YAZ TATİLİ =)

56.2K 1.3K 196
                                    

Selam :) Ben Su.Sırada bir lise öğrencisiyim.17 yaşındayım.Güzellik anlamında bir özelliğim yok güzelim işte.Sarışın,kahve gözlü...

Bu yaz hayatımda ilk defa yazlığa gideceğim.Annem ve babam olmadan.OH!Sadece ben,küçük kuzenim Nehir,abim ve anneannem.Normalde kuzenim ve anneannem her yaz yazlığa giderler.Fakat ben hep kuzenimin otelinde garson olarak çalışırdım.Buyaz anneannem kuzenimden izin koparttı.Bu nedenle bende yazlığa gidebileceğim.

Cuma sabahıydı.Yola çıkacaktık.Çok heyecanlıydım Ama yol uzundu ve abim gib bi özürlüyü 6 saat boyunca çekmek zorundaydım.Neyse yola çıktık bizi dayım yazlığa götürüyordu.Sürücü kooltuğunda dayım,yan koltukta anneannem,arkadaki üçlü koltuktaysa abim,ben ve Nehir vardı.Bu arada abimin adı Deniz :) Yolculuk sırasında biz son ses müzik dinlerken yanımızdaki arabadakiler bize uzaylıymışız gibi bakıyorlardı.bizse dil çıkarıp möğlüyoduk :D 

Aradan beş saat geçti.Bir yerde yemek molası verdik.Bacaklarım çok ağrıyordu.Nehir o kadar yer varken gelip benim kucağımda uymuş ve oturmuştu.

Yemeğimizi yedikten sonra arbaya atladık ve yola devam ettik.Yazlık sitesine vardığımız zaman ben:

-OMG!

diye bağırdım.Anneannem anlamamış gibi baktı.Eh tabi kadın gavur kelimelerden ne anlasın :D Yazlık öyle böyle değildi.Muhteşemdi.Ya da bana öyle geliyordu.Çünkü ilk defa görüyorum.

Abim hemen kendi valizlerini alıp:

-Çatı katı soldaki oda beniğğğğmmmm :D

-Of tamam be! dedim

Kimse valizlerimi taşımaya yardım etmedi anlaşılan herkes kendine Müslüman :D Ben kendi 3 valizimi taşıdım.Üstüne üstük bir de kuzenimin 5 tane valizinide ben taşıdım.Ne var sanki oyuncak valizi hazırlıyon!Hazırlıyon madem kendin taşı be çocuk!

Neyse odamıza sonunda yerleştik.Ben Nehir'e:

-Sol köşedeki ranza benim!Ona göre!

Çocuk bağırmamdan korkmuş olacak ki kendi yerine geçip oturdu. :D Hiç birşey demedi.Gerçi ne diye yer kavgası yapıyorsak...Sonuçta gece korkup benim yanımda uyuyacak...Kıyafetlerimizi hayvan kadar gardroba yerleştirdim.Tam bitirdim kitap okuyacağım dayım:

-YEMEK HAZIĞĞĞĞRRRR!Gençler!!!!!

diye bağırdı gözlerimi devirdim ve oyuncaklarıyla çay partisi yapan Nehir'i kucağıma alıp mızmızlanmasına karşı gelerek aşağıya inmeye başladım.

YAZ TATİLİ =)Where stories live. Discover now