Hoofdstuk 3 - ontmoeting

2 0 0
                                    

Een half jaar later

Shelby is weer aan het werk bij de FBI, Owen heeft een baan gekregen als directeur bij de CIA, Nimah en Raina werken weer samen bij de FBI en Miranda Shaw is vrij en mag weer werken bij de FBI maar ze mag alleen op kantoor.

In Parijs komt Ryan Harry tegen, zonder iets te zeggen lopen ze elkaar voorbij. Zodra Harry weg is belt Ryan Alex om haar te zeggen dat Harry ook in Parijs is. Ze kennen Harry beide van "The Farm" en hij heeft hun geholpen bij toen Clay de leiding over hun had. Harry was toen opeens weg gegaan. Wat Ryan en Alex niet weten is dat Harry Sebastian ontdekt had en dat Sebastian Harry gezegd had beter voor altijd te kunnen verdwijnen. Alex en Ryan nemen contact op met Shelby, ze vragen Shelby om met de rest alles uit te zoeken over Harry.

Shelby gaat naar Owen en zegt vraagt als Owen een team alle activiteiten van Harry kan laten uitzieken. Shelby verzamelt Nimah en Raina en vertrekt samen met hun naar Parijs. Owen neemt contact op met Miranda en ze komen erachter dat Harry contact heeft gehad met Sebastian. Ze lichten Shelby, Nimah en Raina in dat Harry en Sebastian wellicht iets samen van plan zijn. Op het moment dat Shelby Ryan probeert te bereiken krijgt ze geen antwoord.

Ryan is terug gegaan de stad in om Harry te vinden maar op dat moment word hij vastgegrepen en geblinddoekt. Hij krijgt een spuitje en valt bewusteloos neer.

Quantico deel 3 Место, где живут истории. Откройте их для себя