина ден, после още един и постепенно дните се превърнаха в седмици, а седмиците в месец. Той не я беше виждал толкова дълго. Постоянно ту се решаваше да отиде и ту се спираше, но най-много го беше страх тя да не го е забравила. Но нещата не бяха както той си мислеше. Всъщност тя беше отвлечена от неговите "приятели", а главатарят им беше бившата му.
Ееее??? Как е така? На мен лично ми харесва, дори да е кратка. Надявам се да ви е харесала главата.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ключа към портите на раяWhere stories live. Discover now