Hoofdstuk 4 - verdwenen

2 0 0
                                    

Shelby, Nimah en Raina komen aan in Parijs. Ze gaan naar het hotel van Ryan en Alex maar treffen daar alleen Alex. Ze vragen waar Ryan is maar Alex weet het niet. Shelby word gebeld door Miranda. Miranda en Owen zijn erachter dat Sebastian in Berlijn zit.

Ryan komt bij, hij zit vastgebonden op een stoel. Hij kijkt om zich heen maar ziet niks anders dan muren en een deur. Dan komen er twee mannen binnen. Hij herkent ze niet, ze praten tegen hem. Vertel ons waar Alex Parrish is of dit zal je dood zijn. Alex is dood, Miranda heeft haar neergeschoten zegt Ryan. Een van de mannen slaat Ryan in zijn gezicht, je liegt Ryan je bent met haar gezien hier in Parijs.

Shelby en Nimah gaan opzoek naar Ryan, terwijl Raina bij Alex blijft. Alex mag immers niet gezien worden omdat ze eigenlijk voor de wereld dood is. Shelby en Nimah zoeken Harry op misschien dat Harry iets weet. Ze hebben van Owen zijn adres in Parijs gekregen dus gaan daar eerst kijken. Ze komen aan bij zijn appartement en bellen aan. Ze horen gekreun ....

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 01, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Quantico deel 3 Where stories live. Discover now